βοηθεια για αγορα τηλεορασης 55' η 60'

Απάντηση: Re: βοηθεια για αγορα τηλεορασης 55' η 60'

Yperion,αυτο ειναι καλο η κακο?

δυστηχως το clouding στην 60ue6200 που πηρα με ενοχλει, εαν για παραδειγμα επαιρνα την ue556400 Που εχει αλλο panel υπηρχε πιθανοτητα να αποφυγω το clouding?
εν τελη υπαρχει μοντελο 60ue6200 χωρις clouding? να επιχηρεισω επιστροφη τηλεορασης η αδικος κοπος μιας και θα εχω το ιδιο αποτελεσμα και ισως χειροτερο..?
θα ανεβασω φοτο εντος της ημερας που τραβηξα σε σκοταδι.

ΥΓ. μηπως αυτος ηταν ενας λογος (κακο panel) που τα μοντελα 6400 δεν βγηκαν στις 60 ιντσες παρα μονο σε 55 και 65 ?
6400 clouding

Το περιεργο ειναι οτι στην κατω δεξια γνωνια δεν εχω προσεξει καθολου clouding αλλα το κινητο το προσεξε.Στην αριστερη υπαρχει αλλα με το ζορι το καταλαβαινω μετα απο 2 μηνες ακομα και σε σκοτεινες σκηνες.55" μοντελο

Attachments

• uploadfromtaptalk1415380149901.jpeg
    uploadfromtaptalk1415380149901.jpeg
    17 KB · Views: 193
Είσαι σε πολύ καλά επίπεδα για τηλεόραση LED LCD 55". Και εγώ περίπου στα ίδια θα έλεγα αλλά έχω και 2 κάθετες γραμμές (banding) στην δεξιά πλευρά (φαίνονται ελάχιστα σε μονόχρωμη καρτέλα και σε ποδοσφαιρικούς αγώνες επειδή είναι πράσινο το γήπεδο). Είμαι όμως αρκετά ευχαριστημένος γιατί σε νορμάλ θέαση (ταινιών και σειρών καθώς και σε τηλεοπτικό) δεν ενοχλεί.

Είσαι σε πολύ καλά επίπεδα για τηλεόραση LED LCD 55". Και εγώ περίπου στα ίδια θα έλεγα αλλά έχω και 2 κάθετες γραμμές (banding) στην δεξιά πλευρά (φαίνονται ελάχιστα σε μονόχρωμη καρτέλα και σε ποδοσφαιρικούς αγώνες επειδή είναι πράσινο το γήπεδο). Είμαι όμως αρκετά ευχαριστημένος γιατί σε νορμάλ θέαση (ταινιών και σειρών καθώς και σε τηλεοπτικό) δεν ενοχλεί.
Ναι μια χαρα ειναι με το ζορι το παρατηρω εδω και λιγες μερες.Κανα 2 φορες που ειδα μπαλα απο zdf hd σε football mode δεν προσεξα banding.Σκουρες γωνιες εχει και η f6500 που εχεις?Ειναι το μονο που δεν εξαλειφετε τελειως.Η κατω αριστερη γωνια ειναι η πιο σκουρα βασικα και οχι συνεχεια αναλογα την εικονα που δειχνει.

Στην δικιά μου δεν έχω θέμα με τις γωνίες (ίσως σε μικρό βαθμό κάτι να υπάρχει αλλά δεν το "ψειρίζω" κιόλας) , υπάρχει ελαφρύ clouding βέβαια αλλά κυρίως προς το μέσο της οθόνης.

Στην δικιά μου δεν έχω θέμα με τις γωνίες (ίσως σε μικρό βαθμό κάτι να υπάρχει αλλά δεν το "ψειρίζω" κιόλας) , υπάρχει ελαφρύ clouding βέβαια αλλά κυρίως προς το μέσο της οθόνης.
Μια χαρα εισαι εφοσον δεν παρατηρεις το clouding σε κανονικες σκηνες.Far cry 3 που παιζω σε game mode ουτε σκουρες γωνιες δεν εχω δει ουτε clouding.Παραξενα πραγματα.

Re: Απάντηση: Re: βοηθεια για αγορα τηλεορασης 55' η 60'

6400 clouding

Το περιεργο ειναι οτι στην κατω δεξια γνωνια δεν εχω προσεξει καθολου clouding αλλα το κινητο το προσεξε.Στην αριστερη υπαρχει αλλα με το ζορι το καταλαβαινω μετα απο 2 μηνες ακομα και σε σκοτεινες σκηνες.55" μοντελο

μια χαρα,μακαρι ολες να ηταν ετσι...