Βοήθεια για ριπάρισμα

Το cd σου απ όσο διαβάζω έχει ψηφιακή έξοδο για να το συνδέεις με άλλα dacs παρακάμπτοντας το δικό του:

http://eu.harmankardon.com/tl_files...D 990/Owners Manual - HD 990 (English EU).pdf

Εν ολίγοις μπορείς να κάνεις το αντίθετο από αυτό που επιθυμείς. Όχι να χρησιμοποιήσεις το δικό του DAC δηλαδή αλλά να το αχρηστεύσεις βάζοντας στη θέση του κάποιο εξωτερικό με ψηφιακή είσοδο και να χρησιμοποιείς το HK απλώς ως transport.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και το ψάξιμο αλλά μια απορία. Η οπτική είσοδος που έχει το cd player δεν χρησιμοποιεί το dac μετά;

Καλησπέρα. Έχω την εντύπωση απο αυτα που σου έγραψαν παραπάνω πως η οπτική ειναι μονο για έξοδο ήχου και οχι ως είσοδος.

Ο pioneer ειναι στον ίδιο χώρο με τον Yamaha;
(Sorry για το double post, δε μπορούσα να κάνω edit)

Είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους ως ht pass-through.. Και εγώ έτσι πιστεύω ότι είναι οπτική είσοδος γιαυτό ρωτάω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω για αρχή τι dac του player που είναι συνδεδεμένο με XLR με τον Yamaha οπότε το περιορισμένο budget που έχω να με βοηθήσετε για να κάνω το remote με το android.Επίσης ο υπολογιστής που έχω αποκλειστικά για το home theater είναι κολλητά στοplayer και στον yamaha και έχει οπτική έξοδο...

Γιατί δε χρησιμοποιείς τον υπολογιστη που έχεις εκει σαν player η dlna server και να τα παίζεις με τον pioneer που υποστηρίζει και flac μέσω dlna και το pre out του pioneer να παει στον Yamaha και να παιξει σαν τελικός. Αν λέω κατι λάθος το συζητάμε!
Ο pioneer δεν έχει και εφαρμογή για smartphone;

Μολις κατεβασα την εφαρμογή,μπορω να συνδεσω τον υπολογιστη μου που εχει τα κομματια τα flac αν καταλαβα καλα με τον pionner και μετα από εκει ακουγετα από τον yammie..συμφωνω.μολις κατεβασα και την εφαρμογή και δουλευει μια χαρα!!Θεμα είναι πως θα επιλεγω τα κομματια της μουσικης,χωρις να σηκωνομαι,από το android,υπαρχει καποια εφαρμογή για το κινητο να ελεγχω τον υπολογιστη?

Πρόχειρα που κοίταξα πριν θέλει μέσω dlna server για να παίξει τα flac. Οπότε το επόμενο βήμα ειναι να περάσεις κάποιον στο pc και να ορισεις τη διαδρομή που βρίσκονται τα αρχεία. Δυστυχώς μετα δεν ξέρω πως λειτουργεί ο player του pioneer και τι δυνατότητες έχει και η android εφαρμογή του. Αν λειτουργεί μονο ως τηλεχειριστήριο δηλαδη η αν σου δείχνει και λίστα αρχείων. Αλλιώς απο τα μενού που σου δείχνει φαντάζομαι στην τηλεόραση ο pioneer. Τον έχεις φαντάζομαι στο δίκτυο ε;

Ευχαριστω πολύ για τη βοηθεια.Οσο για DLNA Server δεν εχω ιδεα δυστυχως..H android εφαρμογή είναι απλως ένα τηλεχειριστηριο και αυτό τις πολύ απλες λειτουργιες,γαματο...δηλαδή με αυτόν τον dlna Server με απλα πραγματα που λες,τι στο καλο κερδιζω?Αφου τον εχω ας τον εκμεταλλευτω,θα με βοηθησει σε αυτό που θελω να καταφερω?Να παιζω τα αρχεια μου από τον καναπε,χωρις ποντικια και πληκτρολογια που να παρει!!??
P.S.ευχαριστω για τη βοηθεια...

