Βοηθεια για αγορα ψηφιακης (300-400 )

Πάτα το!
Πάτα το!:grandpa:

Πιάσε κόκκινο!

attachment.php

Άντε μεγειές.

Υπόψιν το eshop βγάζει κατά καιρούς καλές προσφορές στα απερχόμενα μοντέλα. Πέρισυ η κουνιάδα μου πήρε την εκπληκτική Kodak P880, όταν την ξεπουλούσαν, 299 ευρώ ομοίως.

Ευχαριστω! Ευχαριστω!:D Τελειως κατα τυχη το ειδα, ε και μας και το ψαχνω μερες τωρα δε μπορεσα να αντισταθω:p Το κακο ειναι οτι θα μεινω αφραγκος!:(:p:p:D

Μολις ανεβασαν την τιμη στα 400 τα multi, την εριξε το e-shop στα 300 και ξαναμπηκα σε μαυρες σκεψεις. Με γεια φιλε μου.

Επειδή είμαι και εγώ στην αναζήτηση (άν και έχω 1-1,5 μήνα για να το σκεφτώ) είναι καλή επιλογή αυτή η PENTAX K100D ? Βλέπω όμως λίγα Megapixels ...

ποια κόμπακτ ως τα 300 ευρώ έχει 720p video και με σταθεροποιητή?
βλέπω την Kodak EasyShare Z1012 με οπτικό σταθεροποιητή στα 254 ευρώ

Last edited:
Re: Απάντηση: Βοηθεια για αγορα ψηφιακης (300-400 )

Επειδή είμαι και εγώ στην αναζήτηση (άν και έχω 1-1,5 μήνα για να το σκεφτώ) είναι καλή επιλογή αυτή η PENTAX K100D ? Βλέπω όμως λίγα Megapixels ...

Αν τυπώνεις τις φωτογραφίες σου σε διάσταση μεγαλύτερη από 20Χ30 εκ (π.χ. 30 Χ 50 εκ, μισό μέτρο για να καταλαβαινόμαστε) συχνά, τότε τα 6 μεγα θα σου φανούν λίγα. Αν κροπάρεις συχνά το κάδρο σου (δηλ. αν κόβεις ένα κομμάτι από την αρχή φωτογραφία που τράβηξες και αυτή τη μεγενθύνεις, τότε ναι, τα 6 μεγα είναι λίγα.

Αν όχι, τότε είναι μια χαρά. Αρκεί να σου πώ, οτι τα περισσότερα φωτογραφικά πρακτορεία δέχονται για πώληση φωτογραφίες από 4 μεγα και πάνω.

είδα βίντεο 720p τραβηγμένο απο την samsung NV24H και ήταν φοβερό! τέτοια ποιότητα από μία μικρή κόμπακτ... αλλά βγάζει θορυβώδεις φωτογραφίες.

720 video ξερω οτι έχουν οι πανασονικ fx100 (προσφορα αυτες τις μερες στα 200Ε), fx500 και TZ5.

Στο eshop λεει οτι εξαντληθηκε!:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0:eek::eek:

Τωρα 2 τινα μενει να συμβουν η αραζεις και σκεφτεσε πιο ψυχραιμα την επομενη κινηση , η (το πιο συνηθες) ψαχνεις σαν μανιακος να βρεις αυτην που επελεξες στην ιδια τιμη .
Αν μπορεσεις να επωφεληθεις το γνωστο "καθε εμποδιο για καλο " ..............

Στο eshop λεει οτι εξαντληθηκε!:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0:eek::eek:

Ποτε πρόλαβε? Ουτε μιση μερα καιρο δεν μας αφησανε να το σκεφτουμε. Παντως ανεκαθεν λιγο τις φοβαμαι αυτες τις παρτιδες υπερπροσφορών: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=29091

Re: Απάντηση: Βοηθεια για αγορα ψηφιακης (300-400 )

Αν κροπάρεις συχνά το κάδρο σου (δηλ. αν κόβεις ένα κομμάτι από την αρχή φωτογραφία που τράβηξες και αυτή τη μεγενθύνεις, τότε ναι, τα 6 μεγα είναι λίγα. .

Να ρωτησω με την ευκαιρια, αν (πχ με την FZ18) κροπαρω ίδιου μεγεθους σημειο που εχει ληφθει στο tele και σημειο που εχει ληφθει στο wide ακρο του φακου, η ποιοτητα τους θα ειναι ιδια?