Βοήθεια για αγορά τηλεόρασης για αύριο, Σάββατο 19/4!!!

Γιατί μπλέκετε με εκθεσιακά? τόσο έχει και καινούργια! γιά skroutzarete λιγο!

http://www.microland.gr/default.asp?pid=17&itm=15517&ct=436&la=1

f035.gif
f035.gif
f035.gif
f035.gif

Νατα τα μαζικα εγκεφαλικα τωρα............

Όσον αφορά το πρόβλημα, πήρα την αντιπροσωπεία και αρχίσανε λέγοντας ότι φταίει το ps3 (!!) και κάτι τέτοια και ότι δεν το έχει ξανακούσει ποτε το πρόβλημα και τελικά μου είπε ο τεχνικός να τον πάρω αύριο με πλήρη στοιχεία να κάνει μια αίτηση στην samsung για να τον ενημερώσουν αν γνωρίζουν κάτι και τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση.... αλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοήθεια για αγορά τηλεόρασης για αύριο, Σάββατο 19/4!!!

Μπα καλυτερα , ειναι μικρουλα η 40αρα , θα πας για τιποτα μεγαλυτερο.

Πήρα Γιάννηηηηηη μουυυυυ:bigcry:.......42άρα Γιάννηηηηηη μουυυυυ:bigcry:......

......αααααχ δεν σ' άκουγα Γιάννηηηηηη μουυυυυυ:bigcry:......έπρεπε να πάρω 50άρα Γιάνηηηηη μουυυυυυ.....:bigcry::bigcry::bigcry:

Απάντηση: Re: Βοήθεια για αγορά τηλεόρασης για αύριο, Σάββατο 19/4!!!

Kαι τί θα το έκανες το έπιπλο βρε Χρήστο; Χωρούσε 50άρα;

Στη πυρααααά..............:devil-smiley-029:!!!!!!!!!!

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια για αγορά τηλεόρασης για αύριο, Σάββατο 19/4!!!

Τα επιπλα αλλαζουν πιο ευκολα απο την τηλεοραση.

Απάντηση: Re: Βοήθεια για αγορά τηλεόρασης για αύριο, Σάββατο 19/4!!!

Όσον αφορά το πρόβλημα, πήρα την αντιπροσωπεία και αρχίσανε λέγοντας ότι φταίει το ps3 (!!) και κάτι τέτοια και ότι δεν το έχει ξανακούσει ποτε το πρόβλημα και τελικά μου είπε ο τεχνικός να τον πάρω αύριο με πλήρη στοιχεία να κάνει μια αίτηση στην samsung για να τον ενημερώσουν αν γνωρίζουν κάτι και τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση.... αλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή
τι έγινε;

μπορεί να φανεί το πρόβλημα σε φωτογραφία; αν ναι ανέβασε καμιά για να δούμε

πήρα σήμερα τον τεχνικό τελικά και του έδωσα όλα τα στοιχεία που ήθελε και τώρα πλέον περιμένω να με ενημερώσουν. Θα πάρει καμιά βδομάδα φαντάζομαι... Δεν έχω digital camera για να βγάλω photo άλλα θα ζητήσω μια από έναν φίλο μου αν είναι να βγάλω