ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ A/V ΕΝΙΣΧΥΤΗ

timaras

Established Member
11 January 2008
148
Παιδιά πρώτα απ'όλα να σας χαιρετήσω ως καινούριος στο forum και δεφτερευόντως να ζητήσω την γνώμη σας για το εξής:
Τα χρήματα που διαθέτω είναι MAXIMUM 450 και κλέίνω στην αγορά του PIONEER VSX-917V που διαθέτει και θύρα USB.Στην αγορά αυτή με ενδιαφέρει το μουσικό κομμάτι πιο πολύ και όχι το κινηματογραφικό.Έχει κάποιος να αντιπροτείνει κάτι στην επιλογή μου αυτή και δεύτερον ξέρετε εαν η USB θύρα
διαβάζει κατευθείαν απο USB stick ή μόνο από mp3 player;:chinscratch:

Φίλε Κομνηνέ τον είδα τον Yamaha αλλά δεν έχει USB κάτι που θα ήθελα να υπάρχει σαν option

Παντως οι παλιοτεροι pioneer με usb επαιζαν απο υπολογιστη (mp3 δεν ξερω δεν ειχα δοκιμασει απο usb), δηλαδη δεν μπορουσαν να κοντρολαρουν το μενου του υπολογιστη απο το αυτο το σημα. Ο υπολογιστης τους εβλεπε σαν usb audio device...αν σου λεει τιποτα αυτο.

Μακριά από Yamaha.

Εγώ έχω τον (τότε υποτίθεται "κορυφαίο" DSP-AX1) και θεωρώ ότι είναι η χειρότερη αγορά που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου.

Δεν κρατάει τις μνήμες του όταν πέσει το ρεύμα, τα τελικά ενισχυτικά στάδια του ακούγονται τραγικά σε μουσική, είναι μουντός, χρωματισμένος και ψόφιος και κάθε μερικές μέρες (από την πρώτη κιόλας βδομάδα που το είχα πάρει το 2001) σταματάνε ξαφνικά να παίζουν τα επιμέρους κανάλια εκ περιτροπής και χρειάζεται να κάνω διάφορα κόλπα στα RCA εξόδου του προενισχυτή για να ξαναπαίξουν!

Για τα κυρίως κανάλια ως τελικό χρησιμοποιώ ένα Cyrus II με PSX (80W RMS) που κυριολεκτικά κάνει σκόνη σε όλους τους τομείς τον ενσωματωμένο τελικό του ΑΧ1

Σημειώνω ότι πριν από τον ΑΧ1 είχα άλλο προβληματικό Yamaha Dolby Prologic ενισχυτή.

Ανκαι είχα ορκιστεί να μη ξαναπάρω Yamaha, δυτυχώς επηρεάστηκα από τα "αντικειμενικά" τεστ του Hitech (του είχαν δώσει 10/10 σε ήχο Stereo......) και την πάτησα άσχημα....

Πάρε ένα Denon ή Pioneer (ως 2η επιλογή) για να έχεις την υγεία σου!

Λοιπόν παιδιά η αγορά έγινε:SFGSFGSF:.Από γνωστό μαγαζί στη Στοά Φέξη 400 ελληνικής αντιπροσωπείας.Να σημειωθεί ότι προορίζεται για τον πατέρα μου του οποίου οι απαιτήσεις είναι να βγάλει κανά γλέντι, να μη φτιάχνει εκατοντάδες cd στον υπολογιστή για να ακούσει μουσική και να έχει "αξιοπρεπείς"γι'αυτόν επιδόσεις στις ταινίες.Όλα αυτά τα κάνει μια χαρά.Έχει αρκετό γκάζι,διαβάζει USB sticks και εξωτερικούς σκληρούς αυτούς που δεν τροφοδοτούνται με ρεύμα εξωτερικά όπως μου είπαν στο service.Όλα καλά λοιπόν,θεωρώ ότι για τα χρήματά του είναι μια πολύ καλή επιλογή :a0210::a0210::a0210:
Για ηχεία πρότειναν τα CORAL Indiana Line.Τα ακούσαμε και μάλιστα τα μικρά της σειράς και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα με αυτό που άκουσα αν συνυπολογίσω βέβαια και την τιμή τους.Έχετε άποψη για τα εν λόγω ηχεία;

Last edited: