Βοηθεια για modem/router

Εγω παλι με περιπου 60 θα προτεινα το Asus WL-600G. Εχει ακριβως ιδιο hardware και πανομοιοτυπα firmware με το USR 9108 και δουλευει απιστευτα καλα πανω σε ολες τις Ελληνικες γραμμες (τσιπακι Broadcom). Ειναι το μοναδικο που πανω στην δικη μου γραμμη συνχρονισε +1-2mbit παραπανω απο 3 αλλα που δοκιμασα, εκτος του 9108 που ειχα και εγω για χρονια και χρειαστηκε να το αντικαταστησω και ειχε πανομοιοτυπες επιδοσεις.

Επισης εχει USB θυρα για FTP server, USB για Printer server και σχεδον μιση τιμη απο το αντιστοιχο USR!

+100 για το Asus. Το έβαλα πάνω στη γραμμή μου πριν λίγες μέρες, και είναι όντως αστέρι για τα χρήματα που ζητάει.

Θέλει βέβαια λίγο "πείραγμα" για να κάνει κάποια κάπως πιο advanced πράγματα, αλλά όλα γίνονται..

Καλησπέρα,
Τελικά είμαι και πάλι σε αναζήτηση ρουτερ αφου το 325Ν έβγαλε μερικά προβλήματα,που απότι διάβασα τα είχαν και πολλοί αλλοι χρήστες στο κόσμο,με λίγα λόγια ήταν ελαττωματικό μοντέλο.
Με τα πολλά ζητώ πάλι την πολύτιμη βοήθεια σας για κάτι αξιόπιστο.
Σκέφτομαι για το Netgear DGN2000 παρόλαυτα περιμένω και τα φώτα σας.
Ευχαριστώ εκ των Προτέρων

Draytek-Draytek-Draytek

Πεντε συναπτά έτη δεν έχει βγει απο την πρίζα. Δουλεύει αδιάλειπτα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Τα έφερνε παλαιότερα το πλαίσιο. Έχω και εγώ ένα. Είναι λίγο ακριβούτσικα (100+) για αυτό δεν τα βρίσκεις σε πολλά μαγαζιά.

Εγω παλι, για μια κατηγορια πανω, θα προτεινα ενα Ζyxel (πχ 660ΗΝ).

Συμφωνώ απόλυτα!

Εναλλακτικά εχω καλές εμπειρίες απο Linksys. Netgear δεν εχω δοκιμασει αλλά εχω ακουσει καλά λογια ...