Βοήθεια για αγορά τηλεόρασης για αύριο, Σάββατο 19/4!!!

KonVas

New member
18 April 2008
15
Kαλησπέρα,

Eχω την ευκαιρία αύριο να πάρω την le40f86 για 1270 euro. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν είναι καλή για την περίπτωση μου... Η απόσταση θέασης είναι 2 μετρα και 20 εκατοστά.

Η χρήση θα είναι:
50% nova (sports, greek channels, movies)
30% PS3
20% DVD

Η τιμή είναι πολύ καλή νομίζω αλλα σκέφτομαι μήπως χρειάζομαι 46άρα και δεύτερον μήπως να πάρω την καινούρια που βγήκε. Από την άλλη μ'αρέσει να αγοράζω value for money προϊόντα και νομίζω ότι σε αυτή την τιμή δεν θα το μετανιώσω. Επίσης φοβάμαι μήπως στη 46άρα θα φαίνεται πολύ χαλια το σήμα τις νοβά από τόσο κοντά. Εσείς τι πρότεινε?

Που την βρηκες τοσο ρε μεγαλε?
Λυπησου αυτους που εδωσαν 1800 να την αποκτησουν πριν λιγο καιρο:flipout::flipout:
Σαν αποσταση καλα εισαι για 40, μην το μαμησουμε κιολας .
Σ αυτα τα λεφτα ειναι πολυ "βαλιανατη" .
Το σημα της νοβα ειναι χαλια ακομα και απ το παραθυρο του γειτονα οταν βλεπεις οποτε δεν χρειαζετε να σε ανυσηχει.

Ένας φίλος μου έχει μια τελευταία στο μαγαζί του (εκτος από άλλη μια που είναι demo) και θα την κρατήσω η για μένα η θα την πάω στον ξάδερφο μου που θέλει και αυτός μια. Ψήνομε πολύ να την κρατήσω όμως!!

ο φίλος μου μετά και από παρότρυνσή μου την πήρε 1950 πριν 3 μήνες περίπου, και επειδή έκανε ανακαίνιση ως τώρα την έχει λειτουργήσει ελάχιστα!

Η ερωτηση μου ειναι: Γιατι δεν την πηρες απο σημερα?-bye-

Δευτερα να εισαι απο τις τρεις τα χαραματα εξω απο το μαγαζι μην τυχον και προλαβει αλλος....:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Βοήθεια για αγορά τηλεόρασης για αύριο, Σάββατο 19/4!!!

Για την αποσταση που εισαι και η σαρανταρα πολυ ειναι.

Μπα μια χαρα ειναι. Ειδικα για HD δεν θα εχει κανενα προβλημα απολυτως.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Θα πάω να την πάρω αύριο και θα σας πώ εντυπώσεις!!!!!!

Χαίρεται και πάλι.

Mετά από 2 βδομάδες δοκιμών μπορώ να πω πλέον την άποψη μου για την tβ. τελικά απογοητεύτικα εντελώς. Έχει το (πλέον και σε εμένα) γνωστό πρόβλημα με τα hum bars που από ότι έψαξα στο net το έχουν όλοι που έχουν το συγκεκριμένο μοντέλο και δεν λύνεται με software update (η δίκια μου έχει το τελευταίο version εντωμεταξύ) και το οποίο αν το ρύθμισεις μπορεί να "εξεφανιστεί" σχεδόν σε βαθμό 90%. Και εγώ δεν το ειδα από την αρχή μέχρι να αλλάξω τις ρυθμίσεις.

Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι το έχουν και όλες οι τβ του συγκεκριμένου μοντέλου απλά πολλοί δεν το έχουν δει λόγο μεγαλύτερης από εμένα απόστασης (2 μέτρα) ή λόγο ρυθμίσεων. οποιος θέλει να μπει στον κόπο ας βάλει ένα game στο ps3 και να ανεβάσει το brightness στο 65-70...

πολύ άσχημο το feeling να ξέρεις ότι υπάρχει ένα τόσο μεγάλο ελάττωμα όσο το να υπάρχουν συνέχεια γραμμές που κινούνται στην οθόνη. Εδώ υποτίθεται κοιτάμε τόσο καιρό στο νετ, στο forum και στα μαγαζιά για να πάρουμε πχ την samsung που θα είναι 10% καλύτερη από μια άλλη και ξαφνικά όλη η εικόνα είναι ελαττωματική.

sorry για το μεγάλο post μου αλλά και η απογοήτευση είναι αντίστοιχη

Ειναι τοσο σοβαρο το προβλημα?

Ολες οι τηλεορασεις λιγο εως πολυ εχουν τις μικροατελειες τους εγω σου λεω αντι να επικεντρωνεσαι στα μικρο-ελαττωματα να κοιτας τα θετικα που ειναι πολλα παραπανω στην πλαστιγκα.

Είναι σοβαρό κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα επειδή δεν μπορώ να αυξήσω το brightness οταν χρειάζετε σε μερικές ταινίες ή παιχνίδια, γιατί μετά κάνει μπαμ το πρόβλημα.

