Βοήθεια για νέα GPU

timaras

Established Member
11 January 2008
148
Κατ'αρχήν να χαιρετήσω το forum -bye- και να παραθέσω τον προβληματισμό μου.Στο PC έχω μια 6600 LE και λέω να την αλλάξω.Με ποια όμως;NVidia ή ATI;Όπως θα καταλάβατε παιχνίδια δεν παίζω και ούτε με ενδιαφέρει να παίξω.Μόνο ταινίες.Εάν βάλω ATI θα έχω πρόβλημα με τους drivers δεδομένου ότι μπορεί να μην απεγκατασταθούν πλήρως αυτοί της NVidia;Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

Κατ'αρχην εχει το PC σου θυρα PCIe ετσι?

Μπορεις να παρεις μια φτηνη ATi 3450 με κοστος 20-25 ευρω αν θελεις να βλεπεις μονο ταινιες, αριστη ποιοτητα εικονας με πολυ χαμηλη τιμη. Προβλημα οχι δεν προκειται να εχεις ετσι ευκολα, πρεπει κατι να παει πολυ στραβα.

Να σου πω την αλήθεια σκέφτομαι για καμμιά 3650 με καμμιά 50αριά .Δεν είναι πολλά τα λεφτά

H 3650 ειναι μια τιμια καρτα και να σκεφτεις οτι παιζω grid σε 52αρα tv με αναλυση 1920χ1080 (1080p) χωρις κανενα προβλημα - απλα για crisis δεν κανει.....

H 3650 ειναι μια τιμια καρτα και να σκεφτεις οτι παιζω grid σε 52αρα tv με αναλυση 1920χ1080 (1080p) χωρις κανενα προβλημα - απλα για crisis δεν κανει.....

...και να σκεφτείς ότι δεν παίζω ποτέ παιχνίδια στο PC...

Εάν βάλω ATI θα έχω πρόβλημα με τους drivers δεδομένου ότι μπορεί να μην απεγκατασταθούν πλήρως αυτοί της NVidia;Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

με driver cleaner του nvidia display driver αν εχεις προβλημα.

Να σου πω την αλήθεια σκέφτομαι για καμμιά 3650 με καμμιά 50αριά .Δεν είναι πολλά τα λεφτά

Ναι, αλλα αφου δεν παιζεις παιχνιδια δεν εχει απολυτως κανενα νοημα. Η ποιοτητα της εικονας και ολα τα συναφη θα ειναι ακριβως τα ιδια.

Ακριβώς τα ίδια σε σχέση με τι?Με την 6600 που έχω?

Και με την 3450 που σου ανεφερα πρωτη, αλλα πολυ πιθανον και με την 6600 που εχεις. Η 3450 (και η 3650 φυσικα) θεωρητικα εχει καλυτερη εξοδο απο την 6600 που εχεις, αλλα αμφιβαλλω αν υπαρχει περιπτωση να την προσεξεις.