βοηθεια για αγορα τηλεορασης lcd

ektordog2002

New member
21 December 2006
23
καλησπερα!ενδιαφερομαι να αγορασω τηλεοραση τον επομενη μηνα ...για τισ γιορτες.
διαθετω περιπου 1800ευρω
ειναι για το σαλονι,η αποσταση απο τον καναπε θα ειναι περιπου 4,5-5 μετρα
θελω να ειναι lcδ
φανταζομαι οτι επιβαλλεται να ειναι full hd,1080p,100hz,χρονο αποκρισης οχι πανω απο 6 msec
επισης νομιζω οτι δεν πρεπει να δω κατω απο 40 ιντσες,αλλα το συζηταω αν βρεθει πολυ καλη τηλεοραση με 37 ιντσες.
περισσοτερο ενδιαφερομαι για ποδοσφαιρο κ dvd,me fovizei ligo αν ο χρονος αποκρισης ειναι 8 διοτι ισως βλεπω τετραγωνακια,η γνωμη σας?οι samsung εχουν χρονο 8 δυστυχως.
ποσες ιντσες μου προτεινετε κ ποια μοντελα-μαρκες ωστε να αρχισω να ψαχνω?
αποκλειω οπισθιας προβολης αφου εμαθα απο καποιο γνωστο που ειχε πως τελικα οι λαμπες ειναι πολυ ακριβες κ ειναι πολυ δυσκολο να βρεις ιδιες λαμπες
ευχαριστω εκ των προτερων
ανδρεας

Κατα την ταπεινη μου αποψη, κατ' αρχας, ΔΕΝ "επιβαλλεται να ειναι full hd,1080p,100hz,χρονο αποκρισης οχι πανω απο 6 msec".

Αυτο που ισως να επιβαλλεται ισως να ειναι 50".
Οι 40 ειναι πολυ λιγες απο την αποσταση που θες να βλεπεις (περιπου 4,5-5 μετρα - ενας λογος παραπανω γιατι σου ειναι αδιαφορο το 1080p), ενω οι 37'', παντα με βαση τα δικα μου κριτηρια ειναι απελπιστικα λιγες (για την αποσταση σου παντα).

Εαν ημουν στην θεση σου, κατα πασα πιθανοτητα θα κοιτουσα καμια 50αρα Pionner. (Δεν ξερω ομως τιμη, αλλα και δεν ειμαι και στην θεση σου)

Για τα μετρα που καθεσε και τα λεφτα που ζητας δεν υπαρχει τηλεοραση LCD ..........μονο υαλοπινακες εναλασομενης εικονας .
Ανεβα λιγο παραπανω στα 2000+ για μια samy 46M86 .

Ntinos , στα 1800ευρα λεει ο ανθρωπος και οχι σε αποκομιδη ποσου μετα απο ληστεια σε τοπικο σουπερ μαρκετ .

Για τα μετρα που καθεσε και τα λεφτα που ζητας δεν υπαρχει τηλεοραση LCD ..........μονο υαλοπινακες εναλασομενης εικονας .
Ανεβα λιγο παραπανω στα 2000+ για μια samy 46M86 .

Ntinos , στα 1800ευρα λεει ο ανθρωπος και οχι σε αποκομιδη ποσου μετα απο ληστεια σε τοπικο σουπερ μαρκετ .

Σορρυ για το οφ τοπικ, αλλα γιατι το λες αυτο, ποσο κανει η Pioneer η 50αρα ?? (οχι fullHD)

Σορρυ για το οφ τοπικ, αλλα γιατι το λες αυτο, ποσο κανει η Pioneer η 50αρα ?? (οχι fullHD)

Όπως πάντα ο Smooth δίνει χρώμα στις συζητήσεις μας (εχεις κανα βιβλιαράκι με τις ατάκες η πρέπει να σε προσλάβω?)

Σχεδόν τα διπλά απόσα λέει ο φίλος
Η φθηνότερη απο το skroutz
είναι στο technixx (μην βαράτε για το κατάστημα) στα (μόνο) 3500

Αυτοι για τις Full εχουν σταθερη τιμολογηση , δηλ. ιντσα και χιλιαρικο , στις ready σου αφαιρουν το ΦΠΑ και το τελος μεταβιβασης για να μη σε χασουν απο πελατη και παει λεγοντας .

Οντως η αποσταση σου ειναι μεγαλη και θα εισαι καλυτερα με μια 50". Αλλα σε LCD ειναι λιγο δυσκολο να βρεις σε αυτη την τιμη...

Όπως πάντα ο Smooth δίνει χρώμα στις συζητήσεις μας (εχεις κανα βιβλιαράκι με τις ατάκες η πρέπει να σε προσλάβω?)

Σχεδόν τα διπλά απόσα λέει ο φίλος
Η φθηνότερη απο το skroutz
είναι στο technixx (μην βαράτε για το κατάστημα) στα (μόνο) 3500

:flipout:χρωμα δινω ............φως δε βλεπω και αν κατεβαζα και τα αλευρα που κατεβαζει ο Καρβελας θα ειχα κανει η κομα η σχολη .

Μια ντισεντ LCD για την αποσταση θα ηταν μια 46ρα αλλα θελει ποιο πανω απο 1800 περιπου και αυτη τη στιγμη μιας και εξαιρουντε οι plasma παιζεις μεταξυ samy και αυτη που αργα η γρηγορα θα σου προτεινη ο Geo :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: βοηθεια για αγορα τηλεορασης lcd

...και αυτη που αργα η γρηγορα θα σου προτεινη ο Geo :flipout::flipout:

Οι μπουκερς εχουν κλεισει ηδη τα στοιχηματα!!! :flipout::flipout::flipout: :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: βοηθεια για αγορα τηλεορασης lcd

Οι μπουκερς εχουν κλεισει ηδη τα στοιχηματα!!! :flipout::flipout::flipout: :BDGBGDB55:

Ειμαστε μια μεγαλη τρελη οικογενια αβιφορουμιτες :firstprize: ......... φευγω τωρα γιατι θα μου την πεσουν οι philipsacides σε λιγο .

Και εγώ πού έψαχνα για Tv Στα 2000 euro και στην ίδια απόφαση κατέληξα στα ...
α) Sharp 46LCxl2 στα 2200
β) Toshiba 47z3030 στα 2010
γ) LG 50pf95 στα 1980.
Αγορά θα γίνει την Πέμπτη ....μεταξύ Β) ή Γ) ...

ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΚΛΙΣΕΣ ΤΗ SHARP???

Πρόκειται για εξαιρετική τηλεόραση, και πολύ καλύτερη από τις LG και Toshiba! :grandpa: