Βοήθεια για επιλογή ενισχυτή και 5.1 ηχείων

Απάντηση: Re: Βοήθεια για επιλογή ενισχυτή και 5.1 ηχείων

ναι νομιζω οτι ειναι ακριβο.η σκεψη η δικια μου ειναι μηπωσ στην τιμη που εχει το Dali Fazon SUB 1 βρισκαμαι αλλησ εταιριασ πιο καλο?

To set της Klipsch δεν το έχω ακούσει να παίζει ως σύνολο αλλά έχω το κεντρικό ηχείο RC-42 II για το οποίο έχω να πω τα καλύτερα. Ξεκάθαροι δυνατοί διάλογοι και έντονα τα εφέ. Αν κρίνω από αυτό θα πρέπει όλο το σετ να παίζει σούπερ σε χρήση οικιακού κινηματογράφου!

Το Amazon που δίνεις στο link είναι το αμερικάνικο, έχεις σκοπό να τα παραγγείλεις από Αμερική; Αν ναι έχε υπόψη σου πως θα περάσουν σίγουρα τελωνείο και θα σου βγουν αρκετά ακριβότερα. Όσο για το υπογούφερ αν δεν έχει διακόπτη τότε θα λειτουργεί στα 110V. Αυτό δεν είναι τραγικό πρόβλημα καθώς μπορείς να αγοράσεις έναν μετατροπέα τάσης με καμια 30ρια ευρώ και να το τροφοδοτήσεις, απλά να το έχεις και αυτό υπόψη σου.

Ο χώρος σου είναι σχετικά μικρός οπότε αν δεν έχεις πολύ δύσκολα υλικά και δεν είναι τραγικά ψηλοτάβανο δεν χρειάζεσαι πολύ δυνατό sub. Ένα 10ιντσο θα είναι ότι πρέπει.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ .Αφου πηγα κ ξανα πηγα στην audio show θα παω τελικα να παραγγειλω 2 ζευγαρια dali 3 κ ενα κεντρικο ηχειο τησ μαγκνα http://www.audioshow.gr/e-shop/products/speakers/center-speakers/magnat-monitor-supreme-c250-detail k για ενησχητη denon 1100.τωρα για το γουφερ το πασχα με το δωρο.λετε ναυπαρχει προβλημα με το κεντρικο ηχειο?προσπαθω να κοψω λιγο στα χρηματα γιανα μπορω να παρω το πασχα λιγο καλητερο sub

Αν είναι κάτι που έχει σημασία, αυτό είναι η εμπρός τριάδα να είναι από την ίδια σειρά. Λάθος, εντελώς λάθος μέρος βρήκες να κάνεις οικονομία.

Re: Απάντηση: Βοήθεια για επιλογή ενισχυτή και 5.1 ηχείων

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ .Αφου πηγα κ ξανα πηγα στην audio show θα παω τελικα να παραγγειλω 2 ζευγαρια dali 3 κ ενα κεντρικο ηχειο τησ μαγκνα http://www.audioshow.gr/e-shop/products/speakers/center-speakers/magnat-monitor-supreme-c250-detail k για ενησχητη denon 1100.τωρα για το γουφερ το πασχα με το δωρο.λετε ναυπαρχει προβλημα με το κεντρικο ηχειο?προσπαθω να κοψω λιγο στα χρηματα γιανα μπορω να παρω το πασχα λιγο καλητερο sub

Γιατι δεν αγοραζεις τωρα την εμπρος τριαδα και τον ενισχυτη; Αγοραζεις κεντρικο που να πηγαινει με τα L/R σου και αφηνεις για αργοτερα sub και πισω. Στηνεις σωστα το συστημα σου και "απλωνεις" χρονικα το κοστος.
ΥΓ: Εχω το monitor 250 και ειμαι ευχαριστημενος (οπως επισης τα monitor 100 για SL/SR), αλλα λογω κοστους με βλεπω να αγοραζω τη σειρα της magnat και οχι κατι ακριβοτερο.

Οχιιιιι αλλαξε το και παρε το κεντρικο της ιδιας μαρκας, ποσα λεφτα γλιτωσες; 200 δεν εχει το dali? Ποσο εχει αυτο που πηρες;

τισ ιδιεσ βασεισ μπροστα κ πισω.νομιζω θα φενεται ποιο ομορφο παρα να βαλω κολονεσ βασεισ μπροστα

λοιπον εγινε η παραγγελια των ηχειων.βλεπω οτι ολοι για ενυσχητη λετε για τον γιαμαχα 677 η πιονηρ924 η ερωτηση ειναι η εξησ. οι ενησχητεσ τησ σονυ 1040 κ 1050 εκτοσ απο ποιο ακριβη τι διαφορα εχουν ?στα σαιτ γραφουν πολυ καλα λογια.ευχαριστω

βλεπω οτι ολοι για ενυσχητη λετε για τον γιαμαχα 677 η πιονηρ924 η ερωτηση ειναι η εξησ. οι ενησχητεσ τησ σονυ 1040 κ 1050 εκτοσ απο ποιο ακριβη τι διαφορα εχουν ?στα σαιτ γραφουν πολυ καλα λογια.ευχαριστω

Τους 1040/1050 προσωπικά δεν τους έχω δοκιμάσει. Έχω δοκιμάσει τα δύο άκρα έναν πολύ φτηνό 540 και τη ναυαρχίδα τον 5800. Κι εγώ βλέπω καλά λόγια για τον 1040/1050 αλλά χωρίς να τον έχω πιάσει στα χέρια μου δύσκολα μπορώ να πω. Όχι πως δεν έχω ζητήσει να τον δοκιμάσω αλλά δεν είναι πάντα ιδανικά τα πράγματα.

Η αίσθησή μου (η έκτη, δηλαδή μυρίζοντας τα νύχια μου) είναι πως δεν θα σε απογοητεύσει. Η Sony ακολουθεί δικούς της δρόμους, ωστόσο επειδή είναι βέβαιο ότι δεν θα έχει τις χάρες του MCACC του 924 και του YPAO του 677, νομίζω πως ίσως είναι καλύτερα να κοιτάζεις προς τους δύο τελευταίους.

να εισαι καλ ετιμω πολυ που μου απαντησεσ.εκανα αυτη την ερωτηση γιατη το WHAT HIFI τον εχει 5στερο κ για γραφουν παρα πολυ καλα λογια για ηχο.εσυ ποιον θα δισλεγεσ 677 η 924 το για εργα αλλα κ για μουσικη νε συνδιασμο ta dali zensore 3