Βοήθεια για set up ηχείων.

Για να καταλάβεις,κάποιοι που μπορεί να σου απαντήσουν μπορεί να έχουν και εγγόνια στην ηλικία σου :flipout:
Οκ,πάει αυτό.

Οπότε θέλεις κάτι εντυπωσιακό,να βαράει καλά χαμηλά,να το έχεις και για τα παιχνίδια σου,κλπ,έτσι;
Κι ανθεκτικό θεωρώ.Για να δούμε...

Και κάτι ακόμα,επειδή είσαι με διαφορά ο μικρότερος μας,οφείλω να σου πω να προσέξεις τι προτάσεις για αγορά θα σου γίνουν.
Ειδικά με πμ,κλπ.
Αχχαχαχαχα ναι ετσι ειναι σε σχεδον καθε site που παω ειμαι ο πιο μικρουλης αλλα τι να κανουμε
Επισης δεν καταλαβα γιατι να προσεξω τι προτασεις για αγορα θα μου γινουν?

Απάντηση: Re: Βοήθεια για set up ηχείων.

Αχχαχαχαχα ναι ετσι ειναι σε σχεδον καθε site που παω ειμαι ο πιο μικρουλης αλλα τι να κανουμε
Επισης δεν καταλαβα γιατι να προσεξω τι προτασεις για αγορα θα μου γινουν?

Συνήθως υπάρχουν προτάσεις από κόσμο που πουλάει διάφορα σε αυτούς που ψάχνουν.
Σαν πρωτάρης θα πρέπει να προσέξεις πολύ,αν δεις όμως και σε ενδιαφέρει κάτι βάλτο στην εδώ συζήτηση,οκ;

Γιατί υπάρχουν και κακόβουλοι που μπορεί να θέλουν να σου σπρώξουν τη σαβούρα τους.
Ότι σου πουν, αν σου πουν, ρώτα δημόσια για να μην έχουμε άλλα.
Για τον φόβο των Ιουδαίων αυτά. Δε νομίζω, να φτάσουμε και σε αυτό το σημείο!!!

Γιατί υπάρχουν και κακόβουλοι που μπορεί να θέλουν να σου σπρώξουν τη σαβούρα τους.
Ότι σου πουν, αν σου πουν, ρώτα δημόσια για να μην έχουμε άλλα.
Για τον φόβο των Ιουδαίων αυτά. Δε νομίζω, να φτάσουμε και σε αυτό το σημείο!!!

Μην ανυσηχεις εχω μαθει να προσεχω
Οτι θα το παρω θα το παρω απο μαγαζι λογικα για να εχω και την εγγυηση

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μην ανυσηχεις εχω μαθει να προσεχω
Οτι θα το παρω θα το παρω απο μαγαζι λογικα για να εχω και την εγγυηση

Τωρα για προτεινετε κατι

Εγώ θα κοιτούσα και τα FOSTEX PM841 στο πεντακοσάρικο.
Είναι πραγματικά ενεργά (όχι απλώς αυτοενισχυόμενα),τρίδρομα,8άρι γούφερ,κλπ
Πιθανότατα να μην σου λείψει το σαμπ.Είναι μεγάλα όμως,έτσι;Δεν ξέρω αν θα χωρούσαν σε γραφείο και θέλουν και μια κάποια απόσταση...

Εγώ, πάλι, θα προτείνω κάτι διαφορετικό με το σκεπτικό της έντασης και όχι απαραίτητα της απόκρισης:
http://www.ld-systems.com/en/complete-pa-systems/dave-8-xs-compact-8-inch-active-multimedia-system/

Πρώτα από όλα, όμως, θα πρότεινα στο φίλο να πάρει...
τη συγκατάθεση των υπολοίπων "συγκατοίκων" του! :antlers:

Χεχε καημενοι γειτονες

Το συστημα που μου εδειξες ειναι καλο?λιγο μικρο μου φενεται το 8ιντσο sub

Η ποιοτητα των ηχειων ειναι καλη? Σαν ηχος?

Το σετ ειναι καλυτερο απο edifier s730d rev 2?

