ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ SCOOTER.

Αν δεν μπορείς να δώσεις γύρω στα 3400 για ένα SH150, τότε πολύ εύκολα θα βρεις κάποιο μεταχειρισμένο από 1200 . Το μηχανάκι, δεν σπάει, δεν χαλάει, είναι τέρας αξιοπιστίας και οικονομίας.

Διαφορετικά μπορείς να κοιτάξεις και σε SYM HD200.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ SCOOTER.

για το agility 200 τι γνώμη έχεις ?

προσωπικά δεν μπορώ να σου πώ κάτι, εγώ το 150cc χρησιμοποιώ και μου είναι αρκετό. Μάλιστα αντέχει και για μια βολτούλα μέσω εθνικής, αφού πιάνει κ τα 110χλμ. Απλά να ξέρεις θα δείς και σε ανάλογο φορουμ (scooterclubhellas) αλλά είναι και ευρέως γνωστό, θα χρειαστείς (ανάλογα και την οδήγηση) τον 2ο χειμώνα να αλλάξεις λάστιχα. Τα ταϊβανέζικα που φοράει , ειναι αυτό που λέμε "ναϋλον" και γλιστράνε! αυτό το κόστος με σημερινά δεδομένα να το υπολογίζεις σε 140 μαζι με την τοποθέτηση :)

Απάντηση: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ SCOOTER.

Σωκρατη, δεδομενου του οτι δεν εχεις εμπειρια απο δικλικλα, δεν εισαι 18 χρονων (φανταζομαι), κινεισαι σε δρομο χωρις κινηση (αρα καποιοι πανε οπως θελουν), η αποψη μου ειναι αστα για αυτους που τα "κατεχουν"

Στα 1500 ευρω, (παραδειγματος χαρην) μπορεις να παρεις κατι σαν και αυτο:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1993594/

Ουτε βροχες, ουτε κρυα, ουτε ζεστες, και προπαντως πιο ασφαλες, με δεδομενο οτι δεν εισαι ασχετος με τις 4 ροδες, σε σχεση με τις 2 οπως ο ιδιος λες.

Σορυ αν σου την "σπαω"

χαχαχα,αυτά βρε συ πλέον τα χαρίζουν!!!Απλά ο τύπος είπε να δοκιμάσει μπας και τσιμπήσει κανείς.