βοηθεια για αγορα TV

atticus000

New member
5 March 2009
44
καλησπερα εχω μια samsung 37b6000 σε δωματιο με αποστασεις 1.5 με 3 μετρα καθως εχω γωνιακο καναπε , ο πρωτος μου προβληματισμος ειναι αν θα παω σε 42" η σε 46" ( την TV την εχω μονιμα με HDMI με PC για ταινιες, games και PS4 ) και μετα σε τι μαρκα να κοιταξω? θελω πολυ καλη 2D εικονα και σχετικα χαμηλο input lag .

10704808_10152631310875100_1205306343_n.jpg
http://www.skroutz.gr/s/4771492/Sony-KDL-55W805B.html

Μην το σκέφτεσαι καν.
Δώσε ότι μετρητό έχεις και τα υπόλοιπα σε δόσεις , δεν πρόκειται να το μετανιώσεις ούτε στιγμή , τέλεια εικόνα , χαμηλό input lag και 100 hertz για ποδόσφαιρο.

εβλεπα και τα post σου ημουν σιγουρος οτι θα μου πεις για 50 / 55αρα εχω στο σαλονη / το δωματιο ειναι καναπες κρεαβατι θα πρεπει να κοιμαμαι εκει :p οσοι καθονται στα 1,5 -2 μετρα δεν θα στραβονονται με την 55"?
z1l1y14tz
δεν χοραει και στο επιπλο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/46-47-intses/samsung-48-UE48HU7500.htm αυτη αξιζει ??

10704808_10152631310875100_1205306343_n.jpg

εβλεπα και τα post σου ημουν σιγουρος οτι θα μου πεις για 50 / 55αρα εχω στο σαλονη / το δωματιο ειναι καναπες κρεαβατι θα πρεπει να κοιμαμαι εκει :p οσοι καθονται στα 1,5 -2 μετρα δεν θα στραβονονται με την 55"?
z1l1y14tz
δεν χοραει και στο επιπλο

http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/46-47-intses/samsung-48-UE48HU7500.htm αυτη αξιζει ??

Αν δεν μπορείς να στριμώξεις λίγο την κατάσταση , τότε βολέψου με μια 50άρα...
Πάντως αν ΉΔΗ έχεις μια 50άρα , τότε η αναβάθμιση δεν θα είναι ουσιαστική , δηλαδή το να πας πάλι στις 50 inches...
Ίσος αν έβαζες τα ηχεία κάτω από το καλοριφέρ , να είναι πιο εύκολα τα πράματα...

Off Topic : Βλέπω κανεις και βαράκια e? :p

ΜΗΝ ΤΟΛΜΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΕ 4K

Το 4k θα το χρειαστείς μετά από 3-4 χρονια και ΠAΝΩ από τις 65 inches , διαφορετικά δεν θα δεις διαφορα από το FULL HD

Κανονικά για 4K χρειάζεσαι την 78άρα HU8500 στα 8 χιλιάρικα , αλλα τέλος πάντων.

εχω 55αρα μια lg lw5500s , εχεις δικιο 8α περιμενω για 4κ . να δω τοτε για 50" W829 η W805
sony που χωραει και μηκος και η βαση στο πλατος / για 46H7000 τι λες?

Off Topic :xaxa ναι ασχολουμαι με το bodybuilding 5kg το ενα

Last edited:
Αν δεν μπορείς να στριμώξεις λίγο την κατάσταση , τότε βολέψου με μια 50άρα...
Πάντως αν ΉΔΗ έχεις μια 50άρα , τότε η αναβάθμιση δεν θα είναι ουσιαστική , δηλαδή το να πας πάλι στις 50 inches...
Ίσος αν έβαζες τα ηχεία κάτω από το καλοριφέρ , να είναι πιο εύκολα τα πράματα...

Off Topic : Βλέπω κανεις και βαράκια e? :p

ΜΗΝ ΤΟΛΜΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΕ 4K

Το 4k θα το χρειαστείς μετά από 3-4 χρονια και ΠAΝΩ από τις 65 inches , διαφορετικά δεν θα δεις διαφορα από το FULL HD

Κανονικά για 4K χρειάζεσαι την 78άρα HU8500 στα 8 χιλιάρικα , αλλα τέλος πάντων.

http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/46-47-intses/LG-TV-49-49LB870V.htm

http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/46-47-intses/samsung-48-UE48H6410.htm

τι λες γι αυτες τις 2 ?

