Βοήθεια για αγορά τηλεόρασης PLASMA εώς 1.000,00

Heben

New member
8 December 2010
57
Αθήνα
Καλησπέρα παιδιά, θέλω καταρχήν να συγχαρώ όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό το site και προσφέρουν τις γνώσεις τους. Είμαι τέταρτη μόνο μέρα εδώ και μετά από διάβασμα πάνω από 300 σελίδες, νιώθω πως έχω μάθει κάποια βασικά θέματα που με απασχολούσαν σχετικά με την αγορά μιας καινούριας τηλεόρασης. Θα ήθελα να ρωτήσω:

1ον: Με 3,5 μέτρα απόστασης θέασης η επιλογή μιας 50'' είναι σωστή?

2ον: Η επιλογή τεχνολογίας PLASMA αντί LCD για χρήση:

• 50% ταινίες
  • 25% ως Monitor του Pc (με προσοχή στις στατικές εικόνες, άμεσο screen saver, κτλ)
  • 15% ps3
  • 10% TV
έιναι η σωστή?

3ον: ποια τηλεόραση θα προτείνατε σε αυτά τα λεφτά?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1. Σε αυτήν την απόσταση το ελάχιστο που μπορείς να πας είναι η 50''

2. Σωστή είναι εν μέρη δλδ για το monitor για μένα γιατί όλο και κάπου μπορεί να ξεχαστείς καλύτερα να πας σε lcd εκτός να είσαι ιδιαιτέρα προσεχτικός. Όταν εννοείς monitor για τη χρήση δλδ πχ internet browsing; Για το ps3 χώρις υπερβολές "καψίματος" 3ωρες++ ,στα παιχνίδια που έχουν στατικές εικόνες, είσαι οκ.

3. Σε αυτά τα λεφτά και 50'' μια μπορώ να βρω panasonic plasma 50s20.

1. Σε αυτήν την απόσταση το ελάχιστο που μπορείς να πας είναι η 50''

2. Σωστή είναι εν μέρη δλδ για το monitor για μένα γιατί όλο και κάπου μπορεί να ξεχαστείς καλύτερα να πας σε lcd εκτός να είσαι ιδιαιτέρα προσεχτικός. Όταν εννοείς monitor για τη χρήση δλδ πχ internet browsing; Για το ps3 χώρις υπερβολές "καψίματος" 3ωρες++ ,στα παιχνίδια που έχουν στατικές εικόνες, είσαι οκ.

3. Σε αυτά τα λεφτά και 50'' μια μπορώ να βρω panasonic plasma 50s20.

aragornleg την τηλεόραση θα την συνδέσω με το pc για να βλέπω και καμιά ταινία από το σκληρό, κανένα βιντεάκι από το youtube και για να εμφανίζω καμιά φωτογραφία, το internet και όλες τις άλλες λειτουργίες θα τις κάνω από την lcd του pc.

Οι διαφορές της S20 με την G20 είναι μεγάλες? Αξίζει να πάω στην G20?
:ears::ears:

Λιγο καλυτερο αντιανακλαστικο φιλτρο , δυνατοτητα PVR (σε φλασακι μεσω usb) , media player.

Σε εικονα υπαρχει μια μικρη διαφορα στα χρωματα (ISF mode).

Δηλαδή μάλλον για αυτά τα επιπλέον χαρακτηριστικά δεν αξίζει η διαφορά των 600 περίπου ευρώ στις 46"

aragornleg την τηλεόραση θα την συνδέσω με το pc για να βλέπω και καμιά ταινία από το σκληρό, κανένα βιντεάκι από το youtube και για να εμφανίζω καμιά φωτογραφία, το internet και όλες τις άλλες λειτουργίες θα τις κάνω από την lcd του pc.

Εγώ προσωπικά σε βρίσκω μια χαρά απλώς λίγο προσοχή να μην τον ξεχάσεις πότε ανοιχτό κτλ hehe.

Δηλαδή μάλλον για αυτά τα επιπλέον χαρακτηριστικά δεν αξίζει η διαφορά των 600 περίπου ευρώ στις 46"

Κοίτα για μένα και εκτιμώντας από όσο έχω δει και τις δυο, σε αυτή την διαφορά τιμής για τις 46'' δεν αξίζει. Όμως για την διαφορά τιμής για την 50'' που είναι κάπου στα 350+ ευρώ αξίζει.

Ισως να μην αξίζει η διαφορά αν σκεφτείς ότι για να πάρεις έναν media player και PVR θα δώσεις περί τα 300Ε, με την προυπόθεση ότι έχει χώρο και δεν σε πειράζει να έχεις ένα επιπρόσθετο τηλεκοντρόλ στο σαλόνι.

Τώρα για τα χρώματα αυτό είναι υποκειμενικό. Αν δεν σκοπεύεις αργότερα να την ρυθμίσεις απο έναν επαγγελματία, τότε και πάλι δεν αξίζει.

Λιγο καλυτερο αντιανακλαστικο φιλτρο , δυνατοτητα PVR (σε φλασακι μεσω usb) , media player.

Σε εικονα υπαρχει μια μικρη διαφορα στα χρωματα (ISF mode).