ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΡΤΑΣ TV

papline

New member
21 December 2006
30
Σας παρακαλώ άν μπορείτε να μου προτείνεται κάρτα ή κάρτες TV (επίγεια αναλογική-ψηφιακή και δορυφορική) για το HTPC μου.
Απαιτήσεις
1. Να συνεργάζονται με το tv-server του media portal
2. Να μπορώ με κάποιον τρόπο να χρησιμοποιήσω Zeta κάρτα της NOVA
3. Η δορυφορική να υποστηρίζει DiSEqC 1.2 χωρίς κίνδυνο να καεί η κάρτα (κάτι που έπαθα στην flydvb trio)

Πρέπει να τονίσω ότι υπάρχουν δύο PCI ελεύθερες και δύο PCI-e.
Έχω μια flydvb trio και μια skystar2 usb, η flydvb trio μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τα επιγεια ψηφιακά αφού είναι καμένη όσον αφορά το κομάτι DVB-S και για τα αναλογικά δεν υποστηρίζεται από την tv-server έκδοση του media portal (υποστηρίζονται πολύ λίγες με S/W Encoding και δεν ξέρω ποιες) δε θα με πείραζε καθόλου αν δε χρησιμποιηθεί. Η skystar2 usb δεν με καλύπτει γιατί παρουσιάζει αρκετά προβλήματα μάλλον λόγο του usb (αργή αλλαγή καναλιών κτλ)
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις προτάσεις σας.

Μάλλον ζητάω πολλά! Ας το θέσω λιγάκι διαφορετικά αφού για τη δορυφορική κατέληξα στην FloppyDTV S2.
Για επίγεια TV (αναλογική και ψηφιακή) γνωρίζει κανείς κάποια κάρτα σε pci-e που να έχει h/w encoder για τα αναλογικά; Ή οποιαδήποτε κάρτα που να δουλεύει στην tv-server έκδοση του media portal έστω και pci. Μια είναι η FlyTV Express X1 MST T2A2M που όμως δυστυχώς δεν μόρεσα να τη βρω πουθενά.

Να μια κάρτα με hardware mpeg-2 encoder, η Hauppauge WinTV-HVR-1300.
Δεν είναι PCI-e βέβαια, αλλά PCI σκέτο. Δε νομίζω να βρεις εύκολα τέτοια κάρτα σε PCI-e και δεν υπάρχει λόγος κιόλας να είναι PCI-e.