Βοήθεια για αγορά TV

Να ρωτήσω κι εγω λοιπόν κάτι: με δεδομένο οτι η τιμή της HITACHI PD9700 έχει έρθει σε πολύ δελεαστικά επίπεδα (Electroptica 1497) και η τιμή της Panasonic PV60 παραμένει απο τα best value for money στην αγορά, 1099, ποια απο τις δύο προτείνετε?

Ελπίζω μόνο να μήν 'καπελωσω' το thread του nightfall.

Φιλε High... οποιαδήποτε παρέμβαση καλό κάνει και σε μένα ;)
Επίσης ευχαριστώ για το λινκ ! Δεν ήξερα το κατάστημα κα ιοι τιμές του είναι πολύ καλές.
Δυστυχώς για την τσέπη μου έβαλε στο παιχνίδι την SONY KDL-46W2000 αφού τα 2397 είναι μεν πολλά αλλά πολύ καλύτερη τιμή απ όσες έχω δει !

Rivers, καλό το ρητό σίγουρα κι ευχαριστώ αλλα να δούμε τι λένε και οι plasma fans επι του πρακτέου.

nightfall, το λέει η καρδια σου, και η τσέπη σου βέβαια, καλές και ώριμες αγορές λοιπόν.

Να ρωτήσω κι εγω λοιπόν κάτι: με δεδομένο οτι η τιμή της HITACHI PD9700 έχει έρθει σε πολύ δελεαστικά επίπεδα (Electroptica 1497) και η τιμή της Panasonic PV60 παραμένει απο τα best value for money στην αγορά, 1099, ποια απο τις δύο προτείνετε?

Ελπίζω μόνο να μήν 'καπελωσω' το thread του nightfall.

panasonic φυσικά. Έχει το καλύτερο μαύρο από όλες τις plasma & lcd ανεξαρτήτος τιμής.

Καλησπερα.Σκεπτομαι εδω και καιρο να αγορασω μια lcd.Εχω καταληξει στις 32 ιντσες αν και θα θελα 37 αλλα με φρεναρει το κοστος.Αυτες που εχω ξεχωρισει ειναι οι Sony LCD 32' KDL-32V2500 και Sony LCD 32' KDL-32P2530.Θα θελα να μου λυσετε μερικες αποριες αφου ειμαι πολυ ασχετος!!!
1)Παρατηρω οτι μεγαλη σημασια εχει η αντιθεση!Τι ακριβως εννοουμε με την αντιθεση.Η αναλογια 7000:1 εχει μεγαλη διαφορα απ το 3000:1 πρακτικα?Πως φαινεται η διαφορα αυτη στο θεατη?
2)Οσον αφορα τη φωτεινοτητα εκει τι παιζει?Ποια ειναι η βαση?450 καλα ειναι?Ποια η διαφορα για το θεατη?
3)Οταν μια τηλεοραση εxει πανω αποκωδικοποιητη που μπορεις να βλεπεις καναλια της ΕΡΤ αυτο σημαινει οτι τα βλεπεις δωρεαν?Θα ισχυει και στο μελλον?
4)Εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο στις 32 ιντσες η κατι πολυ καλο στις 37 αλλα οχι πανω απο 1100 ευρω?
5)Ισχυει οτι οι lcd εχουν καποιες συγκεκριμενες ωρες ζωης?Οσον αφορα την αξιοπιστια ποιες μαρκες θεωρειτε καλες?Η Samsung θεωρειται καλη στις lcd?Δινει και 2 χρονια εγγυηση ενω η Sony 1 ετος.
Σας ευχαριστω προκαταβολικα.Περιμενω πως και πως τις απαντησεις

