Σιγά μη διαβάσει η Sony στικάκι!
haha για την samsung h7000 τι λες?
Οχι πάνω κάτω.Με τα λεφτά που ζητάει η 46άρα Η7000 , παίρνεις μια 55άρα Sony με εφάμιλλη , πάνω-κάτω εικόνα.
Σου έχω απάντηση - ποστ και στο νήμα της Sony W8xx , που κάνεις πάλι το ίδιο << χώσιμο >> χα!χα!Οχι πάνω κάτω.
Μονο κάτω και ποιο κάτω,
και πολυ ποιο παρακάτωοοο
/εμενα δν μου απαντισε κανενας ομως γιατι ουτε 50 ουτε 55´μπορω να βαλω οποτε η 42w829 η 46H7000 , δεν με νοιαζει η διαφορα τιμης , να παω σε H7000
παω να την παρω αυριο επιτελους πηρα μια απαντιση που ηθελα>_>
Αν δεν τίθεται θέμα τιμής , τότε δεν υπάρχει δίλημμα.
46Η7000.
Την ακριβοπληρώνεις βεβαια...
Και δεν έχει ρε γαμώτο... Ah όχι η 40άρα δεν έχει ultra clear panel , η 46άρα ++ έχουν ultra clear panel.
Οποτε για να δούμε...
Sony : Σήμα SD
Samsung : 3D , Media Player , Smart , 200 hertz , ultra clear panel , Service ( αχρείαστο να είναι ) και 46 ολόκληρες inches and the most important... 0.04cd/m2 ANSI...
Δεν ξέρω , αλλα εμενα μου φαίνεται πως θα έπρεπε να πας προς την Η7000![]()
παω να την παρω αυριο επιτελους πηρα μια απαντιση που ηθελανα προτιμήσω kotsovolo η media markt??
Καλύτερα να προτιμήσεις E-SHOP , έτσι ώστε όταν πάθη κάτι η TV σου να μην ισχύει η εγγύηση , για να γουστάρεις
Eh... Εξαρτάται... Είναι πολλά τα λεφταρι οποτε θα σου πρότεινα , μιας και δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα από όσο αντιλαμβάνομαι , να πας κωτσόβολο για τον απλούστατο λόγο της επέκτασης εγγύησης για 5 χρονια με την οποια θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Άπειρες ( για τα 5 αυτά χρονια ) επισκευές και άμα δεν επιδέχεται επισκευή , τότε γίνετε αντικατάσταση ( μια φορα ).
Τα 1.300 euro που ζητάει ο κωτσόβολος είναι πολλά και είναι κρίμα να πάρεις μια τόσο ακριβή τηλεόραση χωρίς επέκταση εγγύησης.
Καλές θεάσεις να έχεις και να είναι απροβλημάτιστη.
![]()
;
εχω ξενερωσειι , μπορω να κανω doa η περνω και λεφτα πισω ? απο εικονα ομως ειναι αρρωστη μπορω να πω , στις photo ειναι παρα πολυ εντονο .live δεν ειναι τοσο χαλια
πωπω κρίμα! Πιστεύω είσαι για επιστροφή!Θα πάω και γω την άλλη εβδομάδα να πάρω την sony 50w805b και τρέμω στην ιδέα να μην δω κάτι τέτοιο... τι έβαλες να δείχνει για να δεις αυτήν την εικόνα;![]()
;
εχω ξενερωσειι , μπορω να κανω doa η περνω και λεφτα πισω ? απο εικονα ομως ειναι αρρωστη μπορω να πω , στις photo ειναι παρα πολυ εντονο .live δεν ειναι τοσο χαλια
/Μπορείς να πάρεις και τα λεφτά σου (αλλά τι να πάρεις sony 42" όχι απο μένα είναι μικρή) και να γίνει αντικατασταση με την ίδια.Είναι doa.Αν δεν είναι τόσο έντονο κράτα την άλλωστε ποιος σου λέει ότι η επόμενη θα είναι καλύτερη και όχι χειρότερη όπως είπε και o vas.
Την αλλάζω με. Την 50w 829 b και συζητάμε τη διάφοραπωπω κρίμα! Πιστεύω είσαι για επιστροφή!Θα πάω και γω την άλλη εβδομάδα να πάρω την sony 50w805b και τρέμω στην ιδέα να μην δω κάτι τέτοιο... τι έβαλες να δείχνει για να δεις αυτήν την εικόνα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.