βοήθεια για επιλογή DVD-audio/SACD player+ηχεία

Ναι βέβαια στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το Sub αλλά ξέρεις τώρα...

Το παζάρεμα να είναι καλά. Σε εποχές οικονομικής κρίσης μπορεί και να στο κάνουν δώρο (λέμε τώρα).:ridinghorse:

Να προσθέσω και κάτι ακόμα στη συζήτηση.

Όταν το budget για ηχεία είναι τόσο χαμηλό τότε και η κατασκευή καλύτερα να είναι όσο ποιό απλή γίνεται, γιατί η καμπύνα, τα υλικά, τα μεγάφωνα κτλ, κοστίζουν. Με λίγα λόγια, θα σου πρότεινα να ξεχάσεις τα koda και να κοιτάξεις τα logitech. Άποψή μου φυσικά.

Last edited:
Ασχετο, μ'αρέσει που ,μερικοί απο σας λέτε...άποψή μου. Φυσικά είναι άποψή σας και κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα.Ξέρετε οι απόψεις είναι όπως οι #$^%$.. όλοι έχουν απο μια.
Πέραν της πλάκας μην μασάτε τίποτα.

Last edited by a moderator:
Γιάννη, ο κάθε ένας μπορεί και πρέπει να έχει άποψη η οποία βγαίνει είτε απο προσωπικές εμπειρίες ,είτε απο θεωρητικές γνώσεις.
Οπως και να έχει και οι δύο περιπτώσεις, μας είναι απολύτως απαραίτητες εδω.

Για τα ηχεία-πέραν των όσων σωστών γράφει και προτείνει ο Pleo, υπάρχει το θέμα του χώρου που θέλω να τοποθετήσω το σύστημα, που στην περίπτωσή μου είναι πολύ μικρός (2,50m πλάτος X 5m μήκος Χ 3m ύψος κατά προσέγγιση). Μιλάμε δηλαδή για ένα δωμάτιο του σπιτιού και όχι για το σαλόνι.
Μήπως τελικά οτιδήποτε πέραν των logitech είναι overkill γι'αυτό το χώρο;
Mήπως, δηλαδή, δεν θα αξιοποιήσω ποτέ ένα ακριβό setup σε τέτοιο χώρο;;
Nα υπενθυμίσω πώς τα reviews που έχω διαβάσει-ακόμα και από περιοδικά του χώρου των HiFi-είναι πολύ ενθαρρυντικά.
Τέλος τα Z5500 έχουν ένα πολύ καλό και αρκετά προχωρημένο από θέμα επιλογών control center-που λείπει από οτιδήποτε άλλο σ'αυτή την κατηγορία!

Ασχετο, μ'αρέσει που ,μερικοί απο σας λέτε...άποψή μου. Φυσικά είναι άποψή σας και κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα.Ξέρετε οι απόψεις είναι όπως οι #$^%$.. όλοι έχουν απο μια.
Πέραν της πλάκας μην μασάτε τίποτα.

Είπα να μην απαντήσω, αλλά δεν άντεξα. Το ελάχιστο είναι να αρκεστώ στο παρακάτω, για να μην ξεφύγουμε από τα όρια...-bye-
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=923667&posted=1#post923667

Last edited:
Για τα ηχεία-πέραν των όσων σωστών γράφει και προτείνει ο Pleo, υπάρχει το θέμα του χώρου που θέλω να τοποθετήσω το σύστημα, που στην περίπτωσή μου είναι πολύ μικρός (2,50m πλάτος X 5m μήκος Χ 3m ύψος κατά προσέγγιση). Μιλάμε δηλαδή για ένα δωμάτιο του σπιτιού και όχι για το σαλόνι.
Μήπως τελικά οτιδήποτε πέραν των logitech είναι overkill γι'αυτό το χώρο;
Mήπως, δηλαδή, δεν θα αξιοποιήσω ποτέ ένα ακριβό setup σε τέτοιο χώρο;;
Nα υπενθυμίσω πώς τα reviews που έχω διαβάσει-ακόμα και από περιοδικά του χώρου των HiFi-είναι πολύ ενθαρρυντικά.
Τέλος τα Z5500 έχουν ένα πολύ καλό και αρκετά προχωρημένο από θέμα επιλογών control center-που λείπει από οτιδήποτε άλλο σ'αυτή την κατηγορία!

Μια χαρά είναι τα logitech. Μεγάλα σε όγκο ηχεία θέλουν και τον ανάλογο χώρο για να στηθούν. Μην βγάλεις τα πράγματά σου έξω, δε λέει.

Όσα λεφτά θέλεις μπορείς να δώσεις, χωρίς να είναι overkill λόγο χώρου όπως λες.

...Και εκεί που νόμιζα πώς τα είχα δει όλα πέτυχα ετούτο εδω
Δεν παίζει DVD audio βέβαια, αλλά μικρό το κακό.

Αξίζει βρε παιδιά; Τουλάχιστον τα 5.1 mastered SACD θα ακούγονται surround;

(σας τα έκανα τούμπανα ε; :rifle:)

Μην περιμένεις σοβαρό μουσικό ήχο από τέτοια συστήματα. Καλά είναι για ταινίες, αλλά για μουσικά cd ή sacd....... άστα να πάνε. Εχω ακούσει sacd από ένα αντίστοιχο παλαιότερο σύστημα της Sony, και απλά ......δεν ακούγεται.
Μάζεψε λεφτά και πάρε ξεχωριστό σύστημα ηχείων - ενισχυτή - universal player.
-bye-