Εγώ θα κοιτούσα και τα FOSTEX PM841 στο πεντακοσάρικο.
Είναι πραγματικά ενεργά (όχι απλώς αυτοενισχυόμενα),τρίδρομα,8άρι γούφερ,κλπ
Πιθανότατα να μην σου λείψει το σαμπ.Είναι μεγάλα όμως,έτσι;Δεν ξέρω αν θα χωρούσαν σε γραφείο και θέλουν και μια κάποια απόσταση...

Μην ανυσηχεις ολα χωρανε χεχε εχω χωρο

Ειναι καλα και σαν μπασο και σαν ποιοτητα ηχου ετσι?

Εαν στο μελλον βαλω και ενα sub ποιο θα μου προτεινες? Θελω να ειναι τουλαχιστον 10 ιντσο

Για την δουλειά που το θέλεις,εγώ θα σου πρότεινα κάποιο της Sunfire.Θα σκάνε οι εκρήξεις δίπλα σου.

Απάντηση: Re: Βοήθεια για set up ηχείων.

https://youtu.be/8iU29Wqs0Ks

Και αυτο ειναι τουμπανιαρικο!

Που τα βρισκω αυτα τα subs?

Subwoofer: MTX Audio Terminator Series TNE212D 1,200-Watt Dual 12-Inch Sub Enclosure 150$
Boss Audio KIT2 8 Gauge Amplifier Installation Kit with High Performance RCA Interconnect and Speaker Wire 15$
BOSS AUDIO R1100M Riot 1100-Watt Monoblock, Class A/B 2-8 Ohm Stable Monoblock Amplifier with Remote Subwoofer Level Control 50$

κατι τετοιο ειναι καλο ? ειναι συμπληρωμενο με αυτα που εβαλα η θελει κατι ακομα να προσθεσω για να λειτουργησει?

http://www.amazon.com/Package-Kicke...n:1293707011,p_36:20000-50000,p_72:1248879011

μηπως κατι τετοιο θα ηταν καλυτερο απο τα πανω sub?

Τα watt εν τω μεταξύ τα έχουν για καραμέλες,ότι θέλει γράφει ο καθένας...
Χτύπα ένα sunfire που έχουμε δει τι μπορεί να κάνει κι είναι και κάπως σωστό,μην κοιτάς αυτά που παίζουν και βλέπεις τα μεγάφωνα να οδηγούνται ανεξέλεγκτα.

Εκεί έχουν μπερδέψει την μουσική με το μπβββ,μπββββ,θα θέλεις εκτός από την πλάκα σου κάποια στιγμή να ακούσεις και κάτι της προκοπής και δεν θα μπορείς.

Re: Απάντηση: Βοήθεια για set up ηχείων.

Χτύπα ένα sunfire που έχουμε δει τι μπορεί να κάνει κι είναι και κάπως σωστό,μην κοιτάς αυτά που παίζουν και βλέπεις τα μεγάφωνα να οδηγούνται ανεξέλεγκτα.

Εκεί έχουν μπερδέψει την μουσική με το μπβββ,μπββββ,θα θέλεις εκτός από την πλάκα σου κάποια στιγμή να ακούσεις και κάτι της προκοπής και δεν θα μπορείς.

Και πιο μοντελο 10ιντσο και παμω θα προτεινες?

Δλδ δεν ειναι καλα woofer? Ειναι πολυ πιο δυνατα φανταζομαι απο το sub του σετ z5500 της logitech ετσι?

Λευτέρη,
Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά κάτσε και σκέψου πρώτα τι θες να φτιάξεις.
Εντάξει, δε λέω, το αίμα σου βράζει και σ' αρέσει το μπουμ-μπουμ, αλλά μήπως μαζί με το μπουμ-μπουμ ν' ακούς και λίγη μουσικούλα; Από που θα ακούς, που θα τα έχεις συνδέσει;

Το δεύτερο που πρέπει να σκεφτείς είναι το οικονομικό, το ταμείο σου. Ο σκοπός είναι να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς με τα χρήματα που έχεις.

Επειδή κάπου τα μπερδεύεις, ξεκινάμε με δύο απλές ερωτήσεις:

1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δισθέσεις;

2. Ποιές συσκευές σκοπεύεις να συνδέσεις; (π.χ. Computer, DVD Player κλπ). Από αυτές έχεις ήδη κάποιες να λειτουργούν ή θα τις βάλουμε κι' αυτές στο λογαριασμό;

Απάντησε λοιπόν σ' αυτά και θα δούμε σιγά-σιγά πως μπορούμε να βοηθήσουμε! :smile:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοήθεια για set up ηχείων.

