βοηθεια για αγορα TV

αυτο που βαριεμαι πολυ ειναι να την πακεταρο , σημερα δν προλαβα αλλα λεω σιγουρα για δευτερα , λες να παω μια να τσεκαρω πρωτα τς αλλες 2 που μου ειχαν πει οτι υπαρχουν εκει η να παω αμεσως με τν TV ? γιατι αν ειναι και η αλλες σκατα δεν υπαρχει αλλη 46αρα και δεν μπορω να παω σε ποιο μεγαλη ουτε ποιο μικρη , μετα παει
Να τη πακετάρεις και να πας και αφού πας να δεις τι υπάρχει. Αν δεν σε ικανοποιεί τίποτα παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.

Να τη πακετάρεις και να πας και αφού πας να δεις τι υπάρχει. Αν δεν σε ικανοποιεί τίποτα παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.
θα παω Δευτερα να τελειωνω και θα ενημερωσω και για το τι εγινε , αν δεν βρω H7000 χωρις clouding τι αλλες επιλογες εχω? η 46 " ειναι οτι πρεπει και βλεπω δεν υπαρχει τιποτα αλλο

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πατε στη σαπια σειρα 7000 της samsung.Ειναι και πανακριβη και εχει τραγικα προβληματα clouding απο οτι εχω δει στο φορουμ.Πηρα την 55αρα h6470 στα 1080 ευρω με μεταφορικα.Αψογη εικονα με ελαχιστο clouding που το καταλαβαινεις με δυσκολια καθολου banding/dse και εχω δει καμια 10αρια ταινιες 3D και ειναι απολαυση χωρις να κουραζουν τα γυαλια σε κανενα ατομο απο οσα τα εχω βαλει να δουν.Απο smart/media player τα ξερετε ειναι υποδειγματικη.Εχει και δορυφορικο δεκτη ως γερμανικο μοντελο.Μακρια απο την h7000 ειναι οτι πιο αχρηστο εβγαλε η samsung φετος πατε για h6400-6500-6700 η αν θελετε κατι high end για hu8500 που ειναι η τοπ χωρις clouding.

Re: Απάντηση: βοηθεια για αγορα TV

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πατε στη σαπια σειρα 7000 της samsung.Ειναι και πανακριβη και εχει τραγικα προβληματα clouding απο οτι εχω δει στο φορουμ.Πηρα την 55αρα h6470 στα 1080 ευρω με μεταφορικα.Αψογη εικονα με ελαχιστο clouding που το καταλαβαινεις με δυσκολια καθολου banding/dse και εχω δει καμια 10αρια ταινιες 3D και ειναι απολαυση χωρις να κουραζουν τα γυαλια σε κανενα ατομο απο οσα τα εχω βαλει να δουν.Απο smart/media player τα ξερετε ειναι υποδειγματικη.Εχει και δορυφορικο δεκτη ως γερμανικο μοντελο.Μακρια απο την h7000 ειναι οτι πιο αχρηστο εβγαλε η samsung φετος πατε για h6400-6500-6700 η αν θελετε κατι high end για hu8500 που ειναι η τοπ χωρις clouding.

ισως να εχεις δικιο αλλα πριν, ολο τα καλυτερα διαβαζα για την h7000 , αν η ΗU8500 υπηρχε σε 46" θα πηγαινα γι αυτην αλλα τωρα h6000 ειναι ολες 48αρες και ακομα και αυτες οι 2" θα κανουν διαφορα ειμαι στο οριο . καμια αλλη λυση ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: βοηθεια για αγορα TV

ισως να εχεις δικιο αλλα πριν, ολο τα καλυτερα διαβαζα για την h7000 , αν η ΗU8500 υπηρχε σε 46" θα πηγαινα γι αυτην αλλα τωρα h6000 ειναι ολες 48αρες και ακομα και αυτες οι 2" θα κανουν διαφορα ειμαι στο οριο . καμια αλλη λυση ?
Δεν θα χωρεσει πιστευεις στο μερος που θες να τη βαλεις?h7000 γραφουν καλα λογια στα reviews αλλα απο μελη που την εχουν/ειχαν μονο κακα λογια θα ακουσεις.Τσεκαρε την 48αρα 6400 μπορει να ταιριαξει στο χωρο σου και να μην εχεις θεμα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: βοηθεια για αγορα TV

Δεν θα χωρεσει πιστευεις στο μερος που θες να τη βαλεις?h7000 γραφουν καλα λογια στα reviews αλλα απο μελη που την εχουν/ειχαν μονο κακα λογια θα ακουσεις.Τσεκαρε την 48αρα 6400 μπορει να ταιριαξει στο χωρο σου και να μην εχεις θεμα.

στο ραφι που εχω μονο η UE48H6700 μπορει να μπει , θα το σκευτω αν δω οτι δεν υπαρχει H7000 με clouding
https://www.avforums.com/review/samsung-h6700-ue-40-48-55-h6700-tv-review.10496
εδω λενε και για ligh bleed ,θα παω να μπλεξω παλι :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: βοηθεια για αγορα TV

στο ραφι που εχω μονο η UE48H6700 μπορει να μπει , θα το σκευτω αν δω οτι δεν υπαρχει H7000 με clouding
https://www.avforums.com/review/samsung-h6700-ue-40-48-55-h6700-tv-review.10496
εδω λενε και για ligh bleed ,θα παω να μπλεξω παλι :p
Η h6700 ειναι μια πολυ καλη τηλεοραση αν χωραει χτυπα αυτη απο την 7000.

Παιδια μια full hd 32αρα για φοιτητη 18 χρονων; Οικονομικη σχετικα. Εκτος αν παιζει προσφορα σε μεγαλυτερη . Θα του προτεινα 50 αρα πλασμα αλλα δε θα τελειωσει τη σχολη χεχε
Σας ευχαριστω

Καλό δείχνει,έχει λίγο torching (διάχυση φωτός απο τις γωνίες) αλλά με μια φώτο δεν βγαίνει σωστό συμπέρασμα.Βάλε 5-6 και με άλλο φόντο η ταινία με σκοτεινό πλάνο.Επίσης testare για banding-dse.

http://postimg.org/image/kexgpqb5b/
την αλλαξα σημερα και κατεληξα οτι μπορω να ανεχτω αυτο το πανελ αφου πρωτα την ειδαμε στο μαγαζι , πως σας φαινεται ??
Εγώ πιστεύω ότι είναι εντός αποδεκτών ορίων, χωρίς καμία << δόση επιείκειας >>. Εξάλλου οι φωτογραφίες σχεδόν πάντα μεγαλώνουν το όποιο πρόβλημα. Με τη σχετική ενασχόληση στις ρυθμίσεις θα είναι μια χαρά.

Εγώ πιστεύω ότι είναι εντός αποδεκτών ορίων, χωρίς καμία << δόση επιείκειας >>. Εξάλλου οι φωτογραφίες σχεδόν πάντα μεγαλώνουν το όποιο πρόβλημα. Με τη σχετική ενασχόληση στις ρυθμίσεις θα είναι μια χαρά.

ναι με το ματι δεν υπαρχει τιποτα περα απο λιγο ποιο φωτιενες ακρες