Βοήθεια για Samsung LE32R76BX

ectel

New member
25 April 2008
20
Ρε παιδιά έχω μια LCD Samsung 32'' εδώ και δύο χρόνια και εδώ και μερικές μέρες η εικόνα που δείχνει έχει χαλάσει πάρα πολύ.

Συγκεκριμένα μου δείχνει πράσινες τελείες σαν χιόνια όταν είναι πολύ σκοτεινή μια σκηνή σε μια ταινία και πάντα υπάρχει μια κάθετη λεπτή πράσινη γραμμή στην άκρη της οθόνης. Δεν ξέρω, μου φαίνεται σαν να δείχνει λιγότερα χρώματα.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος γιατί δεν ξέρω τι να κάνω. Και η πλάκα είναι ότι η εγγυηση λήγει σε ένα μήνα αλλά εγώ έχω πετάξει την απόδειξη.

Η τηλεόραση σου ήρθε με χαρτί εγγύησης απο FOURLIS TRADE

.....μην μου πείς ότι έχεις πετάξει και αυτό!

Υ.Γ. Η τηλεόρασή σου χάλασε...

Την είχα αγοράσει σε ένα ταξίδι μου στην Ιταλία οπότε μάλλον την έχω πατήσει όσον αφορά την εγγύηση.

Μπορεί επισκευαστεί ή θα πρέπει να αγοράσω άλλη;

Από τι μπορεί να προήλθε το πρόβλημα;

αν μπορεί να επισκευαστεί είναι θέμα της service 1

θα πληρώσεις αδρά

Μάλλον είναι επεξεργαστής που έκλασε. 300 - 350 EURO σε κόβω

Τράβα για την επόμενη ...

Μήπως κανένας έχει πάθει το ίδιο πρόβλημα να μας πει πως το έλυσε, γιατί είναι κρίμα να την πετάξω και να πάρω καινούρια

Έχει κανένας το νούμερο από το service της Samsung;

Εάν μου πουν να τους την πάω θα πρέπει να έρθω Αθήνα;

Επικοινώνησα σήμερα με κάτι τεχνικούς της Samsung και μου είπαν πως κατα πάσα πιθανότητα έχει πρόβλημα το driver και μάλλον δεν συμφέρει να επισκευαστεί. Και επειδή την αγόρασα από την Ιταλία δεν ισχύει η εγγύηση:rifle:

Οι εγγυήσεις νομίζω έχουν πανευρωπαική ισχύ... αλλά δεν το έχω ψάξει, αν βρω κάτι θα σου πω.

Eπειδη φιλος μου καταφερε να του αλλαξουν DVD recorder που ειχε φερει απο Αγγλια και χαλασε ψαξτο λιγο το θεμα. Κανε ενα τηλ. στην ενωση καταναλωτη.

Είχα φύγει για διακοπές 15 μέρες και έβγαλα την τηλεοραση από το ρεύμα. Γυρίζοντας ως δια μαγείας έφτιαξε από μόνη της!!!!

Απάντηση: Re: Βοήθεια για Samsung LE32R76BX

Προσωρινα μπορει να εφτιαξε αλλα θα ξαναχαλασει.

Μαλλον εχει να κανει με το κυκλωμα επεξεργασιας εικονας.

Θα την κρατήσω μέχρι να πεθάνει και μετά θα πάρω άλλη. Τώρα με την κατακόρυφη πτώση των τιμών με 700 ευρώ παίρνεις μια αρκετά καλή LCD 32'