Βοήθεια για εκτύπωση DVD

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,243
Αθήνα
Υπάρχει κάποιο καλό πρόγραμμα σχετικά με artwork εξωφύλλων για DVD;
Θέλω να φτιάχνω μόνος μου τις ετικέτες στα printable DVD που χρησιμοποιώ για να περνάω τις προσωπικές μου ταινίες και μέχρι στιγμής δεν ξέρω κάποιο σχετικό.
Για βοηθάτε, υπάρχει κάτι;

με το toast titanium 8 μπορεις να φτιαξεις δικα σου art work
τωρα για αλλο free δεν ξερω λογικα το google κατι θα εχει

Δαμιανέ σ' ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω.
Εν τω μεταξύ ψάχνωντας βρήκα και κάποια free προγραμματάκια όπως πχ το DiscCover.
Πολύ καλό μου φάνηκε, αν και δεν είναι free, και το disclabel...

Αν έχεις canon έχει προγραμμάτακι έτοιμο που το κάνει πολυ´έυκολα και ασφαλή..Σε περιθώρια και τετοια..Ξέρεις να χειρίζεσαι illustrator,photoshop η κάτι τέτοιο ? ?Υπάρχουν έτοιμοι οδηγοι..Αν θες να σου στείλω....

Απάντηση: Re: Βοήθεια για εκτύπωση DVD

Αν έχεις canon έχει προγραμμάτακι έτοιμο που το κάνει πολυ´έυκολα και ασφαλή..Σε περιθώρια και τετοια..Ξέρεις να χειρίζεσαι illustrator,photoshop η κάτι τέτοιο ? ?Υπάρχουν έτοιμοι οδηγοι..Αν θες να σου στείλω....

Σας ευχαριστώ πολύ.... Νάσο έχεις δίκιο. Τελικά κατέβασα το Canon CD label για Mac και δουλεύει άψογα. Αν έχεις όμως οδηγούς για Photoshop και σου είναι εύκολο θα τους ήθελα.

Καλησπέρα λοιπόν εδώ http://www.acmecd.com/templates.html είναι οι οδηγοί..Εκτός απο δισκάκια έχει και τους οδηγούς για να φτιάξουμε και δικές μας θήκες μέχρι τα εξώφυλλά για τις θήκες των dvd...Ελπίζω να ναι χρήσιμο...