Βοήθεια για επιλογή subwoofer ( Velodyne CHT-10Q VS Sunfire SDS 10 )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοήθεια για επιλογή subwoofer ( Velodyne CHT-10Q VS Sun

Με ποια κριτηρια κατεληξες? Ποσα εδωσες για το 10αρι?

Με ποια κριτηρια κατεληξες? Ποσα εδωσες για το 10αρι?

450ευρω
Κατεληξα βαση κατόχων βαση σχολίων γενικα βαση βαθμολογίας και βαση χόρου μου τα 20τμ.γιατι ακρόαση δεν μπορούσα να κανω λόγο επαρχίας.σε περιοδικο ήταν πρώτο αν και δεν εχει σημασία αυτο πολυ και επίσης καταστημάτων.μολις το παρελαβα οποτε φωτο και πρωτα σχόλια το απόγευμα...

Ουτε εντυπωσεις, ουτε φωτο. Πληρη εξαφανιση...

Δικη μου εξαφάνιση εννοείς;
Απλα λογω δουλειάς δεν εχω ασχοληθεί παρα πολυ.ειχα ανοίξει και νήμα με τον χώρο και τα έγραψα και φωτο και ολα εκει.
Ας τα πω παλι και εδω....
Λοιπον ένα μηνα μετα κατεληξα σε θέση και σε ρυθμίσεις.πιστευω οτι ακομα στρωνεται αλλα εχει ανοίξει και ελευθερωθεί...θα ήθελα ακομα λίγο όγκο να εχει μου φαίνεται.απο ισχυ εχει αρκετή και σωστή.λιγο φάουλ προς το παρον του δίνω στην μουσικοτητα ειναι λίγο αργό μου δίνει την εντύπωση μαλλον.σε ταινίες παίζει φοβερα αν και ειναι λίγο ζεστό στον ενισχυτη του ακομα και όταν ειναι στον standby...
Φωτο του ηχειου δεν εχει ουσία να βάλω.ας ανέβασω απο τον χώρο μου αν και εχουν γινει λίγες μετατροπές όπως εχει φύγει το μπαουλο και εχει προστεθεί άλλο ένα χαλι μπροστα.

ImageUploadedByTapatalk1343942091.915631.jpg

ImageUploadedByTapatalk1343942194.846995.jpg

ImageUploadedByTapatalk1343942248.764779.jpg

ImageUploadedByTapatalk1343942336.693779.jpg

Ένα πολυ πρόχειρο σχέδιο για τον χώρο που παίζει και τον καλύπτει σχεδόν ανετα πέρα απο μερικές ακυρώσεις σε λιγα σημεία τα οποία με τον καιρο και το στρωσιμο και τις ρυθμίσεις εξαφανίζονται και γεμίζουν και αυτα....

ImageUploadedByTapatalk1343948440.301876.jpg

Συγνωμη δεν ειχα δει το αλλο νημα με την παρουσιαση. Καλοριζικο παντως και καλοκουνητο.

Συγνωμη δεν ειχα δει το αλλο νημα με την παρουσιαση. Καλοριζικο παντως και καλοκουνητο.

Δεν πειραζει βρε συ.να σου πω την αληθεια το είχα ξεχάσει να γράψω και εδω αφου εγω το εκανα και αυτο και έπρεπε κιολας και λάθος μου....
Σε ευχαριστω πολυ νάσαι καλα :)