Βοήθεια για αλλαγή τηλεόρασης

johnnyman

New member
8 December 2012
45
Καλησπερα παιδια!!

Αναφερόμενος στην QE55QN90A

Απο οτι βλεπω σε μας η 55αρα εχει ips πανελ????

va πανελ φοραει.

• Like
Reactions: johnnyman
Παιδια η δικια μας QE55QN90B εχει VA panel?

va πανελ φοραει.
Σε ευχαριστω για την απαντηση!
Ειναι σιγουρο οτι η δικια μας ευρωπαικη QE55QN90B φοραει VA?
Διαβασα στις QE QN90Α οι ευρωπαικες ειχαν ΙPS panel...

τι να σου πω?
va αναφερει το site.δεν γνωριζω κατι παραπανω.
σιγουρα θα σου απαντησει καποιος κατοχος,ή καποιο απο τα expert-μελη που εχουμε στο φορουμ.

• Like
Reactions: johnnyman

ως VA την αναφερει και το rtings.

ως VA την αναφερει και το rtings.
Τα εχω ψαξει αυτα ναι ειναι το αμερικανο μοντελο QN55QN90B και οχι το ευρωπαικο QE55QN90B.

περιμενε καποιο απο τα μελη που τις εχουν δουλεψει και γνωριζουν καλυτερα.
Μακαρι να απαντησει καποιος γιατι μεχρι σημερα το πλαισιο δινει 300 ευρω δωροεπιταγη για επομενη αγορα.

περιμενε καποιο απο τα μελη που τις εχουν δουλεψει και γνωριζουν καλυτερα.
Aπο οτι βλεπω εδω η Q90B εχει va panel παντου

Ενω στο ιδιο site την Q90A ελεγε οτι εχει ips στην ευρωπη και VA αμερικη

αφου ανεβαινεις σε αυτο το μπατζετ,γιατι δεν κοιτας την C1 που ειναι κορυφαια σε ολα της?

Το πλαισιο ομως δινει 300 ευρω δωροεπιταγη και αλλα 300 ευρω Prepaid card η samsung γι αυτο σκεφτομουν την συγκεκριμενη samsung!

Αμα μπορείς να τη δεις σε κατάστημα, πίεσε λιγο την οθονη με το δάχτυλο. Αν κανει "νερα" είναι va.

Αμα μπορείς να τη δεις σε κατάστημα, πίεσε λιγο την οθονη με το δάχτυλο. Αν κανει "νερα" είναι va.
Aυτο ειναι αδυνατον να γινει τωρα διοτι σημερα θα την εκανα παραγγελια απο πλαισιο γιατι μεχρι σημερα δινει το πλαισιο 300 ευρω δωροεπιταγη..... :(

Aυτο ειναι αδυνατον να γινει τωρα διοτι σημερα θα την εκανα παραγγελια απο πλαισιο γιατι μεχρι σημερα δινει το πλαισιο 300 ευρω δωροεπιταγη..... :(
VA έχει η QE55QN90B,
η QE55QN85B είναι με PLS panel σαν το IPS.

VA έχει η QE55QN90B,
η QE55QN85B είναι με PLS panel σαν το IPS.
Eιναι σιγουρο φιλε μου?
Στο reddit μου ειπανε οτι εχει ips και στο rtings διαβαζω οτι το πανελ διαφερει στην ευρωπαικη εκδοση.

Απο rtings

These results aren't valid for the European QN90B, as the QN90B released in Europe is a different model from the one released in the U.S. The closest European equivalent to this model is known as the Samsung QN94B QLED.

As far as we know, the QN90B released in Europe is a different model from the one released in the U.S. The closest European equivalent to this model is known as the Samsung QN94B QLED. If anyone in Europe owns the QN90B and can send us a pixel shot though, we’re happy to look into it further!

Last edited:
Eιναι σιγουρο φιλε μου?
Στο reddit μου ειπανε οτι εχει ips και στο rtings διαβαζω οτι το πανελ διαφερει στην ευρωπαικη εκδοση.

Απο rtings

These results aren't valid for the European QN90B, as the QN90B released in Europe is a different model from the one released in the U.S. The closest European equivalent to this model is known as the Samsung QN94B QLED.

As far as we know, the QN90B released in Europe is a different model from the one released in the U.S. The closest European equivalent to this model is known as the Samsung QN94B QLED. If anyone in Europe owns the QN90B and can send us a pixel shot though, we’re happy to look into it further!
Στην Eυρώπη σίγουρα VA,το έχω τσεκάρει σε κατάστημα.Και όλα τα ευρωπαϊκά reviews την έχουν με VA.
Ναι έκανα το έλεγχο και με τις αναλαμπές στο panel αλλά και με μεγενθυτικό φακό.

55"...[hdblog.it]...Samsung QE55QN90B review...https://www.hdblog.it/tv/recensioni/n558328/samsung-neo-qled-qn90b-mini-led-4k/

Καλά είναι να μην επαναλαμβανόμαστε γιατί κουράζει.

Στην Eυρώπη σίγουρα VA,το έχω τσεκάρει σε κατάστημα.Και όλα τα ευρωπαϊκά reviews την έχουν με VA.
Eχεις κανει το τεστ με το δαχτυλο που χτυπαμε την οθονη??

Δωσε λινκ απο καποια ευρωπαικα reviews εαν μπορεις.

Σε ευχαριστω παρα πολυ!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Παιδια σκεφτομαι να παρω την 50X90J ή την 50αρα QE50QN90B.

Δεν πιστεύω να γίνει κάτι καλύτερο την μαύρη Παρασκευή.

Στον κωτσοβολο είδα έχει την QE55QN90B στα 1199 ,αλλά λέει διαθέσιμο μόνο για αποστολή

Λετε να είναι τπτ εκθεσιακό η κάτι άλλο?