Τα logi είναι απλώς για πλάκα μπροστά τους,καμία σχέση.
Θα καταλάβεις μόλις τα βάλεις να παίξουν.

Το ποιο μοντέλο εξαρτάται από τα χρήματα που διαθέτεις.Ρίξε τις ματιές σου να δεις τιμές κι εδώ είμαστε πάλι αν δεις κάποιο κοντά στα λεφτά σου.

Λευτέρη,
Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά κάτσε και σκέψου πρώτα τι θες να φτιάξεις.
Εντάξει, δε λέω, το αίμα σου βράζει και σ' αρέσει το μπουμ-μπουμ, αλλά μήπως μαζί με το μπουμ-μπουμ ν' ακούς και λίγη μουσικούλα; Από που θα ακούς, που θα τα έχεις συνδέσει;

Το δεύτερο που πρέπει να σκεφτείς είναι το οικονομικό, το ταμείο σου. Ο σκοπός είναι να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς με τα χρήματα που έχεις.

Επειδή κάπου τα μπερδεύεις, ξεκινάμε με δύο απλές ερωτήσεις:

1. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δισθέσεις;

2. Ποιές συσκευές σκοπεύεις να συνδέσεις; (π.χ. Computer, DVD Player κλπ). Από αυτές έχεις ήδη κάποιες να λειτουργούν ή θα τις βάλουμε κι' αυτές στο λογαριασμό;

Απάντησε λοιπόν σ' αυτά και θα δούμε σιγά-σιγά πως μπορούμε να βοηθήσουμε! :smile:

Λοιπον

1 για τα monitors γυρω στα 300-400 ευρα και για sub γυρω στα 300

2 pc θα το συνδεω και μπορει και καμια φορα με κινητο εαν και δεν εχω προβλημα να μην συνδεεται με κινητο και οχι δεν εχω τπτ που θα μπορουσα να χρησιμοποιησω

Μπορω να δωσω και παραπανω για sub εαν αξιζει

Παντως για 150 ευρα τα terminator ειναι σουπερ ντουπερ

Μπορω οταν θελω να ακουσω μουσικη καλη και ποιητικη να βγαζω το sub και να ακουω απο τα monitors και οταν θελω μπασο το ξανασυνδεω

Η αγοραζω ενα οικονομικο sub και συνδεω αυτο και μετα οταν θελω μπασο βαζω τα καλα sub

Κατο τετοιο ειναι μια λυση

Εγώ προτείνω να πάρεις τα Fostex που σου είπε ο Sokmav λίγο πιο πάνω κ να αφήσεις το sub για αργότερα... Αν αποφασίσεις πως το θες ντε κ καλά...
Έπρεπε να σε έχω μαθητή στο σχολείο να κάνουμε κουβέντες στα διαλείμματα... Χα χα

Εγώ προτείνω να πάρεις τα Fostex που σου είπε ο Sokmav λίγο πιο πάνω κ να αφήσεις το sub για αργότερα... Αν αποφασίσεις πως το θες ντε κ καλά...
Έπρεπε να σε έχω μαθητή στο σχολείο να κάνουμε κουβέντες στα διαλείμματα... Χα χα
Εισαι καθηγητης πληροφορικης?
Χαχαχαχ ναι θα συζηταγαμε με τις ωρες για διαφορα θεματα πλακα θα χαι

Το sub το θελω 😈 χεχε για να τριζει ο τοπος 😆😆

Αλλα λιγο ακριβα μου φενονται 400 ευρω στο amazon εδω στην ελλαδα που τα βρισκω ? Και ποσο?

Μηπως τα a5+ ειναι καλυτερα ?

Εισαι καθηγητης πληροφορικης?
Χαχαχαχ ναι θα συζηταγαμε με τις ωρες για διαφορα θεματα πλακα θα χαι

Το sub το θελω 😈 χεχε για να τριζει ο τοπος 😆😆

Αλλα λιγο ακριβα μου φενονται 400 ευρω στο amazon εδω στην ελλαδα που τα βρισκω ? Και ποσο?

Μηπως τα a5+ ειναι καλυτερα ?
Μουσικής...
Για το sub σου είπα!
Τα υπόλοιπα δεν τα έχω ψάξει..