Η διαφορά στην τιμή της Panasonic και της Hitachi δικαιολογείται πλήρως και δεν οφείλιεται στην ποιότητα της εικόνας. Στην 9700 πληρώνεις κάποια στολίδια και καλούδια τα οποία λογικό είναι να ανεβάζουν το κόστος αλλά και το profit margin της tv (π.χ περιστεφόμενη βάση, card reader κλπ). Μην κρίνεται από εμάς που την περιστρεφόμενη οθόνη τη βλέπουμε απλά ως good to have - φανταστείτε πόσο "εντυπωσιακό" και τρομερό θα φαίνεται σε κάποιους... τους οποίους η Hitachi καλεί να την πληρώσουν...
Επίσης η Hitachi είναι πιο designάτη - πράγμα που επίσης πληρώνεται...
Τέλος σε λίγο καιρό κυκλοφορεί η νέα σειρά της Panasonic - μοιραία λοιπόν οι τιμές της προηγούμενης σειράς συμπιέζονται καθώς σε λίγο καιρό δε θα μπορούν να φύγουν...

Εγω παλι θυμαμαι απο τις μετρησεις του περιοδικου Ηχος-Εικονα οτι το καλυτερο μαυρο το εχει η Pioneer 427XD.
Εγώ πάλι επειδή τυγχάνει να έχω την 427xd, λέω πως το καλύτερο μαύρο το έχει η panasonic

Εγώ πάλι επειδή τυγχάνει να έχω την 427xd, λέω πως το καλύτερο μαύρο το έχει η panasonic

Είσαι σίγουρος;:grandpa:
Έχω και εγώ την 427XD, και πιστεύω ότι έχει το καλύτερο μαύρο… :firstprize:

Είσαι σίγουρος;:grandpa:
Έχω και εγώ την 427XD, και πιστεύω ότι έχει το καλύτερο μαύρο… :firstprize:
Ποιο ωραίο χρώμα έχει, ποιο όμορφη είναι (από την απαράδεκτη σχεδιαστικά panasonic), ...... ποιο σκοτεινό μαύρο Δ Ε Ν έχει ! (όπου θέλεις πάνε ρώτα).

ποιο σκοτεινό μαύρο Δ Ε Ν έχει ! (όπου θέλεις πάνε ρώτα).

Δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανένα! :grandpa:
Εάν θες εσύ φίλε ρώτα!
Εμένα κριτής είναι τα μάτια μου, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! -bye-

;156842 said:
Δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανένα! :grandpa:
Εάν θες εσύ φίλε ρώτα!
Εμένα κριτής είναι τα μάτια μου, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! -bye-

φιλε georgede εδω θα διαφωνησω.επειδη ειμαι πρωην κατοχος panasonic pv60 και νυν κατοχος pioneer 427xd ΜΑΥΡΟ ΣΑΝ ΤΗΣ PANASONIC ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ουτε πλασμα ουτε lcd.καλο της pioneer αλλα στην πανα ειναι απιστευτο...!!!!να τα λεμε ως εχουν τα πραγματα..

Παντως αν δειτε αυτη την συγκριση:

http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-LCD-vs-Pioneer-Plasma/

Λενε οτι η W2000 εχει καλυτερο μαυρο απο την 427ΧD (τo ιδιο ειχε πει και το Which Hi Fi).

Τωρα αν εχει καλυτερο μαυρο η W2000 και απο την Panasonic δεν το ξερω αλλα ειναι πιθανο.

rivers θα προσπαθησω να σου δωσω να καταλαβεις τι εννοω..
κλεινεις φωτα,βαζεις ταινια και ξεκινανε οι τιτλοι..στην πανα το πανελ εχει γινει ενα με το σκοταδι του δωματιου και διακρινεις μονο τα γραμμματα που περνουν ενω στην Pioneer παιρνεις μια δοση "ασπριλας" του πανελ.στην πανα ΚΑΤΡΑΜΙ...!!!!πληροφοριες και διαβαθμισεις δεν χανεις αλλα.....

Ομοογω οτι και εγω δεν το ηξερα (τα Ελληνικα περιοδικα δεν ειχαν γραψει τιποτα) αλλα απο οτι φαινεται και απο την δοκιμη παραπανω η 427 τελικα δεν εχει και τοσο καλο μαυρο.

Κατα τ'αλλα προκειται για μια πολυ καλη τηλεοραση. Ειδικα σε επεξεργασια εικονας νομιζω οτι δεν εχει αντιπαλο.