Βοήθεια για αγορά τηλεόρασης 50inch

kos25k

Established Member
19 December 2017
216
Καλησπέρα ! Επιτέλους έφτασε η ώρα να αγοράσω και εγώ μία τηλεόραση . Έχω ένα πρόβλημα , δεν μπορώ να αποφασίσω ! Γι' αυτό και ζητάω την βοήθειά σας . Δεν θέλω την απόλυτη εικόνα , απλώς θέλω τα εξής χαρακτηριστικά καθώς όλα τα υπόλοιπα λίγο-πολύ όλες τα έχουν.Θέλω:4K,screen mirroring και bluetooth. αλλά προσοχή θα ήθελα κάποιος να μου προτείνει τηλεόραση που να μεταδίδει τον ήχο της μέσω bluetooth σε οποιαδήποτε συσκευή ήχου bluetooth.π.χ bluetooth Nokia.
και λέω προσοχή γιατί ναι μεν μπορεί να έχει bluetooth αλλά να μην υποστηρίζει το πρωτόκολλο μετάδοσης ήχου της ! σήμερα είδα από κοντά αυτήν http://www.lg.com/uk/tvs/lg-49UJ750V και μετέδιδε τον ήχο κανονικά στο bluetooth μου ! επίσης μία μικρή βοήθεια για το λειτουργικό γιατί μου είπαν είναι οι smart TV και οι WIFI TV.Τι άλλο μου προτείνετε παρακαλώ μέχρι τα 600 ; ευχαριστώ για τυχόν βοήθεια !

Last edited by a moderator:
Re: Βοήθεια για γορά τηλεόρασης 50inch

Παιδιά μετα από πολυ ψάξιμο κατέληξα στην Samsung 49MU6102. 'Ημουν έτοιμος να πάρω μια LG στα 650 αλλά να είναι καλά ενα παλληκάρι που είχε ένα σχόλιο σε κάποιο forum και έλεγε μακρυά απο την LG γιατί ηταν RGBW το πάνελ.Έψαξα στη συνέχεια τι ειναι αυτό...και ειδα τις διαφορές με το RGB.Στην ουσία με RGBW παίρνεις μια 2.8 Κ καθώς το 25% των pixels είναι λευκα!Είναι οι λεγόμενες Pseudo4K και το εφάρμοσε η LG!!!Οπότε πάμε σε Sammy να είμαστε σίγουροι..

Παιδιά μετα από πολυ ψάξιμο κατέληξα στην Samsung 49MU6102. 'Ημουν έτοιμος να πάρω μια LG στα 650 αλλά να είναι καλά ενα παλληκάρι που είχε ένα σχόλιο σε κάποιο forum και έλεγε μακρυά απο την LG γιατί ηταν RGBW το πάνελ.Έψαξα στη συνέχεια τι ειναι αυτό...και ειδα τις διαφορές με το RGB.Στην ουσία με RGBW παίρνεις μια 2.8 Κ καθώς το 25% των pixels είναι λευκα!Είναι οι λεγόμενες Pseudo4K και το εφάρμοσε η LG!!!Οπότε πάμε σε Sammy να είμαστε σίγουροι..

Ίσως είναι καλύτερα να πας στην Samsung 49' mu6400 με VA panel γιατί η 6120 δεν ξέρεις αν θα σου βγει VA ή Pls panel.

ξεφεύγω λίγο στην τιμή..την βρήκα Μεταχειρισμένη 4 μηνών στα 450 .VA είναι το panel..Όχι IPS.λενε το IPS έχει καλύτερα χρώματα.Αλλα το VA κάτι αλλα πλεονεκτήματα και ότι είναι η μέση λύση απο ΤΑ και IPS.δε τα θυμάμαι καλά..δε θελω την τρελή εικόνα..απλως κατι normal και να μην αντιμετωπίσω θέματα σε αυτό το κομμάτι!

Στα 450 δεν μπορώ να πω τίποτα. Την παίρνεις όπως είναι.

ελπίζω να κάνω καλή επιλογή.δοκιμάσαμε και το bluetooth,μεταδίδει κανονικά τον ήχο της..το screen mirroring επισης..το tizen ελπίζω και αυτό να είναι καλο..τωρα με την εγγύηση δε ξέρω τι παίζει..1 η 2 χρονια..

την πηρα ολα κομπλε!αλλα μια απορια..δεν υπάρχει gyro (magic) remote οπως εχουν οι LG να αγορασω;