Εγώ επιμένω για 55 inches , αν δεν μπορείς τότε βολέψου όπως-όπως με την 50w805B , είναι μια παρα πολύ καλή τηλεόραση.

Η H6410 καλή είναι , αλλα η w805b είναι λίγο καλύτερη , κύριος στο τηλεοπτικό σήμα και γενικότερα στο SD υλικό.

Την LG 3εxνατη και γενικά με την πρώτη ευκαιρία που θα βρείς , πετα την LG που έχεις ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ούτε καν στην ανακύκλωση μην τυχόν την πάρει κανένας άλλος άτυχος.

Η LG και γενικά όσες τηλεοράσεις έχουν IPS panel , έχουν πολύ κακό μαύρο και αντίθεση.

Εγώ λοιπόν λέω 50w805B !

Εγώ επιμένω για 55 inches , αν δεν μπορείς τότε βολέψου όπως-όπως με την 50w805B , είναι μια παρα πολύ καλή τηλεόραση.

Η H6410 καλή είναι , αλλα η w805b είναι λίγο καλύτερη , κύριος στο τηλεοπτικό σήμα και γενικότερα στο SD υλικό.

Την LG 3εxνατη και γενικά με την πρώτη ευκαιρία που θα βρείς , πετα την LG που έχεις ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ούτε καν στην ανακύκλωση μην τυχόν την πάρει κανένας άλλος άτυχος.

Η LG και γενικά όσες τηλεοράσεις έχουν IPS panel , έχουν πολύ κακό μαύρο και αντίθεση.

Εγώ λοιπόν λέω 50w805B !

hhahah ειναι σκουπιδι αλλα το 2D την παλεβει για καμια ταινια . οκ thanks για την βοηθεια . δεν ξερω ομως 50"¨ειναι μεγαλη θα πεφτω για υπνο και θα στραβωνομαι και θα πρεπει να πεταξω και τα ηχεια μαζι με την LG γιατι δεν χορανε

Τα λεφτά που ζητάει η 46άρα H7000 είναι τρελα και δεν τα αξίζει , με πολύ λιγότερα παίρνεις 50άρα , έστω samsung ( p.x. H6200 ) , όσο για τα ηχεία , δεν είναι ανάγκη να πεταχτούν , μπορούν να μπούν το ένα αριστερά και το άλλο δεξιά από το καλοριφέρ...

Τα λεφτά που ζητάει η 46άρα H7000 είναι τρελα και δεν τα αξίζει , με πολύ λιγότερα παίρνεις 50άρα , έστω samsung ( p.x. H6200 ) , όσο για τα ηχεία , δεν είναι ανάγκη να πεταχτούν , μπορούν να μπούν το ένα αριστερά και το άλλο δεξιά από το καλοριφέρ...

46F7000 εκθεσιακο μοντελο 1100 αξιζει ?

εκθεσιακο μοντελο θα το απεφευγα σε αυτα τα χρημματα βρισκεις αξιολογες προτασεις

Απέφυγε τις LG , έχουν κακή αντίθεση και στάθμη μαύρου ( ANSI ( ελπίζω να το λέω σωστά :p ) ) και θα σε απαγοήτευση η εικόνα.

Κοίταξε για την 50άρα 705B , η εικόνα της είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τον w805 , w815 , w828 , w829 , αλλα δεν έχει 3D.

Βεβαια...Και να είχε , σου είναι άχρηστο από τις 50 inches.

55 και πάνω για 3D.

Απέφυγε τις LG , έχουν κακή αντίθεση και στάθμη μαύρου ( ANSI ( ελπίζω να το λέω σωστά :p ) ) και θα σε απαγοήτευση η εικόνα.

Κοίταξε για την 50άρα 705B , η εικόνα της είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τον w805 , w815 , w828 , w829 , αλλα δεν έχει 3D.

