Παιδια γεια σας και παλι...Θα σας παραθεσω τα θελω μου,ισως και σε λαθος νημα,οποτε συγχωρεστε με,μηπως μπορέσετε να με βοηθήσετε.Ο σκοπος είναι απλος,θελω να περασω τα CD μου σε σκληρο και να τα παιξω από τον ενισχυτή μου,αναφερω τα μηχανήματα μου καταρχήν: ενισχυτης Yamaha AS-2000 και CD Player(ισως χρησιμοποιησω την οπτικη του εισοδο για αυτό το αναφερω) Harman Kardon HD 990..Παμε στα θελω μου...:
--Έναν γρηγορο και απλο τροπο ή μηχανημα να μετατρέψω τα CD μου σε FLAC αρχεια(αξιζει τον κοπο ή να τα βαλω σε WAV?)..όλα αυτά μετα θα τα βαλω σε σκληρο.
--Ένα μηχανημα που θα με προτείνετε να είναι ενδιάμεσα του σκληρου και του ενισχυτή μου,ενα μουσικο media Player αν τα λεω καλα..
--Αν γινεται να ελεγχω τα κομματια που θα παιζω π.χ. με ένα πρόγραμμα στο κινητο,αφου δε θελω να μπλεκω με υπολογιστες...
Αν ζηταω πολλα και λεω κοτσανες...κοπανηστε με..!!!
--Έναν γρηγορο και απλο τροπο ή μηχανημα να μετατρέψω τα CD μου σε FLAC αρχεια(αξιζει τον κοπο ή να τα βαλω σε WAV?)..όλα αυτά μετα θα τα βαλω σε σκληρο.
--Ένα μηχανημα που θα με προτείνετε να είναι ενδιάμεσα του σκληρου και του ενισχυτή μου,ενα μουσικο media Player αν τα λεω καλα..
--Αν γινεται να ελεγχω τα κομματια που θα παιζω π.χ. με ένα πρόγραμμα στο κινητο,αφου δε θελω να μπλεκω με υπολογιστες...
Αν ζηταω πολλα και λεω κοτσανες...κοπανηστε με..!!!