Καλησπέρα, μόλις σήμερα συγκέντρωσα όλα τα υλικά και ξεκίνησα την εγκατάσταση. Προτίμησα να διαλέξω εγώ τα υλικά και να μην πάρω το πιάτο του οτε! Οπότε έχουμε και λέμε: Πιάτο 85x80 edision αλουμινίου, LNB EDISION SL-1 Μονό SLIM Multifeed Universal 40mm, καλώδιο και 2 F κονεκτορες. Ξεκίνησα τα συναρμολόγησα όλα σωστα πιστευω.. όλα καλά και όλα ωραία μέχρι την στιγμή που έπρεπε να βρω τον δορυφόρο... Εδώ να πω οτι για προσανατολισμό, χρησιμοποίησα το smartphone μου, με την πυξίδα του καθως και μια εφαρμογή satellite director! Τον εβαλα να κοιτάει προς το σωστό σημείο, και με μικροκινήσεις κάποια στιγμή κιτρίνισαν οι μπάρες αλλα μετα απο κει και περα εχασε το σημα και αν και πεδευομουν ώρες δεν κατάφερα να το ξαναβρώ! Μου μπαίνουν σκέψεις μήπως η πυξίδα δεν μου δείχνει σωστά.. επίσης και η εφαρμογή δεν ξέρω κατα πόσο αξιόπιστη είναι... και μια ερώτηση: Το Lnb στην τοποθέτηση του να το βάλω κοντά στο πιάτο ή πιο μακριά ;; επίσης για την ανύψωση, στην βάση έχει στις μοίρες ενα V I , το V ειναι το βελάκι που δείχνει τις μοιρες ή το Ι ;; (δείτε τις εικόνες)
Αρχάριος σε δορυφορικά συστήματα κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ
Αρχάριος σε δορυφορικά συστήματα κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ
Attachments
Last edited by a moderator: