Ξέρω το τι χρειάζομαι, όμως είναι πραγματικά αδύνατον να αφιερώσω τόσο χρόνο για να διαβάσω μόνος μου τι υπάρχει και τι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μου. Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος. Οπότε θα χρειαστώ μια βοήθεια, από όποιον νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει.
Λοιπόν, χρειάζομαι βασικά ένα player που να παίζει (κατα το δυνατόν) τα πάντα απροβλημάτιστα. Αν τώρα δεν παίζει κάτι εξωτικό, δεν θα τρελαθούμε όμως.
NAS υπάρχει ήδη στο δίκτυο το οποίο είναι και ενσύρματο (gigabit) αλλά και ασύρματο. (οπότε χρειάζομαι player με δικτυακές δυνατότητες) Οπότε ίσως να μην χρειάζομαι απαραίτητα ενσωματωμένο δίσκο, σωστά; Καλό θα ήταν και καμιά USB θύρα.
Ήχο ακούω από την TV δεν έχω ξεχωριστό σύστημα.
Τιμή μέχρι τα 300 καλά είναι. Για λίγο παραπάνω το συζητάμε, αλλά να αξίζει τον κόπο.
Τι προτείνετε;
Υ.Γ.
Παλαιότερα κοιτούσα μήπως πάω σε κάτι τέτοιο ώστε να έχω και Blu-ray drive.
Λοιπόν, χρειάζομαι βασικά ένα player που να παίζει (κατα το δυνατόν) τα πάντα απροβλημάτιστα. Αν τώρα δεν παίζει κάτι εξωτικό, δεν θα τρελαθούμε όμως.
NAS υπάρχει ήδη στο δίκτυο το οποίο είναι και ενσύρματο (gigabit) αλλά και ασύρματο. (οπότε χρειάζομαι player με δικτυακές δυνατότητες) Οπότε ίσως να μην χρειάζομαι απαραίτητα ενσωματωμένο δίσκο, σωστά; Καλό θα ήταν και καμιά USB θύρα.
Ήχο ακούω από την TV δεν έχω ξεχωριστό σύστημα.
Τιμή μέχρι τα 300 καλά είναι. Για λίγο παραπάνω το συζητάμε, αλλά να αξίζει τον κόπο.
Τι προτείνετε;
Υ.Γ.
Παλαιότερα κοιτούσα μήπως πάω σε κάτι τέτοιο ώστε να έχω και Blu-ray drive.