βοηθεια για home cinema

και απο οσο βλεπω το philips Βγαζει μεχρι 1080i και δεν εχει usb θυρα σε σχεση με το samsung. σε χαρακτηριστικα μαλλον το samsung φαινεται καλυτερο.
 
Re: Απάντηση: βοηθεια για home cinema

και επιπλεον δεν εχει μικροφωνο το Philips για αυτοματη ρυθμηση του ηχου στο χωρο, ενω το samsung εχει!
για το sony φιλε μου
 
οσο αφορα χαρακτηριστικα δεν βρισκω αν εχει μεχρι 1080p δεν το γραφει δεν εχει επισης usb αλλα εχοντας ακουσει ενα προηγουμενο μοντελο του και μαρεσε δειχνει να ειναι καλο μαλλον μεταξυ αυτο και του samsung θα ημουν
 
το sony εχει μικροφωνο , δεν εχει usb και βγαζει μεχρι 1080i, samsung τωρα που κοιταξα γραφει για ασυρματο μικροφωνο δεν ειμαι σιγουρος αν εννοει οτι εχει μικροφωνο για αυτοματη ρυθμιση.
 
Φολε johnkyp111 το philips το εχω ακουσει και εχει πολυ ωραιο και πεντακαθαρο ηχο με μοναδες ribbon αλλα μην περιμενεις πολυ μεγαλες σταθμες, δεν εχει. Για περισσοτερο ογκο και δυναμη ειναι το samsung το οποιο εχω επισης ακουσει και σιγουρα παιζει δυνατοτερα αλλα και παλι με τα τετραγωνικα σου ολα μου φαινονται λιγα.
 
παιδια σας ευχαριστο παρα πολη που με βοηθησατε και 8α ηθελα την βοηθεια σας στο τη να διαλεξω απο στις παρακατω επιλογες που εκανα

για ηχεια:

PIONNER S-V70-IV

Crystal Audio Plasma System

Plasma + TR-100m/120W Wireless


Roister HT-4000


και για ενισχυτη:

PIONNER VSX-917V-K

YAMAXA RS-V661

πειτε μου και ενα καλο dvd και πιστευω ειμαι ετοιμως


και παλι σας ευχαριστο παρα πολη για την πολυτιμη βοηθεια που μου προσφερατε:worshippy::worshippy::worshippy:
 
απο αυτα που διαλεξες νομιζω το crystal audio και το ομορφοτερο και το καλυτερο...προχθες ειδα στο public το συστημα αυτο με τα ασυρματα (δεκτη- πομπο) που το ειχε 250 ευρω.. πιστευω οτι αν βρεις πακετο με τα ηχεια θα το βρεις σε καλυτερη τιμη.
 
παντως αν σε παιρνει να κανεις την συνδεση με καλωδια μπορεις να παρεις τα ηχεια του εν λογω συστηματος 500 ευρω. γλυτωνεις 250 ευρω! και αν δεν κανω λαθος απο την φωτο μπορεις να φερεις τα καλωδια απο τα δεξια οπως βλεπεις την τηλεοραση πισω απο τον πλαινο καναπε και να τα φερεις πισω απο τον κεντρικο καναπε..στα πισω ηχεια.
 
Re: Απάντηση: βοηθεια για home cinema

παντως αν σε παιρνει να κανεις την συνδεση με καλωδια μπορεις να παρεις τα ηχεια του εν λογω συστηματος 500 ευρω. γλυτωνεις 250 ευρω! και αν δεν κανω λαθος απο την φωτο μπορεις να φερεις τα καλωδια απο τα δεξια οπως βλεπεις την τηλεοραση πισω απο τον πλαινο καναπε και να τα φερεις πισω απο τον κεντρικο καναπε..στα πισω ηχεια.
ναι φιλε μου και εγω το σκεφτικα αυτο.οταν λες για τα απλα ηχεια ενοεις τα Crystal Audio Plasma . για τα roister και τα pionner .
 
crystal audio wireless και εισαι ενταξει πιστευω απο ηχεια, τωρα για ενισχυτη και οι δυο προτασεις θα σε καλυψουν.
 
ενας φιλος με συμβουλεψε να παρω τα roister λεγωντας οτι απο ποιοτητα ειναι σχεδων τα ιδια αλλα τα συγκεκριμενα εχουν 4 μεγαφονακια στα μπροστα ηχεια πραγμα που τα κανει πιο δυνατα απο τα Crystal Audio Plasma System

(συγνωμη για τα μεγαφονακια, δεν ξερω πως αλλιως να τα πω:rifle:)

και γιαυτο ειναι και ψηλοτερα, πραγμα που ουτε αυτο το προσεξα

το κακο ειναι οτι ειμαι απο επαρχεια και δεν ειναι ευκολη η προσβαση μου εις τας αθηνας για να τα δω απο κοντα και η αγορα 8α γινει μεσω τραπεζας


ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