ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 40-42

kalamatianos90

New member
31 December 2010
10
Γεια σε όλους. θα ήθελα να με βοηθησετε για μια αγορα τηλεορασεις 40- 42 ιντσών. Κυρια χρήση της θα είναι να βλέπω τηλεόραση, 1-2 ώρες πλει στασιον ημερισίως, και λιγότερο για ταινίες. Μπορώ να διαθέσω το πολύ μεχρι 700 ευρώ. Η απόσταση θέασης είναι 2-4 μέτρα. Είναι καλύτερο να πάρω LED? Περιμένω τη βοήθεια σας. Ευχαριστώ και καλές γιορτές.

40 ίντσες για 4 μέτρα αποκλείεται....δες για 46 ίντσες τουλάχιστον (Panasonic 46S20 ή 50U20).Δεν μπορείς να πάρεις καλή τηλεόραση lcd led σε αυτά τα χρήματα.

Plasma -> Panasonic 46S20
Ccfl Lcd -> Samsung 40C650
Led lcd -> Samsung 40C5000-C6000.

Σου τις έχω κατατάξει με σειρά από την καλύτερη στην χειρότερη.Επίσης έχε κατά νου ότι η πρώτη είναι 46''.

ειδα οτι η plasma εχει 600hz ενω η led μονο 100. Παίζει πολυ σημαντικο ρολο αυτό? αντιθετα η led εχει μεγαλύτερη αντιθεση.. σε ποιοτητα εικονας υπερτερεί μονο η plasma?

Σε ποιότητα εικόνας υπερτερεί η plasma.Και η plasma 100hz είναι.Τα 600 είναι sub-field drive.Σε κάθε περίπτωση όμως η κίνηση μιας Plasma είναι καλύτερη από μιας lcd.

συγγνώμη αν σε εχω ζαλίζει, αλλά επειδή είμαι και ασχετος.. δηλαδή η plasma σε τη υστερεί απο τις led?

Ναι.Δεν υπάρχουν led...lcd είναι,απλά αντικαθιστώνται οι συμβατικές λάμπες με led (edge led) απλά και μόνο για καλύτερη εμφάνιση.Από πλευράς εικόνας πάει Plasma > ccfl lcd > led lcd (Οι led lcd τελευταίες λόγω της μικρότερης γωνίας θέασης όπως και χειρότερης ομοιομορφίας του panel.)

σε κατανάλωση ρεύματος, που προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, τηλεόραση είναι δεν είναι εργοστάσιο, σε πολύωρες στατικές εικόνες, κ στις αντανακλάσεις από το φως, εκεί παίζει ρόλο και πως είναι διαμορφωμένος ο χώρος σου.

αρα... επειδη με ενδιαφερει πολυ η ποιοτητα καταληγω στις πλασμα. Για 40αρα με 800 ευρώ τι προτεινεται? (η panasonic που μου ειπατε πριν ειναι 46αρα, και δεν χωραει στο σαλονι μου).ακομα αν ξερετε, προτεινεται μου καποια που θα μπορω να συνδέω με usb την φωτογραφικη μου, και αν γινεται με τα λεφτα που διαθετω να έχει και media player για να συνδεω σκληρο δισκο.

Media player (τον καλύτερο) τον διαθέτουν οι samsung.Οπότε ή πας στην 40C650 με build in media player,ή πας στην 42G20 (Panasonic) που και αυτή έχει media player + είναι Plsma = καλύτερη εικονα.