Βοήθεια για επιλογή 22' WIDE MONITOR για PC..!!!

laios23

Senior Member
15 September 2006
346
καλησπερα σας...
με ενδιαφερουνε 2 WIDE MONITOR 22αρια και θελω τις συμβουλες σας.
Το ενα ειναι το LG TFT 22'' M228WA-BZ

---> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=984876

και το αλλο ειναι το Samsung 22'' SM225MW

--->http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1019198

εχει κανεις κανενα απο τα δυο για να με βοηθησει???
τι πανελ φορανε ξερουμε???εχουν 100ε διαφορα μεταξυ τους και θελω να ξερω αν τα αξιζει τα παραπανω λεφτα το σαμσουνγκ.βασικα η μονη διαφορα που προσεξα ειναι οτι το σαμσουνγκ εχει HDMI θυρα.
με βολευει πολυ που εχουν ενσωματωμενο TV TUNER και μπορουν να χρησιμοποιηθουν και σαν αυτονομες τιβι.
τα φωτα σας λοιπον....:worshippy:

Εχω την πρωτη και μπορω να πω οτι ειναι τιμια αγορα.Παντως σαν Tv ειναι καλυτερη απ οτι σαν μονιτορ.Το πανελ ειναι PVA νομιζω και διαπιστωσα 2 αρνητικα.Το πρωτο εχει να κανει με το backlite bleeding και το αλλο με τα καπως ξεθωριασμενα χρωματα που δεν ερχονται με τιποτα στα επιπεδα μιας
17αρας Xblack sony που ειχα πριν.
H διαφορα ειναι 54Ε με τη samsung και δε νομιζω να εχουν μεγαλες διαφορες στην εικονα.Αν θες hdmi παρε τη sam....

χμμμ,αυτο για το back light bleeding το ακουσα και απο αλλους.φαινετε συνεχεια η οταν αλλαζεις καναλια???εχω προβληματιστει πολυ ρε γμτ.
αραγε η σαμσουνγκ τι ψαρια να πιανει???
το LG το εχω βρει 285ε μετρητοις.την σαμσουνκ την ψαχνω ακομα για να πετυχω καλη τιμη.θελω να τις δω και τις 2 απο κοντα.
εσυ τι θα με συμβουλευες να την παρω η οχι την LG??

εμαθα(ψαχνοντας) οτι ολα τα 22αρια wide μονιτορ φορανε πανελ TN εκτος απο ενα Lenovo.
αν ξερει ας ποσταρει καποιος και για το σαμσουνγκ.με ενδιαφερει η ποιοτητα εικονας,η ζωντανια των χρωματων και το back light bleeding

δεν μου βγαζει τα μοντελα που θελω δυστυχως...
θα παω αυριο απο το πλαισιο να τα δω και απο κοντα και θα αποφασισω.απο τα λεγομενα μερικων παντως μαλλον απομακρυνομαι απο LG. Αν και πριν ειχα μια LG1915S και ημουνα απολυτα ικανοποιημενος.θα δουμε.αν εχει δουλεψει κανεις παντως το σαμσουνγκ ας ποσταρει.ευχαριστω

δεν μου βγαζει τα μοντελα που θελω δυστυχως...
θα παω αυριο απο το πλαισιο να τα δω και απο κοντα και θα αποφασισω.απο τα λεγομενα μερικων παντως μαλλον απομακρυνομαι απο LG. Αν και πριν ειχα μια LG1915S και ημουνα απολυτα ικανοποιημενος.θα δουμε.αν εχει δουλεψει κανεις παντως το σαμσουνγκ ας ποσταρει.ευχαριστω

το ξερω,για αυτο στο εδωσα.
νομιζω οτι ειναι αρκετα αξιοπιστο χωρις να δεις το μονιτορ.

την εχω βρει με 285ε την LG.τεσπα πηγα σημερα απο το πλαισιο στο THE MALL και τις ειχε και τις 2 διπλα διπλα.επαιξα αρκετη ωρα και με τις δυο...
δεν χρειαστηκα και πολυ για να πειστω οτι το σαμσουνγκ ηταν ενα κλικ καλυτερο και το πηρα 399ε μετρητα.το πηγα κατευθειαν σπιτι και το λειτουργησα για τον φοβο κανενος καμμενου πιξελ.ευτυχως ολα οκ...
καταρχας σαν εμφανιση-ποιοτητα κατασκευης νομιζω οτι ειναι αρκετα ανωτερο το σαμσουνγκ κατι βεβαια που υποδηλωνεται και απο την τιμη.
εχει κουμπια touch screen με ηχο κατι πολυ κομψο-εξυπνο.
εχει και αυτο το back light bleeding του. οχι τοσο εντονο σαν του LG αλλα εμφανες..βεβαια το καταλαβαινεις μονο οταν του αλλαζεις καναλια..
εκει ομως που εντυπωσιαστηκα ειναι στην ποιοτητα της εικονας.τοσο σαν μονιτορ οσο και σαν απλη τιβι εχει πολυ ζεστα χρωματα.νομιζω οτι μονο αν τα δει και τα δυο μονιτορ κανεις διπλα διπλα θα καταλαβει την διαφορα.θεωρω οτι αυτες οι διαφορες και μονο αξιζουν τα παραπανω λεφτα του σασμσουνγκ(χωρια το HDMI)ΚΤΛ

για samsung μπρος ολοταχώς φίλες μου...την εχω δει σε κολλητό και είναι άριστη επιλογή..