Την πήρα βέβαια σε χαμηλή τιμή αλλά και 1300 ευρώ είναι 1300 ευρώ. Και αυτό δημιουργεί και κάποιες απαιτήσεις όπως το όταν υποτίθετε ψάχνουμε την τέλεια εικόνα να μην πηγαίνουμε στο άλλο άκρο και να χαλάει το σήμα η τβ με κινούμενες γραμμές.

.Εδώ υποτίθεται κοιτάμε τόσο καιρό στο νετ, στο forum και στα μαγαζιά για να πάρουμε πχ την samsung που θα είναι 10% καλύτερη από μια άλλη και ξαφνικά όλη η εικόνα είναι ελαττωματική

Δεν μπορει η αντιπροσωπια να κανει κατι?
τα φορουμ δεν ειναι εγγυηση για κατι...διαβασα προσφατα στο αγγλικο φορουμ τοσα προβληματα για την Χ3500 που σου μιλαω ειλικρινα δεν θα την αγοραζα
οι ανθρωποι εκει ειναι σχεδον πανικοβλητοι αλλα εμενα δεν μου εχει εμφανισει καποιο προβλημα(ουτε σε αλλα 10+ατομα που την εχουν)

σκεψου οτι παιρνουν ενα παιχνιδι στο ps3 και περιστρεφουν την εικονα μπρος πισω μεχρι να δεις σε καποιο σημειο τα χρωματα να προεξεχουν(κατι που εσυ δεν θα κανεις και δεν θα δεις ποτε σου)...ετσι τρελαινεσαι και πας χαμενος...

Για κοιτα στην αντιπροσωπια να το λυσεις αφου σε ενοχλει κατι τοτε ειναι σοβαρο

Χαίρεται και πάλι.

Mετά από 2 βδομάδες δοκιμών μπορώ να πω πλέον την άποψη μου για την tβ. τελικά απογοητεύτικα εντελώς. Έχει το (πλέον και σε εμένα) γνωστό πρόβλημα με τα hum bars που από ότι έψαξα στο net το έχουν όλοι που έχουν το συγκεκριμένο μοντέλο και δεν λύνεται με software update (η δίκια μου έχει το τελευταίο version εντωμεταξύ) και το οποίο αν το ρύθμισεις μπορεί να "εξεφανιστεί" σχεδόν σε βαθμό 90%. Και εγώ δεν το ειδα από την αρχή μέχρι να αλλάξω τις ρυθμίσεις.

Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι το έχουν και όλες οι τβ του συγκεκριμένου μοντέλου απλά πολλοί δεν το έχουν δει λόγο μεγαλύτερης από εμένα απόστασης (2 μέτρα) ή λόγο ρυθμίσεων. οποιος θέλει να μπει στον κόπο ας βάλει ένα game στο ps3 και να ανεβάσει το brightness στο 65-70...

πολύ άσχημο το feeling να ξέρεις ότι υπάρχει ένα τόσο μεγάλο ελάττωμα όσο το να υπάρχουν συνέχεια γραμμές που κινούνται στην οθόνη. Εδώ υποτίθεται κοιτάμε τόσο καιρό στο νετ, στο forum και στα μαγαζιά για να πάρουμε πχ την samsung που θα είναι 10% καλύτερη από μια άλλη και ξαφνικά όλη η εικόνα είναι ελαττωματική.

sorry για το μεγάλο post μου αλλά και η απογοήτευση είναι αντίστοιχη
Το πρόβλημα που περιγράφει ο KonVas υπάρχει και στις Α656, 558?

.....40Φ86.....άρχισαν τα όργανα??????....

ή δεν έχουν σταματήσει ...........?????

....ώρες-ώρες μετανιώνω που δεν την είχα χτυπήσει σε μια Σαββατιάτικη προσφορά του Public (Δεκέμβριο) 1.440 , ενώ στα υπόλοιπα μαγαζιά έκανε 2.000 + .............!!!!!!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Βοήθεια για αγορά τηλεόρασης για αύριο, Σάββατο 19/4!!!

.....40Φ86.....άρχισαν τα όργανα??????....

ή δεν έχουν σταματήσει ...........?????

....ώρες-ώρες μετανιώνω που δεν την είχα χτυπήσει σε μια Σαββατιάτικη προσφορά του Public (Δεκέμβριο) 1.440 , ενώ στα υπόλοιπα μαγαζιά έκανε 2.000 + .............!!!!!!!!!!!!!!

Μπα καλυτερα , ειναι μικρουλα η 40αρα , θα πας για τιποτα μεγαλυτερο.

Η ερωτηση μου ειναι: Γιατι δεν την πηρες απο σημερα?-bye-

Δευτερα να εισαι απο τις τρεις τα χαραματα εξω απο το μαγαζι μην τυχον και προλαβει αλλος....:BDGBGDB55:

Αν την βρίσκεις σε αυτή την τιμή αγορασέ την χτές (ελπίζω να μην είναι κανένα εκθεσιακό κομμάτι μόνο)