Βοηθεια για Philips 42PFL5603D/12

anchel30

New member
28 May 2011
30
Η τηλεοραση αυτη εμφανιζει απο την δεξια πλευρα της οθονης μια σκιασμενη καθετη λωριδα(μια σκια δηλαδη). Το προβλημα παρουσιαστηκε εδω και δυο με τρεις μηνες ετσι ξαφνικα. Τι μπορει να φταιει? Η εγγυηση δυστηχως εληξε καθως εχουν περασει 2 χρονια.

Last edited:
Δυστυχως μαλλον ειναι προβλημα του πανελ.

Μπορεις να παρεις τηλ. στο σερβις αλλα συνηθως το κοστος ανταλλακτικου πανελ και επισκευης ξεπερναει το κοστος αγορας καινουργιας τηλεορασης.

εχω και εγω με μια philips αλλα 37αρα και παρουσιαζει μια σκια κατω κεντροδεξια και και καμια φορα κατι σαν γραμμες στο κεντρο. αυτο δεν γινετε να φτιαχτει με καποιο προγραματακι μονοι μας? και ειναι σιγουρα το πλαισιο?

Φιλε μου καλε καλα τα λες. Αν γινοταν με καποιο προγραμματακι καλα θα ητανε αλλα δυστηχως δεν νομιζω. Εχω απογοητευτει γιατι την συγκεκριμενη τηλεοραση την αγορασα 1250 ευρω και οσο το σκεφτομαι νευριαζω. Μηπως αν κανουμε κανα τηλεφωνο στην Philips Hellas παιζει να βρεθει καποια λυση?

εγω θα παρω την δευτερα ενα τηλ να δω τι παιζει και θα το postαρω εδω.

Φιλε μου φαινεται θα τους παρω και εγω τηλεφωνο και καλα θα κανουν οσοι εχουν τετοια προβληματα με Philips να τους παρουν τηλεφωνο μπας και γινει κατι.