Βοηθεια για Marantz SR 800

gnfnrs6sic6

New member
17 January 2015
8
Καλημερα απο ενα νεο μελος στο forum.
Εχω εναν παλιο ενισχυτη (νομιζω 1979 μοντελο) Marantz SR 800 ο οποιος.....
...με εχει πονοκεφαλιασει οσο καιρο τον εχω.Δεν δουλευε ποτε σωστα,αν και εχει περασει γενικο σερβις-αναβαθμιση (και πολλα αλλα μικροτερα) σε γνωστη εταιρια, τωρα τελευταια παλι εμφανιζει χαμηλοτερη ενταση στο ενα ηχειο σε ολες τις πηγες (εκτος του ραδιοφωνου το οποιο παιζει αψογα), στο πικαπ (Marantz tt240) οταν συνδεω βγαζει πολυ δυνατα τον κλασσικο θορυβο που δεν απομακρυνει η γειωση,γενικα ολο προβληματα.
Γνωριζω πως δεν ειναι απο τα "θηρια" της εταιριας της δεκαετιας '70,παρα ενα μικροτερο συμβατικο μηχανημα.
Θα ηθελα καποιες γνωμες για το εαν αξιζει να ασχοληθω αλλο ( και να συνεχισω να ξοδευω χρηματα για επισκευες ) η να τον παρατησω και προχωρησω στην αγορα νεου.
Ευχαριστω,Νικος.

Attachments

• DSC00277.jpg
    DSC00277.jpg
    45.1 KB · Views: 76
Re: Απάντηση: Βοηθεια για Marantz SR 800

Γυρω στα 250 ευρω εχω δωσει,σε διαστημα 4 χρονων.
Μετα απο επικοινωνια με τον τεχνικο που ειχε αναλαβει το μεγαλο σερβις-αναβαθμιση μου ανεφερε οτι εχει φθορα (μη επισκευασιμη) ο επιλογεας πηγων και μονο με καλο καθαρισμα,μιας και μαζευει βρομια,καθε λιγο και λιγακι δηλαδη, μπορει να διορθωθει το θεμα.
Με αλλα λογια να δινω 20ρικα καθε 2-3 μηνες.
Οποτε ρωτω μηπως να τον παρατησω και να αγορασω νεο ?
Ευχαριστω.

Απάντηση: Re: Βοηθεια για Marantz SR 800

όπως εξελίχθηκε, καλύτερα να μην τον είχες πιάσει ποτέ. Που να το ξέρεις βέβαια. Σε τι ηχεία τον έχεις?

Καλά,δεν μπορεί να προσαρμόσει έναν άλλο επιλογές;;;
Άλλαξε τεχνικό,κάτι δεν μου πάει καλά,δεν νομίζω το πρόβλημα να είναι στον επιλογέα.
Πριν σου πάρει τα χρήματα,δεν είδε το πρόβλημα στον επιλογέα;;
Αν θέλεις σου στέλνω με π.μ,το τηλ.τεχνικού που δεν κοροιδεύει και δεν ζητά ό,τι του λείπει για να πληρώσει τον ενφια

Ενα ζευγαρι floor standing towers Sherwood DSS-400 για τα οποια δεν εχω βρει ουτε μια πληροφορια στο google,ουτε μια φωτογραφια...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλά,δεν μπορεί να προσαρμόσει έναν άλλο επιλογές;;;
Άλλαξε τεχνικό,κάτι δεν μου πάει καλά,δεν νομίζω το πρόβλημα να είναι στον επιλογέα.
Πριν σου πάρει τα χρήματα,δεν είδε το πρόβλημα στον επιλογέα;;
Αν θέλεις σου στέλνω με π.μ,το τηλ.τεχνικού που δεν κοροιδεύει και δεν ζητά ό,τι του λείπει για να πληρώσει τον ενφια

Αμε...θα το εκτιμουσα.