Σας παρακαλώ άν μπορείτε να μου προτείνεται κάρτα ή κάρτες TV (επίγεια αναλογική-ψηφιακή και δορυφορική) για το HTPC μου.
Απαιτήσεις
1. Να συνεργάζονται με το tv-server του media portal
2. Να μπορώ με κάποιον τρόπο να χρησιμοποιήσω Zeta κάρτα της NOVA
3. Η δορυφορική να υποστηρίζει DiSEqC 1.2 χωρίς κίνδυνο να καεί η κάρτα (κάτι που έπαθα στην flydvb trio)
Πρέπει να τονίσω ότι υπάρχουν δύο PCI ελεύθερες και δύο PCI-e.
Έχω μια flydvb trio και μια skystar2 usb, η flydvb trio μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τα επιγεια ψηφιακά αφού είναι καμένη όσον αφορά το κομάτι DVB-S και για τα αναλογικά δεν υποστηρίζεται από την tv-server έκδοση του media portal (υποστηρίζονται πολύ λίγες με S/W Encoding και δεν ξέρω ποιες) δε θα με πείραζε καθόλου αν δε χρησιμποιηθεί. Η skystar2 usb δεν με καλύπτει γιατί παρουσιάζει αρκετά προβλήματα μάλλον λόγο του usb (αργή αλλαγή καναλιών κτλ)
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις προτάσεις σας.
Απαιτήσεις
1. Να συνεργάζονται με το tv-server του media portal
2. Να μπορώ με κάποιον τρόπο να χρησιμοποιήσω Zeta κάρτα της NOVA
3. Η δορυφορική να υποστηρίζει DiSEqC 1.2 χωρίς κίνδυνο να καεί η κάρτα (κάτι που έπαθα στην flydvb trio)
Πρέπει να τονίσω ότι υπάρχουν δύο PCI ελεύθερες και δύο PCI-e.
Έχω μια flydvb trio και μια skystar2 usb, η flydvb trio μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τα επιγεια ψηφιακά αφού είναι καμένη όσον αφορά το κομάτι DVB-S και για τα αναλογικά δεν υποστηρίζεται από την tv-server έκδοση του media portal (υποστηρίζονται πολύ λίγες με S/W Encoding και δεν ξέρω ποιες) δε θα με πείραζε καθόλου αν δε χρησιμποιηθεί. Η skystar2 usb δεν με καλύπτει γιατί παρουσιάζει αρκετά προβλήματα μάλλον λόγο του usb (αργή αλλαγή καναλιών κτλ)
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις προτάσεις σας.