ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ SONY H SAMSUNG ΣΕΙΡΑ 7

sarou

New member
9 April 2010
7
Καλησπερα κ μπραβο στο φορουμ
εχω κάνει μια έρευνα αγοράς για τηλεόραση και έχω καταλήξει στη Sony NX700 ή Samsung UEB7000. Πήγα στο Πλαίσιο και τις έίχε την μια δίπλα στην άλλη. Ενώ η Sony έχει πολύ ωραίο design και είμαι fan του PS3, η Samsung έχει πολύ πιο ζωντανά χρώματα. Βέβαια, όπως είπα και παραπάνω είμαι fan της Sony και κλίνω προς τα εκεί. Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας? Ποια από τις δύο θα επιλέγατε και γιατί?

Επίσης, η απόσταση θέασης είναι 2,7μ. 40'' ή 46'' ?? Τι προτείνετε???

την 46ΗΧ700 λογω μεγεθους
Φιλε Χρηστο καλησπερα
μολις γυρισα απο καταστημα με Τv για αγορα sony nx700 40'' μιας και η hx700 46'' μου φαινεται πολυ μεγαλη (εχοντας μια κλιση 60% προς sony κ ενα 40% προς samsung) k τελικα βρεθηκα να εχω τρεις πωλητες πανω απο το κεφαλι μου κ να επιμενουν να αγορασω την samsung ue40b7000 αντι της sony 40nx700.Οτι εχω μαθει απο τηλεορασεις ειναι απο οτι εχω διαβασει εδω στο foroum αυτες τις μερες οποτε δεν ξερω πολλα ωστε να δωσω 1300+€ για μια tv
ευχαριστω

Αν θελεις να ακουσεις την γνωμη μου ο καλυτερος τροπος για να κανεις την καλυτερη αγορα ειναι να ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ τους πωλητες :smash::smash::smash:επειδη οι περισσοτεροι δεν ξερουν τι τους γινεται ...

Ξανασκεψου το για 46 αμα βλεπεις hd περιεχομενο πολυ γρηγορα η 40αρα θα σου φανει μικρη...:ernaehrung004:

Εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλωστε γιαυτο δεν αγορασα τιποτα
ευχαριστω ;-)

Φιλε Χρηστο καλησπερα
μολις γυρισα απο καταστημα με Τv για αγορα sony nx700 40'' μιας και η hx700 46'' μου φαινεται πολυ μεγαλη (εχοντας μια κλιση 60% προς sony κ ενα 40% προς samsung) k τελικα βρεθηκα να εχω τρεις πωλητες πανω απο το κεφαλι μου κ να επιμενουν να αγορασω την samsung ue40b7000 αντι της sony 40nx700.Οτι εχω μαθει απο τηλεορασεις ειναι απο οτι εχω διαβασει εδω στο foroum αυτες τις μερες οποτε δεν ξερω πολλα ωστε να δωσω 1300+ για μια tv
ευχαριστω

δεν μου προκαλει εντυπωση...η Β7000 ειναι παλιο μοντελο και πρεπει να καθαρισει απο την αγορα,+το γεγονος οτι η samsung δινει και <<δωρακια>> στους πωλητες για <<αμεροληπτη παροχη συμβουλών>>....

Mιλαμε για τρελη επιμονη,εγω τους μιλαγα για το μοντελο της sony k αυτοι για την samsung
Aυτο τους ειπα κ γω,γιατι με βαζεται να αγορασω ενα μοντελο του 2009 κ οχι του 2010,αλλοι κανουν υπομονη μηνες για να δουν τα μοντελα 2010
ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες,βοηθατε αρκετα ;)

δεν μου προκαλει εντυπωση...η Β7000 ειναι παλιο μοντελο και πρεπει να καθαρισει απο την αγορα,+το γεγονος οτι η samsung δινει και <<δωρακια>> στους πωλητες για <<αμεροληπτη παροχη συμβουλών>>....

Αληθεια ειναι αυτο , οι πωλητες κατα 90% προτεινουν Samsung η LG...

Παντως ρε παιδια δεν φανταζομουν ποτε οτι για την αγορα μιας tv θα ηταν τοσο δυσκολο,αλλα ειναι βλεπεις αρκετα τα λεφτα κ μεγαλος ο ανταγωνισμος :)