Για αυτο τι λετε;atc power amp+παθιτικοs προενισχυτηs(custom)+phono+πικ-απ.Και γλυτωνω το χιλιαρικο.atc=1700 preamp=70-80 phono=200
Εντάξει θεωρητικά είσαι σωστός αλλα για να ικανοποιηούν οι ορέξεις τους (τροφοδοσία) και να αξιοποιηθουν τα ηχητικά χαρισματα τους σε αυτήν την ισχύ μου ειναι αδύνατον να σκεφτώκαι γω ζητω συγνωμη γιατι ημουν ασαφης. Απλα προσπαθω να πω στον φιλο οτι δεν χρειαζεται πολλα βατ αλλα λιγα κ σωστα βατ για να οδηγησει τα ATC 19 σε 10τμ. Oχι δεν προτεινα καποιον συγκεκριμμενο ενισχυτη.
Σε τρώει ο κ@@@ σου για περιπέτειες..Για αυτο τι λετε;atc power amp+παθιτικοs προενισχυτηs(custom)+phono+πικ-απ.Και γλυτωνω το χιλιαρικο.atc=1700 preamp=70-80 phono=200
Φίλε μου είναι ηλίου φαεινότερον οτι δεν έχεις ακουσει τα ATC με πολούς ενισχυτές ειδικά με κινέζους.φιλε luxilla, just for the record, εξαιρετικος σε ηχο με λιγα κ σοβαρα βατ και τιμη γυρω στα 1300 ευρω ειναι αυτος http://www.ultimateaudio.gr/site/index.php?Cat=5&subCat=24&subsubCat=97&id=234 .Ριξτε μια ματια στα specs..
Φίλε μου είναι ηλίου φαεινότερον οτι δεν έχεις ακουσει τα ATC με πολούς ενισχυτές ειδικά με κινέζους.
Εγώ θα μπορούσα να προτείνω τον αντίστοιχο Vincent σε αυτά τα χρήμματα του οποίου τα specs επίσης καλύπτουν θεωρητικά τα ηχεία ενώ και επαρκής είναι και ψαρρωτικός σαν κατασκευή και έχει και την λάμπα έτσι για μόστρα και είναι και (γυαλαντζί) γερμανός..
Γιατί δεν το κάνω;
Γιατί τον έχω ακούσει με τα σαραντάρια και αν ο φίλος μας δεν είχε ακούσει τα ATC σωστά θα έλεγε οτι "εε.. ωραία παίζουν αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι χαλάει ο κόσμος για αυτά τα ηχεία" αν όμως είχε ιδέα η τα ακουγε με κάποιον αντάξιο τους και π ο ι ο τ ι κ ά ενισχυτήκαι και είχε πάρει τον vincent τότε θα με έβριζε μέχρι την δευτέρα παρουσία...
Το θέμα είναι να κάνουμε προτάσεις ουσιαστικές οι οποίες τουλάχιστον να έχουν κάποιο αντίκρυσμα απο προσωπική μας εμπειρία και όχι να προτείνουμε συσκευές για να τις προτείνουμε, ή γιατι ταιριάζον τα specs, ή γιατι κάποιος φιλος κάπου μας είπε κάτι που μας έκανε κάποια εντύπωση. Έτσι δεν βοηθάμε αλλα ρισκάρουμε να παρασύρουμε κάποιον άγνωστο σε καταστροφικές επιλογές ενω σε τελική ανάλυση μπορεί να το κάνει και μόνος του ο ενδιαφερόμενος.
Το ενισχυτή που προτείνεις δεν τον έχω ακούσει με ATC, αν το έχεις ακούσει εσύ και πιστεύεις οτι είναι το ίδιο καλός η και καλύτερος με τον ομογάλακτο τότε πάσο.. αν δέν τι να πω..
Εσένα πάντως δεν θα σου έπεφτε άσχημα για τα Scorpio..
Παρε εναν ολοκληρωμενο να μην μπλεξεις λοιπον...
Aντιθετωs ο κατασκευαστηs προτεινει 50-300 amp,απλωs κολαω επειδη ο χωροs ειναι μικροs.Εαν ειχα μεγαλυτερο χωρο ακροασηs δεν θα το σκεφτομουνα καν,θα πηγαινα για τον μαμα atc.Mηπωs δεν σκεφτομαι σωστα;;;Oσο για τα μεταχειρισμενα δεν διαφωνω.
Τον ενισχυτη που λεω δεν τον εχω ακουσει με ATC, τον εχω ακουσει με αλλης φιλοσοφιας ηχεια αλλα τον εχω ακουσει. ATC εχω ακουσει 3-4 φορες και ποτε με Κινεζο ενισχυτη, το καλυτερο αποτελεσμα με αυτα τα ηχεια τα ακουσα με προ-τελικο Parasound. Δεν εγραψα ποτε οτι ειναι ιδανικο ταιρι ο συγκεκριμμενος για τα 19αρια. Αν δεις στο ποστ μου υπαρχει η εκφραση "for the record" και απευθυνομαι μονο σε σενα απλα αναφερωντας πληροφοριακα κ φιλολογικα το μοντελο. Ισως να φταιω και εγω που δεν το κατεστησα ακομα πιο σαφες. Τον Cayin δεν τον προτεινα καν στον φιλο για τα ηχεια του γιαυτο ο τροπος που γραφω το μυνημα ειναι τετοιος που νομιζω οτι ειναι εμφανες που οτι το παραθετω σαν παρενθεση.
Αλλα και οταν προτεινουμε κατι, δεν λεμε στον αλλο πηγαινε παρτο με κλειστα ματια, απλα θετουμε υποψη του την υπαρξη του σαν εκδοχη προς ακροαση. Η κριση κ η επιλογη θα προελθει απο ακροαση κ ειναι ευθυνη του ενδιαφερομενου.
Ο τροπος που κινουμαι εδω μεσα δεν νομιζω οτι μαρτυρα ανθρωπο οτι αντιμετωπιζει ρηχα τα θεματα των συμφορουμιτων του και οτι αραδιαζει μηχανακια και το ποσο ουσιαστικες ειναι οι προτασεις μου και αν βοηθαω με τον τροπο μου τους φιλους, ειναι εμφανες απο τα δημοσια ευχαριστω πολλων συμφορουμιτων.
Καμια παρεξηγηση, παντα καλη προδιαθεση, καλα Χριστουγεννα σε ολους μας και ευχομαι στο φιλο καλη επιλογη.
:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.