Βοήθεια για επιλογή low-midrange android

giorgosss

New member
15 August 2010
49
Χανιά
Καλησπέρα σε όλους αυτές τις μέρες σκοπεύω να αγοράσω καινούριο κινητό μιας και το παλιό καλό Ν81 έχει αρχίσει να παίρνει τον κατήφορο...

Θέλω να περάσω σε low-mid-range (150-200+κάτι γιούρο) android με 3.2" οπωσδήποτε HVGA 256Κ+ οθόνη για λόγους πρακτικότητας. Με ενδιαφέρουν κυρίως η ποιότητα της οθόνης,απόκριση,αυτονομία,SAR,ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής και απο κει και πέρα οτι άλλα extras υπάρχουν είναι ευπρόσδεκτα.

Έχω καταλήξει στα παρακάτω:

LG Optimus One P500
HTC Wildfire S
Samsung Galaxy Gio

Έχει κανείς κάποια γνώμη/άποψη/εμπειρία με αυτά τα τηλέφωνα ή κάποια άλλη αντίστοιχη πρόταση?
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ:music-smiley-005:

To Samsung έχει καλύτερη οθόνη (16 εκατομμύρια χρώματα), και επεξεργαστή χρονισμένο στα 800. Το Htc περισσότερη διαθέσιμη Ram, το LG μένει πίσω, αλλά έχει το χαμηλότερο SAR. Προσωπικά θα έβλεπα τα δύο πρώτα (αναμένα) πριν αποφασίσω. Δες και τι γίνεται από γκρουπάκια υποστήριξης σε myphone.gr - xda.developers...

για μένα το ιδανικό μέγεθος έχει το samsung galaxy ace, ούτε πολύ μεγάλο, ούτε πολύ μικρό. πάντως είναι καλό να πεις πόσα περίπου σκοπεύεις να διαθέσεις.

Huawei Ideos X5 pro, με λιγότερα από 200 (έχω το απλό X5 -όχι το pro δλδ-, και το galaxy ACE για την γυναίκα... και ήδη δεν υπάρχει σύγκριση).

Καλύτερη οθόνη, καλύτερο SoC, καλύτερη τιμή, πλήρεις δυνατότητες. Και με 2.3 να του έρχεται σύντομα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τους.

Ειχα το wildfire s,το εκανα ομως ενα μπανακι το καλοκαιρι και εκαψε πλακετα(απ οτι μου ειπαν στο σερβις που σημαινει γυρω στα 140 ευρω).Αντι να το επισκευασω λοιπον πηρα το LG P500.Απο πλευρας οθονης και φωτο το θεωρω χειροτερο,η μπαταρια του ομως κρατα σχεδον 3 ημερες σε σχεση με την 1-1/2 που κρατουσε το HTC.Και οχι οτι αλλαξα κατι στην χρηση του....

+1 απο μένα για το Ideos Χ5 pro. Αν και το έχω λίγο καιρό, νομίζω οτι θα σε καλύψει πλήρως σε ότι ζητήσεις, χωρίς να βγείς απο τον προϋπολογισμό σου.