ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤV

carpe_diem_rj

Senior Member
22 October 2007
376
Διαθετω περιπου 1000 ε.
Την θελω για PS3 για ταινιες dvd.

Παρακαλω επειδη δεν ειμαι και πολυ γνωστης θα ηθελα να μου κανετε προτασεις ποιες ειναι οι καλυτερες σ αυτα τα χρηματα..

Αποσταση 4-5 μετρα μεγεθος 40-42 αλλα αν υπαρχει κατι καλυτερο λιγο πιο μικρο το σκεφταιμαι...

Υπαρχει η Philips 42PFP5532 που σου προτεινα και στο αλλο νημα. Με γυρω στα 1150 χτυπας την Panasonic 42PX70 αλλιως υπαρχει και η Panasonic 42PX7 η οποια ομως εχει μονο ενα HDMI! Τελος υπαρχει και η LG 42PC55 η οποια ομως φαινεται να εχει λιγο χειροτερη εικονα απο την ολες τις αλλες παραπανω.

Αν και είμαι άσχετος,-bye-

Μήπως όταν πρόκειται για ps3 καλό είναι να πηγαίνουμε προς lcd μεριά?

Και το λέω επειδή είμαι κάτοχος της pfp5532 :firstprize:καμιά βδομάδα τώρα(είμαι στο στρώσιμο) και χθες που έβλεπα το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στην νετ, είχε ένα σήμα κάτω δεξιά στην οθόνη με μία άσπρη νότα.Το σήμα ήταν εκεί όλοι την ώρα και μόλις άλλαξα κανάλι,στο μαύρο που μεσολαβεί μέχρι να αλλάξει το κανάλι (βλέπω μέσω νόβα) είδα την σκιά της νότας στην οθόνη.Πανικοβλήθηκα και έβαλα ένα “μαύρο” κανάλι και όντως η νότα ήταν εκεί.Ευτυχώς μόλις άλλαξα κανάλι, μετά από πολύ λίγο εξαφανίστηκε,αλλά με το κοντράστ στο 35/100 δεν περίμενα κάτι τέτοιο.:icon15:

Οπότε αν παίζεις ps3 πολύ ώρα κάθε μέρα δεν είναι λογικό να αντιμετωπίσεις πρόβλημα?

Προβληματίστηκα αρκετά πάντως:chinscratch:

H Philips Pfp5532 μπορει να συνδεθει με υπολογιστη?

ναι βέβαια συνδέεται με υπολογιστή, αρκεί η κάρτα γραφικών του υπολογιστή σου να έχει έξοδο ή dvi ή hdmi

αν έχει hdmi έξοδο παίρνεις ένα καλώδιο και είσαι έτοιμος,αν έχει dvi τότε χρειάζεσαι έναν ανταπτορα από dvi σε hdmi για να δεις. επίσης από το dvi δεν περνάει ήχος οπότε θα χρειαστείς έξτρα καλώδιο για τον ήχο

Όρμα για TH-42PX70E απο Στουρνάρη μόνο με 1149 euria !!!!

Παίζει απίστευτα σε PS3 κονσόλα. Απλά να προσέχεις μην έχεις πατημένο το pause για ώρες....εκεί όντως θα κινδυνεύεις να βλέπεις είδωλα....

Η τηλεόραση φυσάει .....

Καταρχην δεν ειμαι Αθηνα Ειμαι επαρχια.
Εκανα μια γυρα στα καταστηματα εδω και μου ειπανε ολοι οτι καλυτερα να προτιμησω LCD και οχι plasma διοτι οι plasma πεφτουν σε αποδοση.

Καταρχην δεν ειμαι Αθηνα Ειμαι επαρχια.
Εκανα μια γυρα στα καταστηματα εδω και μου ειπανε ολοι οτι καλυτερα να προτιμησω LCD και οχι plasma διοτι οι plasma πεφτουν σε αποδοση.

Για αυτη εδω τι λετε?
LCD - Sony KDL-40U2530

Άρα λοιπόν το burn in ζει και βασιλεύει?

Στις παλαιάς τεχνολογίας Plasma, ναι.. Δυστυχώς η Philips δεν φημίζεται για τις καλές πλάσμα τηλεοράσεις της ...

Νομίζω οτι στα καινούργια μοντέλα των σοβαρών κατασκευαστών πλάσμα (Panasonic, Samsung, Pioneer) το φαινόμενο έχει σχεδόν εξαλειφθεί..

