Βοηθεια για εναν πιθανο δορυφοριστη...

Απάντηση: Re: Βοηθεια για εναν πιθανο δορυφοριστη...

Με αυτα τα δυο πιατα πιανεις ολους τους δορυφορους? (μαλλον βλακεια ειπα αλλα μικρος ειμαι θα μαθω)..Επισης αν δεν το κανουμε σαν πολυκατοικια εγω για παρτη μου τι επιλογες εχω?
Ο δεκτης που σου εδειξα εχει εστω και ενα ci?

όχι , όσα lnb έχεις , τόσα τροχιές πιάνεις , τις τροχιές μπορείς να τις βρεις στο www.lyngsat.com , οι τροχιές είναι πάρα πολλές , απλά σου είπα τις 4 δημοφιλέστερες στην Ελλάδα ...

Για πάρτη σου , κινητό πιάτο ... αρκεί όμως να σε αφήσουν ως πολυκατοικία ...

ο δέκτης που έδειξες έχει 1 CI , εγώ λέω για 2 , έτσι ώστε να έχεις 1 για τα HD της ERT και 1 για τυχόν κόλπα ...

Larry σ ευχαριστω πολυ τωρα το οτι καταλαβαινω οσα θα καταλαβαινα αν εβλεπα την αποδειξη της θεωριας της σχετικοτητας ειναι αλλο θεμα..Θα το δουλεψουμε..

Νικο με κινητο μπορω να πιασω οποιο δορυφορο θελω απλα εχει αυτο το κακο που λενε οτι εχει μια καθυστερηση οταν αλλαζει δορυφορο?Αυτη η καθυστερηση ποση μπορει να ειναι?

Επισης ποσοι και ποιοι ειναι οι δημοφιλεστεροι και πιο περιεκτικοι δορυφοροι?

Τελος ποσο θα μου στοιχισει ενα κινητο πιατο 1-1.2m?Εσεις τι μεγεθος μου προτεινετε?

σε καλο δρομο εισαι
τα σχεδιαγραμματα ειχαν και μια δοση χιουμορ φιλε μου για να μην αγχωνεσαι!!!!!

140cm Χ120cm (διασταση πιατου) εισαι μια χαρα θα πιανεις αρκετους δορυφορους και δεν θα ξανααχοληθεις με lnb και πολυδιακοπτες

κοστος 350 400 ευρω χωρις το ΗD δεκτη

hotbird astra ειναι το 80% δημοτικοτητας σε δορυφορικα καναλια

10-15 δευτερολεπτα διαρκει η μετακινηση απο ακρη σε ακρη

σε καλο δρομο εισαι
τα σχεδιαγραμματα ειχαν και μια δοση χιουμορ φιλε μου για να μην αγχωνεσαι!!!!!

140cm Χ120cm (διασταση πιατου) εισαι μια χαρα θα πιανεις αρκετους δορυφορους και δεν θα ξανααχοληθεις με lnb και πολυδιακοπτες

κοστος 350 400 ευρω χωρις το ΗD δεκτη

hotbird astra ειναι το 80% δημοτικοτητας σε δορυφορικα καναλια

10-15 δευτερολεπτα διαρκει η μετακινηση απο ακρη σε ακρη

Να ρωτήσω και εγώ που είμαι εξίσου άσχετος (ή και περισσότερο). Με τους αέρηδες αυτές οι εγκαταστάσεις έχουν πρόβλημα. Εννοώ το κινητό πιάτο γιατί υπάρχουν και μέρη που τα μποφόρ είναι πολλά και καθημερινά!

Παντως αν θελεις ελευθερο ποσοσφαιρο (σε SD προς το παρων) καλο θα ειναι να εχεις και στα υπ οψην σου τον τουρκσατ.

Επισης μια καλη και οικονομικη λυση ειναι να παρεις ενα πιατο πολλαπλης εστιασης (τ-90 πχ) οπου μπορεις να βαλεις πολλα LNB χωρις μοτερ πραγμα που εχει αρετα πλεονεκτηματα και κυριως δεν σε καθυστερει καθολου στην μεταβαση οταν κανεις ζαπινγκ σε καναλια διαφορετικου δορυφορου σε αντιθεση με το μοτερ το οποιο καααααποια στιγμη θα θελει και τα και τοις του.

Last edited:
Σε εικοσι χρονια αν δεν εχουμε ψοφησει ολοι μας ο αερας θα ειναι touch screen με ενσωματωμενο δορυφορο και θα ανοιγουμε μια οθονη οσο μεγαλη θελουμε και θα βλεπουμε..Χωρις βεβαια να ενοχλουμε τους περαστικους γιατι μεσω ειδικου αισθητηρα εμφυτευμενου στον εγκεφαλο μας η οθονη αυτη θα ειναι ορατη μονο απο αυτους οι οποιοι θελουν να την βλεπουν και αορατη σε ολους τους αλλους..

Αυτά λέγανε και πριν 20 χρόνια , και όμως το παραδοσιακό πιάτο δεν έφυγε ποτέ ...

Αυτό που λες μου θύμισε το άλλο project που ετοιμάζουν/αν; gigatv από τον ουρανό , ένα σύμπλεγμα δορυφόρων και υποδορυφόρων με υψηλή ευκρίνεια 1080p και προβολή των Ολυμπιακών Αγώνων το 2012 !

Eγω παντως πρωτη φορα το λεω και ειμαι σιγουρος γι αυτο..Εδω σε λιγα χρονια θα εχουμε ασυρματο ρευμα..

Απάντηση: Re: Βοηθεια για εναν πιθανο δορυφοριστη...

Κι εγω για σταθερο με βλεπω με το που ακουσα τα 350-400...

πολλά δεν είναι ρε παιδιά τα 400 για κινητό πιάτο?

Re: Απάντηση: Re: Βοηθεια για εναν πιθανο δορυφοριστη...

πολλά δεν είναι ρε παιδιά τα 400 για κινητό πιάτο?

στην τιμη να ξερεις συμπεριλαμβανεται εγκατασταση κομπλε και positioner

σκετο πιατο ουτε 150 ευρω δεν εχει

Μονος μου δεν μπορω να το βαλω βρε παιδια?(Με παρεα τις συμβουλες σας βεβαια)