Βοηθεια για ηχεια και ενισχυτες A/V

ZEANPAPAS

Established Member
29 December 2008
278
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ HOME CINEMA ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΗΧΕΙΩΝ ΚΑΙ A/V ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ FOCAL DOME KAI SC-LX71

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ HOME THEATER.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλώς ήρθες κοντά μας και καλή συνέχειατόσο στο club όσο και στην αναζήτησή σου.
Απο όσο μπορώ να ξέρω, και χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία απο την πρότασή σου, θα έλεγα ότι συμφωνώ με την επιλογή σου.Τουλάχσιτον απο τεχνικά χαρακτηριστικά είναι οκ....μην ξεχνάς πάντως πως ότι και αν διαβάσεις...ότι και εαν σου πουν....το τελικό αποτέλεσμα στον δικό σου χώρο μπορεί να αναιρέσει τα πάντα, αφού εύκολα κάποιο ηχητικό σύνολο μπορεί να απογειωθεί, αλά μπορεί και να υποβαθμιστεί τραγικά.Προσοχή λοιπόν στις ιδιαιτερότητες του χώρου σου και όλα θα πάνε καλά.

Καλοσήρθες και από 'μένα.

Πολύ καλές επιλογές...

Last edited:
Καλως ηρθες και απο εμενα στο site....
Ενδιαφερομαι και εγω για τον ιδιο ενισχυτη και για την ακριβεια τον εχω παραγγηλει,αλλα σε οποιο μαγαζι και αν ρωτησα μου ειπε οτι υπαρχει προβλημα και δεν υπαρχουν κομματια διαθεσιμα.Η pioneer δεν εχει stock να τους δωσει και περιμενουν παραλαβες απο τις αρχες του χρονου.....
Εσυ τον εχεις παραγγηλει?Εχεις αντιμετωπησει το ιδιο προβλημα με μενα?

πρωτα απ´ολα ευχαριστω για το ενδιαφερον.Στην ερωτηση του φιλου PARASOL να απαντησω οτι ακομη δεν τον εχω παραγγηλει,απλα θελω βοηθεια απο καθε διαθεσιμο φιλο διοτι δεν με παιρνει για λαθος επιλογες στα τοσα χρηματα.Απο την αλλη επειδη ειμαι απο την επαρχεια και δεν θα εχω την δυνατοτητα να τα ακουσω αν ειναι δυνατον οτι πληροφορια υπαρχει να την μοιραστητε εδω μαζι μου,ακομη και τη καθε λεπτομερεια.
Υπαρχει τωρα περιπτωση στο εξωτερικο να τα βρουμε σε αλλες τιμες?

Καλημέρα-bye-

Εγώ εδώ και μερικές ημέρες είμαι κάτοχος του Yamaha RX-V3900 (1270 Ευρώ από Στοά Φέξη), ο οποίος οδηγεί τα Focal Dome 5.1 (ας όψεται ο WAF factor...). Αποτέλεσματα με τις μέχρι τώρα δοκιμές...Μια Χαρά....Επάρκεια στην οδήγηση (έτσι και αλλίώς τα ηχεία 'μικρά' θεωρούνται), δυο HDMI Output, εύκολο setup ηχείων στον χώρο, δυκτιακά καλούδια (Internet Radio, audio streaming, και λειτουργία του ενισχυτή μέσα από υπολογιστή). Από εικόνα, δεν μπορώ να εκφέρω ακόμη τεκμηριωμένη άποψη, διότι στέλνω σήμα από PS3 σε μιά 37αρα 1080p Sharp (...μολις μπεί ο προβολέας, θα τα ξαναπούμε...)

Το μόνο που μου 'ξύνησε' στην πρώτη επαφή με το μηχανάκι, είναι οτι δεν υπάρχει speaker calibration για τα Zones 2 και 3 (εδώ μάλλον είμαι υπερβολικός...), και οτι για αρκετές εξιδικευμένες λειτουργίες πρέπει να έχεις ανοικτή την TV που τον έχεις συνδέση, διότι το μενού στο οθονάκι του ενισχυτή δεν φτάνει 'εις βάθος'...

Αυτά....Δεν ξέρω αν σε βοήθησα, ή σε μπέρδεψα παραπάνω αναφορικά με την επιλογή σου...Οτι ερώτηση υπάρχει, μετά χαράς θα απαντηθεί.-bye-

Πιστευω οτι ειναι 2 αριστες επιλογες.
Οσο για το αν θα σου ταιριαξουν στο χωρο σου
οι νεοι ισοσταθμιστες των νεων av,κανουν παπαδες...

Re: Απάντηση: Βοηθεια για ηχεια και ενισχυτες A/V

Καλημέρα-bye-

Εγώ εδώ και μερικές ημέρες είμαι κάτοχος του Yamaha RX-V3900 (1270 Ευρώ από Στοά Φέξη), ο οποίος οδηγεί τα Focal Dome 5.1 (ας όψεται ο WAF factor...). Αποτέλεσματα με τις μέχρι τώρα δοκιμές...Μια Χαρά....Επάρκεια στην οδήγηση (έτσι και αλλίώς τα ηχεία 'μικρά' θεωρούνται), δυο HDMI Output, εύκολο setup ηχείων στον χώρο, δυκτιακά καλούδια (Internet Radio, audio streaming, και λειτουργία του ενισχυτή μέσα από υπολογιστή). Από εικόνα, δεν μπορώ να εκφέρω ακόμη τεκμηριωμένη άποψη, διότι στέλνω σήμα από PS3 σε μιά 37αρα 1080p Sharp (...μολις μπεί ο προβολέας, θα τα ξαναπούμε...)

Το μόνο που μου 'ξύνησε' στην πρώτη επαφή με το μηχανάκι, είναι οτι δεν υπάρχει speaker calibration για τα Zones 2 και 3 (εδώ μάλλον είμαι υπερβολικός...), και οτι για αρκετές εξιδικευμένες λειτουργίες πρέπει να έχεις ανοικτή την TV που τον έχεις συνδέση, διότι το μενού στο οθονάκι του ενισχυτή δεν φτάνει 'εις βάθος'...

Αυτά....Δεν ξέρω αν σε βοήθησα, ή σε μπέρδεψα παραπάνω αναφορικά με την επιλογή σου...Οτι ερώτηση υπάρχει, μετά χαράς θα απαντηθεί.-bye-

Καλά πες κάτι που δεν ξέρουμε? όλοι οι ρημαδιασμένοι av αυτό κάνουν.
Φτου.