Βοήθεια για επιλογή LCD - TFT !

Σας χαιρετω!
Θα ηθελα να ζητησω την γνωμη σας ως ασχετη κ εγω ψαχνοντας για αγορα tv lcd μεχρι 22'' την οποια ισως χρησιμοποιησω κ σαν οθονη pc.
Προς το παρον εχω βρει την LG LCD-TV 22'' M228WA αν κ ειναι wide (μου εχουν δημιουργησει αρνητικη εικονα για τις wide οθονες).
Σας ευχαριστω

πολύ όμορφη μοιάζει. Ζήτα όμως να την δείς να παιζει σαν οθόνη PC, γιατι οι οθόνες PC που κανουν και τηλεοράσεις ειναι λίγο ιδιότροπες στην εικόνα.

Ρύθμισε την ανάλυση της εικόνας ωστε να δεις τα εικονιδια και τα γράμματα στο Internet οπως τα θέλεις. επέλεξε να γίνει η αυτόματη ρύθμισή της και δες το αποτέλεσμα. δως της άλλη μια αυτόματη ρύθμιση (το λέω σαν "δως της μια ευκαιρία ακόμα"). δες αν φαινονται τα γράμματα καθαρα κι αν σου αρέσει.

Αυτό γιατί οταν την δουλευεις σαν μονιτορ εχεις την τελεια εικόνα πολύ περισσότερο ανάγκη παρα οταν την δουλευεις σαν τηλεόραση.

Re: Απάντηση: Βοήθεια για επιλογή LCD - TFT !

Δεν επιμένω , απλά θα στεναχωρηθώ αν κάνει τη μ....κία και πάρει κάποια που μετά δεν θα τον ικανοποιήσει, γιατί είναι αρκετά τα χρήματα και είναι πολύ καλός μου φίλος.

Tελικά τι αποφάσισε ο φίλος σου; Μπορείς να μας ενημερώσεις;

Nομίζω κάπου στα 1250 την πήρε ,απο φίλο του πατέρα του η κάτι τέτοιο, πάντως μου είπε η τιμή ήταν κάτω απο των αλυσίδων και ήταν και τιμή με δόσεις.

Nομίζω κάπου στα 1250 την πήρε ,απο φίλο του πατέρα του η κάτι τέτοιο, πάντως μου είπε η τιμή ήταν κάτω απο των αλυσίδων και ήταν και τιμή με δόσεις.

Απίστευτη τιμή! Δεν παραγγέλνεις και εσύ καμία:music-smiley-005:?

γεια σας παιδια:)
σκεφτομαι να αγορασω μια οθονη (tft ή plasma) και σε ενα φορουμ ειδα ενα λινκ για το σαιτ σας και ειπα αν ρωτησω εδω.
προοριζεται κυριως για gaming (wii), τηλεοραση και dvd. το hd δεν με ενδιαφερει. μεγεθος 22'',26'' η το πολυ 32''. το θεμα ειναι οτι ψαχνω για low budget λυση. εχω βρει μεχρι στιγμης την LG 26LC2R στα 450 ευρω.
εχετε καμια αλλη προταση να μου κανεται σε αυτη την τιμη πειρπου.