Βοηθεια για αγορα ψηφιακης (300-400 )

Δυστυχώς όχι. Οι καλύτερες επιδόσεις είναι στα μεσαία εστιακά μήκη. Μετά στα ευρυγώνια και ύστερα στα τηλέ, ειδικά στις σούπερζουμ. Επίσης παίζει ρόλο ποιό κομμάτι θα κόψεις. Αυτό που θα κροπάρεις από το κέντρο θα είναι ΠΟΛΥ καλύτερο από το άλλο από τα άκρα της φωτογραφίας.

ΟΚ Βλασση, ευχαριστώ... σκεφτομαι να παω στην FZ18, αν πεσει λιγο ακομη η τιμη της...

παιδιά είδε κανείς βίντεο 720p από την samsung NV24HD;
δείτε και θα σας πέσουν τα σαγόνια κάτω, δεν έχω ξαναδει καλύτερη ποιότητα απο compact, νόμιζα ότι ήταν από βιντεοκάμερα.
Αν αυτήν την στιγμή αγόραζα compact θα έπαιρνα αυτή. Είναι φοβερό να μπορείς να βγάλεις τέτοια ποιότητα βίντεο απο μια μηχανούλα που χωράει στην τσέπη σου

Μολις διαβασα το email απο το eshop που λεει οτι υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας και οτι εχει καταργηθει η k100d. Μιλαμε για μεγαλους καραγκιοζηδες. Αφου βρε μλκα εχει καταργηθει τοτε γιατι τη βαζεις διαθεσιμη προς αγορα?

Έτσι μου την είχαν κάνει και εμένα πιο παλιά από άλλο Site. Σπάσιμο μεγάλο.

Ρώτησες στο mall αν ισχύει η προσφορά και αν ναι μέχρι πότε, που είχαμε πει?

στο mall η προσφορα εληξε στις 16 ιουνιου!

Μεγαλο σπασιμο, γιατι ειχα ψηθει αρκετα και την περιμενα. Δε μπορω να καταλαβω πως την εβαλαν για αγορα οταν δε την ειχαν στα χερια τους. Ξεφτιλες. Οπως και να χει αφου δε την αγορασα τωρα και προεκυψε και προβλημα στις αναρτησεις του αυτοκινητου, θα πρεπει να τα σπρωξω εκει τα λεφτα! Η μηχανη ειναι σε αναμονη δυστυχως.

Ισως βγει σε καλο η ακυρωση της προσφορας. Ειδα δειγματα φωτογραφιων απο 12αρες DSLR και επαθα πλακα. Στην επεξεργασια της φωτο στο PC διαθετουν εκπληκτικη αναλυση και χειροπιαστη λεπτομερεια. Για να παρεις απο ενα θεμα τετοια λεπτομερεια με μια 6αρα, πρεπει να δουλεψεις με διπλασιο σχεδον ζοομ σχετικα με την 12αρα.

Λίγο οφ τοπικ αλλα αφου εχουν αναφερθει....

Έχει δοκιμάσει κανείς αυτες τις κομπακτ σουπερ ζουμ (18χ) αν εστιαζουν ευκολα και σχετικα γρηγορα (σε φωτεινες συνθηκες) στο ακρο του τηλεφακου?

Μόλις πήγα απο το technixx.gr και παρέλαβα την canon 860IS με 250Ε
Πολύ καλη τιμή με εγγύηση canon Europe και οχι intersys.
Προς το παρόν φορτίζει αλλα πιστέυω μέχρι το βράδυ να προλάβω να παίξω λίγο μαζί της. Όχι τπτ αλλό αλλά αύριο θα την στείλω στην αδερφή που την θέλει για τον γάμο μιας κολλητής της στην Τηνο το Σ/Κ και πρέπει να τις δώσε μερικές οδηγίες. Αν και απο όσα δίαβασα πριν την επιλέξω μπορεί να βγάλει εκπληκτικές φωτό απο το Α ακόμα χώρις πολύ σκέψη. Καδράρεις και αυτή αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα...
Μόλις μου ξαναέρθει θα κάνω ένα αναλυτικό review για όσουσ ενδιαφέρονται για την κατα την γνώμη μου απόλυτη compact P&S

Μετα απο ποστ του Τζιμ σε αλλο θεμα, πηρα στα μουλτιραμα του πειραια και ρωτησα αν μπορουν να στειλουν την d40 στη Θεσσαλονικη. Η απαντηση ευτυχως ηταν θετικη. Περιμενω να με παρουν να μου πουν αν εχει διαθεσιμοτητα το η μηχανη.

Αρα, τιθεται ενα ερωτημα. Nikon D40 η Pentax K100D? Μιλαμε για τα kit παντα. Ειδα στα πεταχτα ενα review στο dpreview, και ειναι higly recommended. Περα απο αυτο, με τις ελαχιστς γνωσεις που εχω, μου φανηκε αρκετα καλη σα αρχαριος που ειμαι.

Ακουω...:p

Re: Απάντηση: Βοηθεια για αγορα ψηφιακης (300-400 )

Μετα απο ποστ του Τζιμ σε αλλο θεμα, πηρα στα μουλτιραμα του πειραια και ρωτησα αν μπορουν να στειλουν την d40 στη Θεσσαλονικη. Η απαντηση ευτυχως ηταν θετικη. Περιμενω να με παρουν να μου πουν αν εχει διαθεσιμοτητα το η μηχανη.

Αρα, τιθεται ενα ερωτημα. Nikon D40 η Pentax K100D? Μιλαμε για τα kit παντα. Ειδα στα πεταχτα ενα review στο dpreview, και ειναι higly recommended. Περα απο αυτο, με τις ελαχιστς γνωσεις που εχω, μου φανηκε αρκετα καλη σα αρχαριος που ειμαι.

Kαι οι 2 ειναι highly recommended αν δεν κανω λάθος... Το θεμα ειναι σε ποιο οχημα θελεις να ανεβεις;

Highly recommended κατά το χρόνο του τεστ... είναι μηχανές 2ετίας όμως (η Κ100D κάπως νεότερη).

Μεταξύ των δύο θα επέλεγα την Pentax. Τη θεωρώ καλύτερη μηχανή.

Highly recommended κατά το χρόνο του τεστ... είναι μηχανές 2ετίας όμως (η Κ100D κάπως νεότερη).

Μεταξύ των δύο θα επέλεγα την Pentax. Τη θεωρώ καλύτερη μηχανή.

Nαι προφανως.. (εξαλλου γιαυτό και τα 2 μοντέλα ειναι πλεον σε τιμές ξεστοκαρίσματος..)

K οι δύο μηχανές είναι πολύ καλές.
Η επιλογή είναι δική σου όμως...
Έχω χρησιμοποιήσει για αρκετά καιρό την Πενταξ Κ100 κ έχω πάρα πολύ θετική άποψη για αυτήν.

Re: Απάντηση: Βοηθεια για αγορα ψηφιακης (300-400 )

Συγγνώμη, έβαλα το post όπου βρήκα.
Από μένα + (ελαφρύ όμως) στην D40.

Δυστυχως δεν ισχυει! Ε θα περιμενω να βγει παλι σε προσφορα:p Ολο και καποιος θα τη βγαλει!