Και το λέω επειδή είμαι κάτοχος της pfp5532 :firstprize:καμιά βδομάδα τώρα(είμαι στο στρώσιμο) και χθες που έβλεπα το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στην νετ, είχε ένα σήμα κάτω δεξιά στην οθόνη με μία άσπρη νότα.Το σήμα ήταν εκεί όλοι την ώρα και μόλις άλλαξα κανάλι,στο μαύρο που μεσολαβεί μέχρι να αλλάξει το κανάλι (βλέπω μέσω νόβα) είδα την σκιά της νότας στην οθόνη.Πανικοβλήθηκα και έβαλα ένα “μαύρο” κανάλι και όντως η νότα ήταν εκεί.Ευτυχώς μόλις άλλαξα κανάλι, μετά από πολύ λίγο εξαφανίστηκε,αλλά με το κοντράστ στο 35/100 δεν περίμενα κάτι τέτοιο.

Eνταξει ειναι πολυ νεα η τηλεοραση ακομη. Παντως δεν ειδες κατι παραξενο για τα δεδομενα των πλασμα και ουτε αυτο σημαινει οτι οι Philips δεν ειναι καλες.

Γιωργο οι Pioneer σειρα 7 ειχαν πολυ περισσοτερα προβληματα απο αυτο που αναφερει ο φιλος. Μελος του φορουμ που εχει μια 427 μου εχει πει οτι καθε βραδυ βαζει το αντι burn in DVD για να σβησει τα υπολοιματα απο τα λογοτυπα των καναλιων.

Ευτυχως η 8η γενια φαινεται πιο ανθεκτικη.

Eνταξει ειναι πολυ νεα η τηλεοραση ακομη. Παντως δεν ειδες κατι παραξενο για τα δεδομενα των πλασμα και ουτε αυτο σημαινει οτι οι Philips δεν ειναι καλες.
δηλαδή είναι φυσικό.ουφ!παλι καλά γιατι τρόμαξα

Μελος του φορουμ που εχει μια 427 μου εχει πει οτι καθε βραδυ βαζει το αντι burn in DVD για να σβησει τα υπολοιματα απο τα λογοτυπα των καναλιων.

το αντι burn in dvd κάνει δουλεία όντως?γιατί κάπου άκουσα για αντίθετα αποτελέσματα...

(συγνώμη για το offtopic,απλά σαν νέος και άσχετος χρήστης,άδραξα την ευκαιρία για γνώση):lehrer: -bye-

H LCD - Sony KDL-40U2530 τι εχει και δεν ειναι καλη ρε παιδια?
Η philips που μου προτεινετε ειναι καλη δεν θα εχω προβλημα δλδ σε ποιοτητα εικονας ?

Γιωργο οι Pioneer σειρα 7 ειχαν πολυ περισσοτερα προβληματα απο αυτο που αναφερει ο φιλος. Μελος του φορουμ που εχει μια 427 μου εχει πει οτι καθε βραδυ βαζει το αντι burn in DVD για να σβησει τα υπολοιματα απο τα λογοτυπα των καναλιων.

Ευτυχως η 8η γενια φαινεται πιο ανθεκτικη.

Tο ξέρω και εννοείται ότι αναφέρομαι στις τελευταίες γενιές (π.χ 8η για Pioneer, 10η για Panasonic .. κλπ)

Μακριά από 40U2530.Θα την βλέπεις και θα στρίβεις.Αν θες πάρε 40S3000 με 1147Ε

το αντι burn in dvd κάνει δουλεία όντως?γιατί κάπου άκουσα για αντίθετα αποτελέσματα...

Για τις πρωτες 100-200 ωρες χρησιμοποιησε ζουμ (για να μην εχεις εικονιδια απο καναλια) και φωτεινοτητα , sharpness , contrast oλα κατω απο την μεση. Επισης απαγορευονται δια ροπαλου τα DVD με μαυρες μπαρες πανω/κατω.

Μετα τις 200 ωρες λειτουργιας σταδιακα θα ανεβασεις τις ρυθμισεις και θα μπορεις να δεις αφοβα (η σχεδον αφοβα).

To DVD αντι burn in χρησιμευει για γρηγορο στρωσιμο αλλα και τηλεοραση να βλεπεις οπως σου περιγραφω παραπανω το ιδιο πραγμα ειναι , δεν θα εχεις προβλημα.