Βοηθεια για αγορα ψηφιακης (300-400 )

Όχι όμως να την έχεις κ στο auto program...αμαρτία...τουλάχιστον έχε την στο Ρ που μπορείς κάποια πράγματα να πειράξεις, έστω για αρχή. Καλό διάβασμα !

Προτείνω να την βάλεις στο Μ και να τις αλλάξεις τα φώτα!Έτσι θα δεις τι ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνεις σε κάθε περίπτωση!!

δεν υπάρχει λόγος για Μ, μπορεί να ξεκινήσει από P και σιγά-σιγά να περνάει στο Α (προτεραιτότητα διαφράγματος). Και να μάθει και να παίζει με την αντιστάθμιση έκθεσης.

δεν υπάρχει λόγος για Μ, μπορεί να ξεκινήσει από P και σιγά-σιγά να περνάει στο Α (προτεραιτότητα διαφράγματος). Και να μάθει και να παίζει με την αντιστάθμιση έκθεσης.

ετσι λεω και εγω.....

καλοριζικη και απο μενα!!!

Καλοριζικη και καλές λήψεις -bye-

Για τα χρήματα που κοστίζει νομιζω οτι αποτελεί μια άριστη επιλογή για να μπει καποιος στο μαγικό κοσμο των SLR...

Σας ευχαριστω πολυ παιδια!:D

Και μερικες πρωτες φωτογραφιες!

(δυστυχως τα λουλουδια ειναι ψευτικα)

imgp0011bf3.jpg

imgp0027aa7.jpg

imgp0022dx3.jpg

imgp0007by9.jpg

Re: Απάντηση: Βοηθεια για αγορα ψηφιακης (300-400 )

Να ρωτησω, τον φακο πως τον καθαριζουμε?

Ένα πολύ καλό thread του SoToS για τον αισθητήρα (ευκαιρία για να ξαναβγεί στην επιφάνεια):

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=27411&highlight=%EA%E1%E8%E1%F1%E9%F3%EC%FC%F2

Και για καθαρισμό φακού:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=22488&highlight=%EA%E1%E8%E1%F1%E9%F3%EC%FC%F2

Καλή φαίνεται...

Τι φωτογραφίες τραβάς κυρίως;

Σ´ενδιαφέρει το zoom ή το ευρυγώνιο περισσότερο;

Αν δεν σε πειράζει ο όγκος, γιατί όχι μια entry level DSLR;

Καλή φαίνεται...

Τι φωτογραφίες τραβάς κυρίως;

Σ´ενδιαφέρει το zoom ή το ευρυγώνιο περισσότερο;

Αν δεν σε πειράζει ο όγκος, γιατί όχι μια entry level DSLR;

Δεν ειμαι των πολλών ρυθμισεων λογο απειρειας .
θελω μια compact με δυνατο zoom και καλη ποιοτητα στις ληψεις και HD video μικρης διαρκειας. Ειχα μια kodak με 10Χ στα 5Mp και ημουν αρκετα ευχαριστημενος μεχρι που μου επεσε κατω και καταστραφηκε. επειτα πηρα την w90 cybershot και απογοητευτικα οικτρα ωστε να την πουλησω πανω στο μηνα με αποτελεσμα να χασω περιπου 100 . αυτα τα ολιγα....