βοηθεια για επιλογη...

erevos

New member
20 December 2007
26
καλημερα παιδια, χρειαζομαι τη βοηθεια των ειδικων :
1. αποσταση θεασης min=2.5m max=4.85m
2. χρηση : κυριως TV και ταινίες και πιο σπανια games.
3. προυπολογισμος περίπου 2.000 .
4. υπαρχει λογος για fullHD ή ειναι αρκετο το readyHD?
5. απ' οσα διαβασα πιθανες επιλογες ειναι plasma 50" ή lcd 52". Ποια μοντελα προτεινετε?
6. απο που αγοραζουμε και ειναι εξυπνο να περιμενω μεχρι τις γιορτες?

ευχαριστω εκ των προτερων

Ίσος και η LG 50PG6000 να ήταν μια καλή και πολύ οικονομική λύση :a0210: , αφού η χρίση θα είναι κυρίως για TV.
Αν και αυτό που χρειάζεσαι για τα σχεδόν 5μ που αναφέρεις είναι 52+ ίντσες που δυστυχώς ξεπερνάν τον προϋπολογισμό σου :violent-smiley-011: .
Για το ερώτημα ‛που’ :huh2: αγοράζουμε ενδιαφέρομε και ίδιος μιας και ανήκω στο club :gossip: των αναποφάσιστων
(ψάχνω 46 – 52’’ για απόσταση 3μ, χρήση περισσότερο ταινίες και games παρά tv- εξαιρούνται οι KURO :adore: ).

Μεγάλη διαφορά τα 2.5 με τα 5 μέτρα. Συνήθως που κάθεσαι ?

μεταξυ 3.0 και 4.85 αναλογα εαν ειμαι μονος στο σπιτι ή αν μοιραζομαι τον 2θεσιο καναπε μου:grandpa:

Στην θέση σου θα περίμενα τις γιορτές και θα κυνηγούσα την 58άρα πλάσμα της Σάμσουνγκ και την 60άρα LG. Μην ξεχνάς ότι οι τιμές στα ηλεκτρονικά πέφτουν γρήγορα και πως υπάρχει και το Ίντερνετ για τις αγορές μας.

Ενδεικτικα καποιες επιλογες...

Plasma...

LG 50PG700
Samsung 50A656

LCD...

Sony 52W4000
Samsung 52A656

και η sony 52w4500 ειναι μεσα στις επιλογες μου...δεδομενου οτι στις γιορτες ολο και καποιες καλυτερες τιμες ελπιζω να πετυχω αλλα και οι αλλες που προτεινετε ειναι οντως ενδιαφερουσες επιλογες...ευχαριστω.

Στην θέση σου θα περίμενα τις γιορτές και θα κυνηγούσα την 58άρα πλάσμα της Σάμσουνγκ και την 60άρα LG. Μην ξεχνάς ότι οι τιμές στα ηλεκτρονικά πέφτουν γρήγορα και πως υπάρχει και το Ίντερνετ για τις αγορές μας.

συμφωνω και σκεφτομαι να εκμεταλλευτω την προσκληση του φορουμ για την επερχομενη εκθεση...

Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να πέσουν τόσο χαμηλά οι τηλεοράσεις των 58-60 τόσο σύντομα. Την έκθεση να την εκμεταλλευθείς πάντως :a0210:

Γιώργο το πρότεινα με το εξής σκεπτικό :
Την 58άρα Σάμσουνγκ με εξαιρετική ποιότητα εικόνας την βρίσκεις σήμερα με περίπου 3.000. Αν στις γιορτές είναι γύρω στα 2.500 (ίσως και λιγότερο) ή με πολλές άτοκες δόσεις, τότε αξίζει η υπέρβαση για μια πραγματικά καλή τβ σε τεράστιες διαστάσεις.

Σωστός; -bye-

βρηκα αυτην την τιμη...το καταστημα το ξερουμε ?
http://www.apothema.gr/default.asp?pid=5&itmId=39123&catId=63&la=1

Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά έχει αγοράσει αρκετός κόσμος διάφορα χωρίς πρόβλημα.

Γιώργο το πρότεινα με το εξής σκεπτικό :
Την 58άρα Σάμσουνγκ με εξαιρετική ποιότητα εικόνας την βρίσκεις σήμερα με περίπου 3.000. Αν στις γιορτές είναι γύρω στα 2.500 (ίσως και λιγότερο) ή με πολλές άτοκες δόσεις, τότε αξίζει η υπέρβαση για μια πραγματικά καλή τβ σε τεράστιες διαστάσεις.

Σωστός; -bye-

Ναι αν υπάρχει η δυνατότητα υπέρβασης δεν αντιλέγω :a0210:

Απλά για τις 58-60 θα πρέπει να κάνουμε υπομονή κάνα χρόνο μέχρι να φτάσουν στα επίπεδα που έχουν σήμερα οι 50άρες-52άρες και που είχαν πέρυσι οι 46άρες.

Ο χρόνος είναι σύμμαχος μας (copyright: ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ) -bye-