Βοήθεια για ηχεία

Argiro

New member
31 July 2014
6
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!Ειμαι άσχετη απο ηχεία κλπ και εκανα το λάθος να αγοράσω τα παρακάτω ηχεία http://e-damianakis.gr/category-147/2-lb1-cw06-l-bosch.html τρία στον αριθμό για να τα συνδέσω με λάπτοπ σε καταστημα ή αλλη πηγή τζακ(αν το λεω σωστα!:earmuffs:) Χτες λοιπόν αφού τα τοποθέτησα στον τοίχο μου είπαν οτι χρειάζονται ενισχυτη...ξέρετε τι ενισχυτη(φτηνο) μπορω να αγοράσω για να βάλω;Θα εκτιμούσα καθε βοήθεια καθότι δεν εχω ιδεα απο τέτοια πράγματα!

Καλωσήρθες.

Ποιες ακριβώς είναι οι απαιτήσεις σου από αυτά τα ηχεία;
Τι χώρο θα καλύψουν και τι και σε τι εντάσεις θα παίζουν;

Πάντως για τα συγκεκριμένα κι αν δεν κάνω λάθος,πρέπει να αρχίσεις να κοιτάζεις κάτι τέτοιο.

Περίμενε όμως να δουν το νήμα κι άλλοι φίλοι που θα σου πουν πιο πολλά.

Θελω απλα να παίζουν...δε θα παίζουν δυνατά αλλα διακριτικά!Σε ευχαριστω για την απάντηση!

Λογικά ναι.
Δοκιμασε το, απλά ξεκίνα με χαμηλές εντάσεις μην κανεις καποια ζημια στα ηχεια (που δεν το νομίζω γιατί θα είναι κάποιος μικρός ενισχυτης εφοσον ειπες οτι προκειται για ηχεία υπολογιστη)

Βασικά, δεν εχει το καταστημα ηχεια με ενσωματωμενο ενισχυτη, να τα αλλαξεις και να κάνεις την δουλειά σου;

Re: Απάντηση: Βοήθεια για ηχεία

Λογικά ναι.
Δοκιμασε το, απλά ξεκίνα με χαμηλές εντάσεις μην κανεις καποια ζημια στα ηχεια (που δεν το νομίζω γιατί θα είναι κάποιος μικρός ενισχυτης εφοσον ειπες οτι προκειται για ηχεία υπολογιστη)

Βασικά, δεν εχει το καταστημα ηχεια με ενσωματωμενο ενισχυτη, να τα αλλαξεις και να κάνεις την δουλειά σου;
Δε μου τα αλλάζουν...την πάτησα τωρα...αν δε κανει αυτος εχετε να μου προτείνετε κανέναν οικονομικό;

Για δες και αυτόν 170,00 euro ομως .Βέβαια ειναι αρκετά καλός για αυτά τα ηχεία, εαν βρείς κάτι φτηνότερο πάρτο , διαφορετικά νομίζω οτι δεν υπάρχει λύση για ενισχυτή στα λεφτα πάνω κάτω των ηχείων .

http://www.dynavox-audio.de/Vor-und-Endstufen/Dynavox-Stereoendstufe-ET-100::145.html

Last edited:
Αργυρο, καλο θα ηταν να προσδιορίσεις ενα εύρος τιμης για τον ενισχυτή. Στα 180 ευρω πχ βρισκεις αρκετα σοβαρα μηχανήματα απο επώνυμους κατασκευαστές που θα σε υπερκαλύψουν.

Αν παλι θες να μείνεις κατω απο 100, μια ματια στις αγγελίες για μεταχειρισμένα δεν θα ηταν κακη.

Ναι,αλλά θα πρέπει είτε να χρησιμοποιήσει μόνο τα δύο ηχεία,είτε να πάρει άλλο ένα.
Γιατί με τρία...

Επειδη οπως σας ειπα ειμαι άσχετη...ποιος ειναι ο φτηνότερος ενισχυτης που να κανει για τα 3 αυτά ηχεία;Πρεπει να αφαιρεσω ενα;

Καλημέρα. Για να χρησιμοποιήσεις και τα τρία ηχεία, θα πρέπει να πάρεις κάτι τέτοιο. www.karatzios.gr/shoppingcart/idetails.aspx?iid=9975 Αυτός έχει ανοχές και μπορείς να του βάλεις και τα 3 ηχεία. Μόνο που θα ακούς μονοφωνικά. Για ν' ακούς στέρεο, θα πρέπει ή να αφαιρέσεις ένα ή να πάρεις άλλο ένα. Ζυγός αριθμός. Και βέβαια τότε θα μιλάμε για άλλον ενισχυτή. Άποψη μου, για να μην μπλέξεις καθόλου, θα έλεγα να εξαντλήσεις πρώτα την περίπτωση με το sub από υπολογιστή που έχεις (ποιο είναι;). Να συνδέσεις δηλ. τα δύο ηχεία επάνω και από 'κει και πέρα βλέπεις. Προσεκτικά, όπως σου είπε και ο φίλος πιο πάνω, με μηδενική ένταση στην αρχή. Λογικά θα σε καλύψει. Αν όχι, εδώ είμαστε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπορείς να κανείς τη δουλειά σου με 59 ευρώ
https://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=50828&skr=skr15946&cat_id=005410071004

Δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο Αργυρώ
Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά και πάλι θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα δύο ή να πάρεις άλλο ένα. Κοίταξε όμως την περίπτωση του sub. Πού ξέρεις;