Βεβαια...Και να είχε , σου είναι άχρηστο από τις 50 inches.

55 και πάνω για 3D.
Εντάξει δε λέω, ειδικά για το 3D όσο πιο πολλές οι ίντσες , τόσο καλύτερα, αλλά ό άνθρωπος λέει ότι θα βλέπει από τα 1,5 με 2μ περίπου.
Σε αυτή λοιπόν την απόσταση, οι 50 ίντσες είναι πολύ καλά για 3D, κυρίως για το 1,5μ που λέει.

παιδια ακομα δεν εχω παρει αποφαση ποια tv απ την μια ειμουν ετοιμος να παρω την Sony KDL-42W829B αλλα μετα ειδα οτι ειναι 50hz ( δηλαδη στο pc θα μου αναγνωριζει μεχρι 50hz γιατι η samsung b6000 που εχω δειχνει μεχρι 60hz ) και επισης σε πλαισιο και κοτσοβολο ακομα και η lg lb730 εδεινχε πολυ καλυτερα απο την sony . υπαρχει 42αρα καλυτερη απο την Sony KDL-42W829B ? δεν μπορω να παω σε 50" θα ειναι πολυ μεγαλη για το δωματιο

και επισης σε πλαισιο και κοτσοβολο ακομα και η lg lb730 εδεινχε πολυ καλυτερα απο την sony.

2ltke9y.png

IT'S A CONSPIRACY

φιλε , σου λέμε ότι οι LG είναι για τον Π...

Τέλος πάντων...

Σου είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσεις ότι όλα γίνονται εσκεμμένα ?

Οι LG έχουν mini στα ράφια και η διαφήμιση , παντή τρόπο , πέφτει βροχή προκειμενου να τις ξεφορτωθούν.

Βάζουν μια Bosch σκούπα να ρουφάει κοτρόνες ( αδύνατον ) και μια άλλη Siemens να ρουφάει τρίχες.

Η siemens φυσικά και θα ρουφάει , ενώ η Bosch δεν θα μπορεί να ρουφήξει κοτρόνες , δεν χωράνε καν στην σωλήνα.

Εσύ είσαι τόσο αφελής που ΔΕΝ θα το δεις αυτό το πράμα και θα πας να αγοράσεις την Siemens?

Δεν είναι φανερό ότι προωθούν την Siemens ?

Πάρε ένα usb stick με ταινία/video και δοκίμασε την 42w829 από μονος σου και αν σου φέρουν αντιρρήσεις , παίξε μπουνιές.

Απλά τα πράματα.

2ltke9y.png

IT'S A CONSPIRACY

φιλε , σου λέμε ότι οι LG είναι για τον Π...

Τέλος πάντων...

Σου είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσεις ότι όλα γίνονται εσκεμμένα ?

Οι LG έχουν mini στα ράφια και η διαφήμιση , παντή τρόπο , πέφτει βροχή προκειμενου να τις ξεφορτωθούν.

Βάζουν μια Bosch σκούπα να ρουφάει κοτρόνες ( αδύνατον ) και μια άλλη Siemens να ρουφάει τρίχες.

Η siemens φυσικά και θα ρουφάει , ενώ η Bosch δεν θα μπορεί να ρουφήξει κοτρόνες , δεν χωράνε καν στην σωλήνα.

Εσύ είσαι τόσο αφελής που ΔΕΝ θα το δεις αυτό το πράμα και θα πας να αγοράσεις την Siemens?

Δεν είναι φανερό ότι προωθούν την Siemens ?

Πάρε ένα usb stick με ταινία/video και δοκίμασε την 42w829 από μονος σου και αν σου φέρουν αντιρρήσεις , παίξε μπουνιές.

Απλά τα πράματα.
Έτσι ... απλά , σύντομα και περιεκτικά.....
Με αρέσει , με αρέσει πολύ τούτο το παιδί !!!

hahaha οκ ξεχναω LG / ισως ανεχτω 46" τι λετε για 46H7000 ? η αληθεια ειναι οτι πηγα με usb stick και η sony δεν φορτωνε καν τα video :/ ενω ημουν πολυ ψημενος