Βοηθεια για lnb c&ku band

Ναι για παραβολικο ειναι αλλα μονο για c band αξιζει.Για ku οι απωλειες ειναι μεγαλες.
gab

Για τον Νακατα ,του gabkon ο κουνιαδοσ το εχει

Attachments

• DSC01025_2_1.JPG
    DSC01025_2_1.JPG
    136.5 KB · Views: 19
  • IMG_7534_2_1.JPG
    IMG_7534_2_1.JPG
    120.8 KB · Views: 20
@ greekgreek
δεν είναι μόνο για παραβολικα κατοπτρα αλλα και για offset απλα εαν θελεις να το βαλεις σε παραβολικο χρησιμοποιεις flat scalar ενω στο offset conikal scalar.

@akai=takis
thanks

@gabkon
και μενα η c μπαντα με ενδιαφερει και με δεδομενο οτι το lnb θα μπει σε οφσετ 1,80μ δεν νομιζω να εχω προβληματα στην ληψη ku,μηπως μπορεις να μου δωσεις περισοτερες πληροφοριες?γιατι υπαρχει και το παρακατω satshop το οποιο εχει πληροφοριες για το Gain του lnb αλλα οι πλήροφοριες απο πρωτα χερι ειναι παντα πιο αξιοπιστες

http://www.sadoun.com/Sat/Products/S/DMX741-CKU-LNBF.htm

Το lnb αυτο παρεχεται με scalar ring για παραβολικο πιατο.O ο κουνιαδος μου το χρησιμοποιει αποκλειστικα για c διοτι για ku το 3μ επαιζε σαν 1,8μ.Τοχα ψαξει παλια το κωνικο ring αλλα σε οσα μαγαζια κυριως Αμερικη το ειδα δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα.Τωρα για 1,8μ offset να ξερεις οτι γενικα για την c τα παραβολικα πιατα ειναι πιο αποδοτικα.Στις εποχες του multichoice africa στις 68 ανατολικα το παραβολικο mabo 1,8m τις κατεβασε και τις 4 συχτοτητες ενω το offset mabo 1,8μ μονο τις 2.Για οτι αλλο ειμαι στη διαθεση σου.Ο sadoun βλεπω τοχει τωρα στη λιστα αρα μπορεις να το παρεις πακετο.
gab

Last edited:
Το lnb αυτο παρεχεται με scalar ring για παραβολικο πιατο.O ο κουνιαδος μου το χρησιμοποιει αποκλειστικα για c διοτι για ku το 3μ επαιζε σαν 1,8μ.Τοχα ψαξει παλια το κωνικο ring αλλα σε οσα μαγαζια κυριως Αμερικη το ειδα δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα.Τωρα για 1,8μ offset να ξερεις οτι γενικα για την c τα παραβολικα πιατα ειναι πιο αποδοτικα.Στις εποχες του multichoice africa στις 68 ανατολικα το παραβολικο mabo 1,8m τις κατεβασε και τις 4 συχτοτητες ενω το offset mabo 1,8μ μονο τις 2.Για οτι αλλο ειμαι στη διαθεση σου.Ο sadoun βλεπω τοχει τωρα στη λιστα αρα μπορεις να το παρεις πακετο.
gab

Ευχαριστω για τις πληροφοριες οσο για το κωνικο σκαλαρ δεν υπαρχει προβλημα γιατι εχω ηδη 2 αλλα εκτος αυτου το satpro tv το δινει με κωνικο σκαλαρ

http://www.satpro.tv/dmx741withconicalscalarringandlnbbracket.aspx

Παιδια εχει κανενας το παρακατω lnb?

http://www.satpro.tv/dmx741withconicalscalarringandlnbbracket-1.aspx

καθε γνωμη δεκτή
@ voreios εσυ απο οσο ξερω ειχες κατι παρομοιο,εντυπωσεις please

Αυτό ακριβώς εχω Μπάμπη, το εβαλα μόνο μία μέρα και ...αμέσως το έβγαλα!
Η απώλεια στην ku band ήταν τεράστια, ενω και στην C band δεν ήταν καλό!
Αμα θες να στο στείλω να παίξεις, αρκει να το βρω που ειναι γιατι η κυρά φέτος το καλοκαίρι έκανε επιχείρηση "τακτοποίηση αποθήκης" και τα περισσότερα δικά μου πράγματα έφυγαν σε πιο απρόσιτο πατάρι...

Να'σε καλα ρε Φιλιππε αλλα απο τα λεγομενα τα δικα σου και του gabkon μαλλον ειναι καλυτερα να κατσω εγω στα αυγα μου και το lnb εκει που το εβαλε η κυρα σου μετα την επιχειρηση σκουπα