Βοήθεια για Nokia N95.

jim...

Moderator
Staff member
22 February 2008
24,775
Μπακοτσιάνος...
Παίδες καλησπέρα.

Μου χάρισαν ένα Ν95 και έχω κάποιες απορίες αν μπορείτε να βοηθήσετε.

Θέλω να μπω στο internet, μέσω του router του σπιτιού μου και ως γνωστόν μου ζητάει κωδικό (προδιανεμημένο κλειδί). Τι πρέπει να βάλω? Τον κωδικό του σπιτιού ή τον κωδικό που έχει πάνω το router? Βάζω και τα δύο και δεν μπαίνω.

Επίσης υπάρχει χρέωση για να χρησιμοποιήσω το GPS? Υπάρχει κάποιος τρόπος να το χρησιμοποιώ δωρεάν?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:a0210:

Το gps του δουλεύει κανονικά. Σύνδεσε το τηλ με το καλώδιό του στον υπολογιστή και κατέβασε το Νοκια Ovi για να σου κάνει και όλα τα update.

Για τη σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο απλά του βάζεις το κλειδί του ασύρματου δικτύου που έχεις....κάπου μέσα στο ρουτερ έχει το wifi key...

Ποια έκδοση λογισμικού "φοράει" το κινητό σου;

Σημείωση: πληκτρολογείς στην οθόνη αναμονής: *#0000#

Για να εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση λογισμικού της συσκευής σου, μεταφέρεσαι στην ιστοσελίδα της Nokia και εισάγεις εδώ το product code.

Ενδιαφέρομαι να πάρω bluetooth για τη συσκευή μου αλλά θέλω τα εξής δύο κριτήρια.

Πρώτον να μην είναι μόνο για nokia (γιατί συχνά αλλάζω μάρκα), αλλά ουδέτερη μάρκα πχ i-tech.
Δεύτερον να μην είναι πάνω στο αυτί, αλλά να κουμπώνει στο πουκάμισο και από κει να πηγαίνει κατευθείαν στο αυτί με καλώδιο.

Έχω βρει αυτό. Τι λέτε?

Χρήματα, κάπου εκεί.