Βοήθεια για ασύρματη σύνδεση SW

Aoratos77

New member
14 October 2010
40
Καλησπέρα σε όλους.

Χρειάζομαι την βοήθεια σας για ένα θέμα που μου έχει προκύψει. Θέλω να μεταφέρο το SW (Yamaha Soavo900SW) σε κάποια μεριά του σαλονιού αλλά δεν μπορώ να τραβήξω καλώδιο. Μου έγινε μια πρόταση να το συνδέσω ασύρματα μέσω του Yamaha SWK-W10. Το θέμα μου έιναι an αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνεργασία με τον ενισχυτή μου (Pioneer SC-LX73). Στις οδηγίες λίγο που διάβασα κάνει λόγο για σύνδεση μεταξύ συσκευών που χρησιμοποιούν την ίδια τεχνoλογία Yamaha yAired πράγμα που σημαίνει πως δεν θα είναι συμβατό με τον ενισχυτή μου...έτσι δεν είναι?? ή κάνω κάποιο λάθος??

Αν ισχύει κάτι τέτοιο γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάτι ανάλογο που να είναι συμβατο με μηχανήματα διαφορετικών εταιρειών όπως στην περίπτωση μου??

Ευχαριστώ..

Aπό μία σύντομη ματιά στο manual, φαίνεται πως η συσκευή αυτή συνεργάζεται μόνο με ενισχυτές Yamaha. Επιπλέον έχει και περιορισμό στο subwoofer που θα συνδέσεις. Δεν υποστηρίζει υπογούφερ με power consuption > 100W.

Ευχαριστώ πολύ για το ποστ σου...

Άρα αυτή η λυση πάει περίπατο και παμε για άλλα. Τελικά το να βρω τρόπο να τραβήξω καλώδιο είναι μονόδρομος από ότι καταλαβαίνω.