ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤV

Δηλαδη η Philips PFP 5532 και η Panasonic PX70 ειναι καινουριες οποτε δεν εχουν προβληματα?
Συγκεκριμενα η Sony KDL-40U2530 τι κακο εχει? Οχι ενα ειναι χαλια και τελος ...οποιος ξερει συγκεκριμενα ας απαντηση.

Φιλε carpe_diem_rj, το οτι ειναι Sony δεν σημαινει παντα οτι ειναι και καλο. Επειδη θελει να μπορεσει η εταιρια να πουλησει και σε καταναλωτες χαμηλοτερου μπατζετ, βγαζει καποια μοντελα στα οποια οπως και να το κανουμε δεν φορανε τα εξαρτηματα και τα πανελς που φορανε οι αντιστοιχες τηλεορασεις της ιδιας εταιριας σε ακριβοτερες σειρες της. Κι αυτο ειναι απολυτως λογικο, αφου θελει να ριξει το κοστος. Κι αυτο σου λενε τα παιδια. Οτι η συγκεκριμενη που αναφερεις ειναι απο αυτες που κανουν "διαιτα" στην ποιοτητα.
-bye-

@ carpe_diem_rj
Οι σειρές P, U & S της Sony φορούν πάνελ τεχνολογίας ΤΝ.
Επίσης, στα avforums, έχει υποστηριχθεί πως δεν κατασκευάζονται από τη Sony, αλλά από κάποιους υποκατασκευαστές. Γενικά στοχεύουν σε χαμηλές κατηγορίες τιμών και είναι υποδεέστερες από τις ακριβότερες υλοποιήσεις...

Δηλαδη η Philips PFP 5532 και η Panasonic PX70 ειναι καινουριες οποτε δεν εχουν προβληματα?
Συγκεκριμενα η Sony KDL-40U2530 τι κακο εχει? Οχι ενα ειναι χαλια και τελος ...οποιος ξερει συγκεκριμενα ας απαντηση.

παρε και μια φωτο για να καταλαβεις χρωματα και αρωματα

ειναι απο την 26U

Attachments

• IMG_0908.jpg
    IMG_0908.jpg
    48.3 KB · Views: 35
Last edited:
Ναι το ειδα κι εγω ..............το συκα δεν εχει τονο:flipout:

Τι αποδειξης και ενδειξεις ?
Τραβα μπαινε ολουθε και τηρα μιας και ολα τα μαγαζια την εχουν .
Αμα εσυ το πεις αυτο εικονα εντος εκτος και επι τα αυτα , τοτε ........... nobody can help you
a050.gif

Εγω οταν ειδα την 40ρα U τα περασμενα χριστουγεννα σε επισκεψη σε σπιτι ειπα : Θεε μου απαλαξε με απο αυτο το μαρτυριο .

Λοιπον επειδη δεν γνωριζς και πολλα απο τηλεορασεις .
ΘΑ ηθελα να μου προτεινετε καποια μοντελα LCD kai PLASMA μεχρι 1000ε περιπου .Ειναι για σπιτι αποσταση 4-5 μετρα.Το μεγεθος απο 32-42.

Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤV

@ carpe_diem_rj
Οι σειρές P, U & S της Sony φορούν πάνελ τεχνολογίας ΤΝ.
Επίσης, στα avforums, έχει υποστηριχθεί πως δεν κατασκευάζονται από τη Sony, αλλά από κάποιους υποκατασκευαστές. Γενικά στοχεύουν σε χαμηλές κατηγορίες τιμών και είναι υποδεέστερες από τις ακριβότερες υλοποιήσεις...

ΤΝ ειναι μονο οι 26αρες. Οι μεγαλες ειναι PMVA , VA-extreme κτλ. Κοιταξτε εδω για λεπτομερειες:

http://auo.com/auoDEV/products.php?sec=lcdTV&func=items&items_id=8&ls=en

http://www.cmo.com.tw/opencms/cmo/products/lcd_tv/?__locale=en

Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και για πεταμα αλλα σιγουρα υπαρχουν και καλυτερα.

ΘΑ ηθελα να μου προτεινετε καποια μοντελα LCD kai PLASMA μεχρι 1000ε περιπου .Ειναι για σπιτι αποσταση 4-5 μετρα.Το μεγεθος απο 32-42.

Για αυτή την απόσταση θα σου έλεγα να ξεχάσεις οτιδήποτε μικρότερο από 42 ίντσες. Με ένα χιλιάρικο βρίσκεις την Panasonic PX7 (& με 100-150 ευρώ παραπάνω παίρνεις την κλασική PX70 - αυτή που τριπλάρει και σκοράρει :P).

Δεν νομίζω ότι υπάρχει σε αυτές τις ίντσες και σε αυτά τα λεφτα κάτι εξίσου καλό σε LCD.

Σε αυτα τα λεφτα δεν εχεις και πολλες επιλογες. Εαν θεσουμε σαν κυριο παραγοντα οτι θα παρεις το μεγιστο των διαστασεων, δηλαδη 40-42", τοτε οι επιλογες που σου μενουν ειναι:
- Panasonic 42PX70
- Samsung 42C96
- Philips 42PF5532 (εαν δεν κανω λαθος στο μοντελο...)

Λοιπον επειδη δεν γνωριζς και πολλα απο τηλεορασεις .

Δυστυχώς με 1000 αξιόλογη LCD στις 40-42'' δεν υπάρχει. Σε plasma είναι αυτές που ανέφεραν τα παιδιά. Διάβασε τα ± της συγκεκριμένης τεχνολογίας και αν σε καλύπτει προχώρα άφοβα. Αν πάλι η απόκτηση μιας plasma απαιτεί παραχωρήσεις που δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις θα πρέπει να προσθέσεις 100-200 για να πάρεις μια LCD όπως η Samsung 40R86.

Υπάρχει μπόλικο υλικό στο forum και για τις τεχνολογίες και για τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις.

Δηλαδη αν προτεινατε μια tv μεχρι 1300 ε ..... θα μπορουσα να παρω κατι καλυτερο στισ 42 ιντσες?

Δυστυχώς με 1000 αξιόλογη LCD στις 40-42'' δεν υπάρχει. Σε plasma είναι αυτές που ανέφεραν τα παιδιά. Διάβασε τα ± της συγκεκριμένης τεχνολογίας και αν σε καλύπτει προχώρα άφοβα. Αν πάλι η απόκτηση μιας plasma απαιτεί παραχωρήσεις που δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις θα πρέπει να προσθέσεις 100-200 για να πάρεις μια LCD όπως η Samsung 40R86.

Μπραβο Γιωργο. Πολυ περιεκτικη και σωστη απαντηση.:SFGSFGSF:

Γιάννη κυνδινέυεις από τον Γιώργο!!!Πάντως μέχρι στα 1300Ε,Samsung 40R86 ή Sony KDL-40S3000