καλημέρα στο foroum
Θέλω να αγοράσω μια καινούρια τηλεόραση 40-42'' μόνο.
Τα δεδομένα είναι τα εξής:
1) Απόσταση θέασης 2.5-3 μέτρα
2) Οχι (ή πολύ σπάνια gaming), οχι PC monitor, παρακολούθηση τηλεοπτικού σήματος DIGEA, NovaSports και ταινίες (αvi,mkv) μέσω εξωτερικού mediaserver(WildMediaServer) που ήδη έχω καθώς και από Blue-Ray ή DVD.
3) Επιθυμητή η πρόσβαση σε Internet Services
4) 3D δεν με καίει κιόλας αν και τα πιτσιρίκαι ψήνονται
5) Οχι plasma TV γιατί δεν έχω υπομονή για στρώσιμο παρόλο που έχω διαβάσει για τα πλεονεκτήματα της.
6) Οχι Samsung λόγω διαφόρων προβλημάτων στα μοντέλα της και του απογοητευτικού after sales service.
Εχω μετά από πολύ ψάξιμο καταλήξει ανάμεσα στα παρακάτω μοντέλα
α) KDL-40HX800
b) Panasonic TX-L42D25E (εδώ σε ένα review αναφέρει Film mode deinterlacing: failed 3:2/2:2 cadences in all resolutions). Δεν ξέρω τι είναι αυτό και αν είναι κρίσιμο ή αν θα το παρατηρήσω στην αναφερόμενη χρήση της τηλεόρασης.
Βοηθήστε με τα φώτα σας στην επιλογή μου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Θέλω να αγοράσω μια καινούρια τηλεόραση 40-42'' μόνο.
Τα δεδομένα είναι τα εξής:
1) Απόσταση θέασης 2.5-3 μέτρα
2) Οχι (ή πολύ σπάνια gaming), οχι PC monitor, παρακολούθηση τηλεοπτικού σήματος DIGEA, NovaSports και ταινίες (αvi,mkv) μέσω εξωτερικού mediaserver(WildMediaServer) που ήδη έχω καθώς και από Blue-Ray ή DVD.
3) Επιθυμητή η πρόσβαση σε Internet Services
4) 3D δεν με καίει κιόλας αν και τα πιτσιρίκαι ψήνονται
5) Οχι plasma TV γιατί δεν έχω υπομονή για στρώσιμο παρόλο που έχω διαβάσει για τα πλεονεκτήματα της.
6) Οχι Samsung λόγω διαφόρων προβλημάτων στα μοντέλα της και του απογοητευτικού after sales service.
Εχω μετά από πολύ ψάξιμο καταλήξει ανάμεσα στα παρακάτω μοντέλα
α) KDL-40HX800
b) Panasonic TX-L42D25E (εδώ σε ένα review αναφέρει Film mode deinterlacing: failed 3:2/2:2 cadences in all resolutions). Δεν ξέρω τι είναι αυτό και αν είναι κρίσιμο ή αν θα το παρατηρήσω στην αναφερόμενη χρήση της τηλεόρασης.
Βοηθήστε με τα φώτα σας στην επιλογή μου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων