Βοήθεια για Νάξο

nikos 1850

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,422
Λάρισα
13-20/7/2007 σκεφτόμαστε να πάμε Νάξο με τους 2 μικρούς μας (οικογενειακά).
Καμιά καλή πρόταση για διαμονή-φαγητό-μπάνιο-αξιοθέατα?

χτυπησες διανα φιλε μου νησι για οικογενεια!!!!!

υποχρεωτικα αυτοκινητο διοτι ειναι μεγαλο νησι,για μπανιο στον Αγ Προκοπιο (παραδεισος για τα παιδια και σχετικα κοντα στην πολη)

τρελλες μασες σε χωριουδακια με απιστευτες (για καλοκαιρι) τιμες και φοβερη ποιοτητα

λεπτομερειες αργοτερα

Larry πέρυσι πήγα Ζάκυνθο και πέρασα υπέροχα.
Εννοείται με το αυτοκίνητο -> στη Ζάκυνθο έγραψα 1000km.
Γουστάρουμε να το γυρίζουμε όλο (ή όσο πιο πολύ μπορούμε) το νησί.
Περιμένω οδηγίες...

Πήγα το Σ-Κ στο άψε σβήσε. Μεγάλο νησί. Σίγουρα αυτοκίνητο. Η χώρα συμπαθητική, σίγουρα θα βρεις κάπου να μείνεις. Για μπάνιο θα πήγαινα και στη Μικρή Βίγλα. Σαφώς Φαγητό στα χωριουδάκια όπως Απείρανθος ή Φιλότι. Καλό Φαί επίσης έχει και στη μικρή Βίγλα στο τέλος του δρόμου (δε λεώ όνομα μην κάνω και διαφήμιση).
Προσωπικά, επειδή δεν είμαι και πολύ της θάλασσας θα έμενα στην Απέιρανθο που είναι ορεινό χωριό, γεμάτο σοκάκια και πολύ γραφικά σημεία (800x600 περίπου)... Καλά να περάσεις!

Δές λίγο και τίς παραλίες πρός Καστράκι μεριά που έχουν μικρά οικογενειακά ξενοδοχεία και είναι βολικές για παιδιά.
Η Αγία Αννα έχει γίνει Λούτσα πάντως.
Τα ορεινά χωριά πολύ όμορφα πάντως.
Ωραίο νησί για οικογένεια και βρίσκεις ότι θές.

Ευχαριστώ παιδιά.
Τώρα κοιτάζω για δρομολόγια πλοίων.
Μάλλον θα φύγω από Λαύριο και θα επιστρέψω στη Ραφήνα (με βολεύουν οι ώρες).

Δεν ξέρω για σας , πάντως θεωρώ ότι η Νάξος έχει την πιό κρύα θάλασσα που έχω κολυμπήσει ποτέ , με την εξαίρεση του Αη Γιώργη ( του επονομαζόμενου , από τους ντόπιους , Αη Γιώργης των Πάγων :eek: ) στην Κέρκυρα . Και ήμουν και νιάτο όταν πήγα ( καμμιά 20αριά χρόνια πριν )

http://www.naxos-hotels.com/main-gr.html
έμεινα στον Πρωτέα το 2004.
Πολύ καλό και είχε την εναλλακτική της πισίνας.
Οι θάλασσες όχι και κρύες αλλά όχι ζεστές (όπως στη Ζάκυνθο).
Αυτοκίνητο σίγουρα.
Πρόσεξε με γράψανε γιά παρκάρισμα στο Φιλότι στον κεντρικό δρόμο του χωριού καθημερινή 10 η ώρα το βράδυ.

Ντοκ η πιο κρύα θάλασσα που κολύμπησα ήταν στη Φαλάσαρνα (δυτικά από τα Χανιά).Θα σου πω μετά εντυπώσεις.
Ευχαριστώ Δημήτρη για το πολύ καλό λινκ και θα προσέχω που παρκάρω.
Με βοήθησε και αυτό το site www.gtp.gr

Last edited: