Βοήθεια για άμεση αγορά blu-ray player...

το σονυ 380 που δικιμασα με τον εξωτερικο μου δισκο που ειναι ntfs τον διαβαζε , αλλα 2-3 ταινιες που δοκιμασα με εξωτερικους υποτιτλους srt δεν τους διαβαζε , δεν εβλεπε καν τα folders.

Χρόνια πολλά σε όλους! Δεν το έχω ελέγξει αυτό που λες... Κατά βάση ενσωματώνω τους υπότιτλους με το mkvmerge....

Ρε παιδια παιζει γενικα αρχεια και αν ναι ποια???
Τα παει καλα θελω να το παρω και εγω αλλα δεν ξερω m2ts,mkv, με dts-hd εχετε δοκιμασει mp4????.Που το βρηκατε 99 euro να το παρω και εγω πολλοι σε forum λενε οτι κανει πολυ θορυβο ισχυει???

Ρε παιδια παιζει γενικα αρχεια και αν ναι ποια???
Τα παει καλα θελω να το παρω και εγω αλλα δεν ξερω m2ts,mkv, με dts-hd εχετε δοκιμασει mp4????.Που το βρηκατε 99 euro να το παρω και εγω πολλοι σε forum λενε οτι κανει πολυ θορυβο ισχυει???

Eγω mkv που δοκίμασα απο δισκο ntfs τα έπαιζε άψογα και με πολυ καλή αποδοση, αλλά δεν διαβαζε εξωτερικους υποτιτλους srt. Aλλα αρχεια δεν ξερω πως τα διαβαζει καθως δεν εχω το player. Αν μπορείς παρε το φορητο σου δισκο με διαφορα αρχεια που σε ενδιαφερουν και πηγαινε σε μια αλυσιδα που το εχουν αναμμενο και κοτσαρισε το. Μονο ετσι θα εισαι σιγουρος τι διαβαζει ή τι δεν..., εγω αυτό εκανα. Οσο για 99 ευρώ αν μιλαμε για το σονυ 380 ειναι τρελη ευκαιρια!!! Ποιος το βρηκε και απο που?!