Αν χρησιμοποιήσεις το pc για τη μουσική δε χρειάζεται το dlna. Με Hdmi δεν ειναι συνδεδεμένο το pc στον pioneer; Πρόχειρα που κοίταξα (γιατι δε μπορω να το περάσω τωρα να το δω) το unified remote για android δείχνει να ειναι αυτο που θέλεις. Ρίξε μια ματιά στην περιγραφή του και το βλέπουμε μετα.

Ευχαριστω πολυ,μολις το κατεβασα και θα το δοκιμασω σπιτι!!Οπως βλεπω ομως μπροστα σε μενα εισαι ενας γκουρου της τεχνολογιας!!Υπαρχει τροπος με android κινητο ή tablet να κανω ενα συστημα ωστε να ελεγχω και να παιζω τη μουσικη μου απο τον PC ή καποιο αλλο συστημα(αυτο που ελεγαν τα παιδια προηγουμενος NAS??),χωρις να ανοιγω οθονες κτλ?Να ανοιγω τον υπολογιστη εστω μονο ή το συστημα αυτο που ισως ξερεις να μου προτεινεις,χωρις να ανοιγω ομως τηλεορασεις και προβολεις...
Σες πρηζω γιατι οπως μου τα γραφεις,σε καταλαβαινω..

Χρειάζεται να περάσεις και το αντίστοιχο του στο pc για να λειτουργεί. Δες αν σου αρκούν οι λειτουργίες που έχει και ίσως δεν χρειάζεται κάν να έχεις οθόνη ανοιχτή. Μονο το pc. Νομίζω πως δουλεύει και σαν remote desktop η εφαρμογή εκτός των άλλων. Απλά δε το έχω δοκιμάσει ποτε για να μπορω να σου πω με σιγουριά. Το βλέπουμε. Λύσεις υπάρχουν πολλές. Απλά να δούμε ποια ειναι η ιδανική για σένα.

Το δοκιμασα χθες και δεν μπόρεσα να το λειτούργησε σαν remote desktop και για αυτό κατέβασα το splashpot αλλά δεν μπόρεσε να συνδεθεί με τον υπολογιστή μου.
Πάντως αν υπήρχε τρόπος θα ήταν ότι καλύτερο...Μήπως χρειάζεται tablet και εγώ έχω κινητό z1?

Δοκίμασες το unified και δουλεύει σαν remote control? Την free version? Θα το ξανακάνω Duffy το βράδυ και θα το παλέψω τον άχρηστο μου μέσα!

Προς το παρόν, έχω κάνει αρκετά flacs αρχεία.Τώρα θέλω να μου πείτε αν προτείνετε κάποιον συγκεκριμένο Nas server ή δεν έχει σημασία και μετά πως μέσω του να θα συνδέονται με τον ενισχυτή μου..

Βρηκα ακρη με το trial του jriver να παιζω απο το android μου με την gizmo app.Εφαγα ομως δοκαρι παλι,γιατι κατεβασα την trial εκδοση και υποπτευομαι,την γκαντεμια μου μεσα,οτι δεν μπορω να το αγορασω λογω capital controls..Το ατιμο το foobar δεν μπορω με τιποτα να το συνδεσω μεταξυ pc και android,καμια βοηθεια??Να δοκιμασω και το vlc player που εχει και αυτο εφαρμοη android η δεν κανει ακουστικα τοσο πολυ??

Δοκίμασες να παίξεις με τις ρυθμίσεις της παρακάτω φώτο;
Μήπως είναι εκεί το θέμα σου;
Πρόσεξε την γκριζαρισμένη διεύθυνση και βάλε την δική σου με την ίδια μορφή (με :8080 στο τέλος) αν πρόκειται να την επιλέξεις, αλλιώς βάλε τις ίδιες του ΙΕ.

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.PNG

Ευχαριστω και παλι!Θα δοκιμασω το απογευμα γιατι μαλλον για ακομη μια φορα ο αδαης εκανα οτι να'ναι!!!